Προς το περιεχόμενο

Paypal Pro

_Marios_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Το εχει βάλει κανενας σας? Μπορειται να μου πείτε πώς λειτουργέι και τι παίζει γενικά..

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Το εχει βάλει κανενας σας? Μπορειται να μου πείτε πώς λειτουργέι και τι παίζει γενικά..

Δημοσ.

NAI. Συμπληρώνεις όλα σου τα στοιχεία. Φακέλωμα.

Όλα τα στοιχεία της πιστωτικής, πλήρη διεύθυνση ονοματεπώνυμο, πληρώνεις μαυτό ebay και το έχω δει σαν τρόπο πληρωμής και αλλού, αλλά δε θυμάμαι που γιατί δε μ ενδιέφερε.

Απλά δεν είναι ανάγκη κάθε φορά που θες να ξαναψωνίσεις από ιντερνετ να βάζεις τα στοιχεία απ την αρχή. Καλό!! Δηλώνουν ότι είναι ο ασφαλέστερος τρόπος.

Σου βγάζει κωδικό, πού όταν θες να πληρώσεις μ΄σω αυτού στον ζητάει..αυτά.

Δημοσ.

Όλα τα στοιχεία της πιστωτικής, πλήρη διεύθυνση ονοματεπώνυμο, πληρώνεις μαυτό ebay και το έχω δει σαν τρόπο πληρωμής και αλλού, αλλά δε θυμάμαι που γιατί δε μ ενδιέφερε.

Απλά δεν είναι ανάγκη κάθε φορά που θες να ξαναψωνίσεις από ιντερνετ να βάζεις τα στοιχεία απ την αρχή. Καλό!! Δηλώνουν ότι είναι ο ασφαλέστερος τρόπος.

Δημοσ.

Εμ... μάλλον δεν έχεις καταλάβει πώς δουλεύει το paypal, γιατί δεν ισχύει αυτό που λες...

Δημοσ.

Εμ... μάλλον δεν έχεις καταλάβει πώς δουλεύει το paypal, γιατί δεν ισχύει αυτό που λες...

Δημοσ.

Εγώ αυτό που θυμάμαι ήταν ότι έπρεπε να γίνω Pro αν θέλω να έχω συναλλαγές πάνω από 100€

Και μου ζήτησαν ένα λογαριασμό της τράπεζας μου (μηναίο καταστατικό) και ένα λογαριασμό που να αποδικνύει την μόνιμη κατοικία μου & το Α.Δ.Τ μου..

Τα έστειλα με ΦΑΞ και έγινε pro ο λογαριασμός...

Απο εκεί και πέρα όλα ήταν ίδια!!!! ΑΛλλά μιλάω για 3χρονια πριν, τώρα δεν ξέρω αν αλλαξαν πολλα

Δημοσ.

Εγώ αυτό που θυμάμαι ήταν ότι έπρεπε να γίνω Pro αν θέλω να έχω συναλλαγές πάνω από 100€

Και μου ζήτησαν ένα λογαριασμό της τράπεζας μου (μηναίο καταστατικό) και ένα λογαριασμό που να αποδικνύει την μόνιμη κατοικία μου & το Α.Δ.Τ μου..

Τα έστειλα με ΦΑΞ και έγινε pro ο λογαριασμός...

Απο εκεί και πέρα όλα ήταν ίδια!!!! ΑΛλλά μιλάω για 3χρονια πριν, τώρα δεν ξέρω αν αλλαξαν πολλα

Δημοσ.

ρε παιδια. ειστε τόσα ατομα δε παιζει να μην εχετε καποιοι πληρωμες στο σιτε σας. απλα πειτε τι εχετε κανει..

Δημοσ.

Κοίτα εγώ που ήθελα να κάνω μια αγορά μέσω ebay των 18€, πλήρωσα μέσω paypal, και μου ζητήθηκε ότι ακριβώς σου έγραψα πριν.Αυτό, πρίν 3 μήνες.Δε ξέρω αν το paypal pro είναι κάτι άλλο..Τι συγκεκριμένα θες να κάνεις και να μάθεις?

Μπες κάνε τις διαδικασίες και στο τέλος μην πατήσεις submit, για να δεις τη διαδικασία ..τι να σου πω.

---------- Προσθήκη στις 04:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:55 ----------

ρε παιδια. ειστε τόσα ατομα δε παιζει να μην εχετε καποιοι πληρωμες στο σιτε σας. απλα πειτε τι εχετε κανει..

σου βρήκα mail τους άμα θες να τους ρωτήσεις κάτι

[email protected]

---------- Προσθήκη στις 04:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:00 ----------

μπες κι εδώ, τα λέει αναλυτικά, και βασικά λέει ότι είπα κι εγώ, αλλά κάποιος άλλος :mrgreen:

http://teomaragakis.wordpress.com/2007/02/27/paypal/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...