Fotis_Greece Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ελεος ρε παιδια με αυτο το ρημαδι. Σας εχουν φακελωσει τα αμερικανακια κανονικα.
SteveAngello Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ελεος ρε παιδια με αυτο το ρημαδι. Σας εχουν φακελωσει τα αμερικανακια κανονικα. Κανεις δεν σε φακελωσε, αιτηση εκανες απο μονος σου και τωρα κλαις.
Fotis_Greece Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Εννοειτε οτι δεν ειμαι μελος. Και στις δουλειες που παω ειναι η πρωτη λεξη (μετα το youtube) που βαζω στο content filter του router. Αυξανεται η παραγωγικοτητα ετσι.
Martini Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 ρε παιδια ελεος... Τα μισα πραγματα που λενε μερικοι γινετε να τα κανεις οπως θελεις!!! Ηματον αν δε μπορεις να το κανεις η δε το εψαξες καθολου η δε ρωτησες μη πετας και την κοτσανα σου τουλαχιστον....
polaki Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αυτό που μου λείπει είναι να μην φαίνεται ΠΟΤΕ το που κάνω comment,που κάνω like και ποιον έκανα add friend..Υπήρχε παλιότερα η επιλογή wall στο privacy αλλά εγώ εδώ και μήνες δεν την έχω και τα σβηνω χειροκινητα! Sent from my iPhone using Insomnia.app
mdr21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Αυτό που μου λείπει είναι να μην φαίνεται ΠΟΤΕ το που κάνω comment,που κάνω likeSent from my iPhone using Insomnia.app Αν δεν θες να φαινονται ολα αυτα , δεν υπαρχει λογος να τα κανεις , στελνεις απλα ενα Inbox...
Berolinezos Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 δεν είναι τόσο απλό. μπορεί κάποιος να έχει φωτογραφία με μένα μέσα και να με κάνει tag (χωρίς να με ρωτήσει) και σε τέτοια περίπτωση δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι. άσε δλδ που αν του ζητήσω ευγενικά να βγάλει το tag' date=' μπορεί εξίσου ευγενικά να με διαγράψει από ''φίλη'' του και οι όποιες αναφορές μου να πάνε τσάμπα. καμιά ιδέα?[/quote'] Μόνη λύση φαίνεται να είναι να τον απειλήσεις με μύνηση για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, δέν μπορεί να βάζει άλλος την φωτογραφία σου στο Ίντερνετ χωρίς να έχει ζητήσει την άδεια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα