Tzimmys Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Χθες βράδυ αγαπητοί μου, έπαιξε ένα βίντεο ο Λαζόπουλος που έδειχνε έναν Γάλο να λέει για το έλλειμμα της Ελλάδας και ωρυόταν και έλεγε το πόσο αδύνατον είναι να ξεχρεώσουμε με το ΔΝΤ και ότι υπάρχουν άλλοι τρόποι για να βγούμε από αυτό. Τώρα είναι πρωί και δεν λειτουργώ, αλλά όποιος κατάλαβε ποιο λέω και ξέρει πώς μπορώ να το βρω, ας ποστάρει. Ευχαριστώ, καλημέρα σας.
Tzimmys Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Χθες βράδυ αγαπητοί μου, έπαιξε ένα βίντεο ο Λαζόπουλος που έδειχνε έναν Γάλο να λέει για το έλλειμμα της Ελλάδας και ωρυόταν και έλεγε το πόσο αδύνατον είναι να ξεχρεώσουμε με το ΔΝΤ και ότι υπάρχουν άλλοι τρόποι για να βγούμε από αυτό. Τώρα είναι πρωί και δεν λειτουργώ, αλλά όποιος κατάλαβε ποιο λέω και ξέρει πώς μπορώ να το βρω, ας ποστάρει. Ευχαριστώ, καλημέρα σας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 το είχαν βάλει και στο Ραδιο Αρβύλα πριν μερικές βδομάδες αν δεν κάνω λάθος, ψάξε το topic για το συγκεκριμένο επεισόδιο και θα βρεις link της εκπομπής που δείχνει και το video
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 το είχαν βάλει και στο Ραδιο Αρβύλα πριν μερικές βδομάδες αν δεν κάνω λάθος, ψάξε το topic για το συγκεκριμένο επεισόδιο και θα βρεις link της εκπομπής που δείχνει και το video
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Αυτό λέτε; [ame]http://www.youtube.com/watch?v=V7fnJCmbuPU[/ame]
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Αυτό λέτε; [ame]http://www.youtube.com/watch?v=V7fnJCmbuPU[/ame]
Chrisxxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Ναι εχει παιχτει πολύ! και σιγουρα το εχω πρωτοδει σε ξενο σαιτ yahoo ή κατι παρομοιο 1η ειδηση..
Chrisxxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Ναι εχει παιχτει πολύ! και σιγουρα το εχω πρωτοδει σε ξενο σαιτ yahoo ή κατι παρομοιο 1η ειδηση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.