Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικά ναι οσον αφορα αυτο με τους φιλους, παντος μην ειμαστε αχαριστη σχεδον ολα μπορεις να τα ελενχεις και να τα περιοριζεις ... οσον αφορα επι πληρωμεις δεν το κοβω θα χασουν πολλα λευτα ... αλλωστε δεν εχουν αναγκη για κατι τετοιο πληρωνονται διπλάσια απο τις διαφημισεις δεξια. το να το κανουν με πληρωμη ειναι αυτοκτονια για το ιδιο το facebook ... μονο κατι κολλημενει θα πληρωσουν ... και αν ... οι υπολοιπη θα την πουλεψουν ... και το μεγαλητερο πλεονεκτημα του face είναι η αναγνωρισημοτητα του ... Thats all

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα με εχουν κανει χιλιαδες tags σε φωτογραφιες και με εχουν βαλει φιλοι σε φωτογραφιες χωρις αδεια μου και δεν ξερω αν γινεται να σβηστουν τα tag μου...Κανω αναφορες αλλα πιπες...Ειμαι μελος στο βιβλιοπροσωπο μονο και μονο για να βλεπω τι φωτογραφιες με εχουν βαλει για να τους πειθω να τις σβηνουν και για να βρω κανεναν ΠΑΛΙΟ μου φιλο ξεχασμενο!!!

Δημοσ.

Εμενα με εχουν κανει χιλιαδες tags σε φωτογραφιες και με εχουν βαλει φιλοι σε φωτογραφιες χωρις αδεια μου και δεν ξερω αν γινεται να σβηστουν τα tag μου...Κανω αναφορες αλλα πιπες...Ειμαι μελος στο βιβλιοπροσωπο μονο και μονο για να βλεπω τι φωτογραφιες με εχουν βαλει για να τους πειθω να τις σβηνουν και για να βρω κανεναν ΠΑΛΙΟ μου φιλο ξεχασμενο!!!

Δημοσ.

Το facebook επιτρέπει την αποθήκευση των φωτογραφιών σου απο άλλους σε όσους επιτρέψεις να τις δούν, γι'αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή τί φωτογραφίες του εαυτού σου βάζεις. Θα μπορούσε να απαγορεύσει την αποθήκευση όπως γίνεται αλλού μεγάλο σφάλμα της διαχείρισης που δέν το έχει κάνει.

Δημοσ.

Το facebook επιτρέπει την αποθήκευση των φωτογραφιών σου απο άλλους σε όσους επιτρέψεις να τις δούν, γι'αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή τί φωτογραφίες του εαυτού σου βάζεις. Θα μπορούσε να απαγορεύσει την αποθήκευση όπως γίνεται αλλού μεγάλο σφάλμα της διαχείρισης που δέν το έχει κάνει.

Δημοσ.
Που είναι το approval σε photo tagging; Πότε θα βάλουν καμια τέτοια επιλογή;

Μπορεις να ρυθμισεις να μην βλεπουν οι αλλοι τις φωτος στις οποιες εχεις γινει tagged. (να τις βλεπεις μονο εσυ δηλαδη)

παντως εμενα δεν μου φαινεται τοσο τραγικα πολυπλοκο να κανεις τις ρυθμισεις.

Ελπιζω να μην θυσιασουν την οποια ευελιξια παρεχεται, στο βωμο της απλοτητας (για τον-την καθε noobα :P)

Δημοσ.
Που είναι το approval σε photo tagging; Πότε θα βάλουν καμια τέτοια επιλογή;

Μπορεις να ρυθμισεις να μην βλεπουν οι αλλοι τις φωτος στις οποιες εχεις γινει tagged. (να τις βλεπεις μονο εσυ δηλαδη)

παντως εμενα δεν μου φαινεται τοσο τραγικα πολυπλοκο να κανεις τις ρυθμισεις.

Ελπιζω να μην θυσιασουν την οποια ευελιξια παρεχεται, στο βωμο της απλοτητας (για τον-την καθε noobα :P)

Δημοσ.

Ρε παιδια με τις τελευταιες ρυθμισεις μπορεις να κανεις παπαδες , επιλεγεις τι θες να φαινεται και σε ποιους εξειδικευμενα. Ελπιζω να μην το χαλασουν προκειμενου να πετυχουν απλοτητα.

Tagging aproval δεν υπαρχει και οντως θα επρεπε να υπηρχε , αλλα με το untag κατι σωζεις. Τωρα αν δεν μπαινεις καθημερινα fb , οποτε δεν προλαβαινεις να κανεις untag , ισως να μην επρεπε να εχεις fb.

Δημοσ.
Εμένα μου λείπει η επιλογή που είχαμε παλιά να μη φαίνεται ούτε καν στους φίλους το ποιοι είναι φίλοι μας

υπαρχει

Και εγώ δέν έχω βρεί ακόμα την επιλογή να κρύβεις τους φίλους τουλάχιστον για τους μή φίλους όπως κάνουν μερικοί.

πηγαινε στο privacy settings. ευκολο ειναι θα τη βρεις.

επισης κατι αλλο που παρατηρησα. τωρα πλεον δε μου εμφανιζονται τα likes. αρα το μονο που απομενει ειναι η επιλογη να κρυψεις την primary pic

Δημοσ.

Και εγω το ειχα παθει αυτο ...

Πηγαινε σε καθε φωτο εκει που την βλεπεις, που λεει σε ποιους εχει γινει tag...

Θα βρεις το ονομα σου και απο διπλα εχει αφαιρεση επινσυμανσης

Δημοσ.

Ετσι ετσι αρχισαν τα παραμυθια μετα τις μαζικες αποχωρησεις.Μπραβο καθησυχαστε τον κοσμο σιγα τι εγινε μωρε μια παρεα ειμαστε...

Κλείνοντας επισήμανε ότι σε σύγκριση με άλλες εταιρείες οι οποίες δεν έχουν καθόλου παρόμοιες ρυθμίσεις, το Facebook θα πρέπει να δεχθεί τα εύσημα για τα εργαλεία που παρέχει.

Συμπερασμα: Χαρη μας κανουν.

Δημοσ.

Εμένα πάλι δε μου καίγεται καρφί ποιοί θα με δουν.Τα έχω όλα ανοιχτά .Προσωπικά στοιχεία δεν έχω, οπότε γιατί να αγχώνομαι;Σάμπως όταν κυκλοφορώ έξω βγαίνω με κουκούλα μη δει κανείς τα μούτρα μου;

Δημοσ.

Απο την στιγμή που στις ΗΠΑ ξεσηκώθηκαν οι χρήστες κατι καλο φαινεται στον ορίζοντα γιατι η κατασταση σε ορισμενες περιπτωσεις εχει παραγινει...

Δημοσ.

δεν είναι τόσο απλό. μπορεί κάποιος να έχει φωτογραφία με μένα μέσα και να με κάνει tag (χωρίς να με ρωτήσει) και σε τέτοια περίπτωση δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι. άσε δλδ που αν του ζητήσω ευγενικά να βγάλει το tag, μπορεί εξίσου ευγενικά να με διαγράψει από ''φίλη'' του και οι όποιες αναφορές μου να πάνε τσάμπα.

καμιά ιδέα?

Δημοσ.
δεν είναι τόσο απλό. μπορεί κάποιος να έχει φωτογραφία με μένα μέσα και να με κάνει tag (χωρίς να με ρωτήσει) και σε τέτοια περίπτωση δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι. άσε δλδ που αν του ζητήσω ευγενικά να βγάλει το tag, μπορεί εξίσου ευγενικά να με διαγράψει από ''φίλη'' του και οι όποιες αναφορές μου να πάνε τσάμπα.

καμιά ιδέα?

Ειπαμε κανεις "UNTAG". Αν καποιος δεν ξερει να χρησιμοποιει το μεσο , δεν φταιει το μεσο.

Επισης οταν φωτογραφιζομαστε δημοσια απο τριτους παντα υπαρχει αυτος ο "κινδυνος" με ή χωρις fb.

Τουλαχιστον στο fb σε ειδοποιει το tag.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...