Hal9000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μετά τις πρόσφατες αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν, ο επικεφαλής της δημόσιας πολιτικής του Facebook Tim Sparapani ανακοίνωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει σύντομα πιο εύκολες ρυθμίσεις προσωπικού απορρήτου. Οι αντιδράσεις αφορούν κυρίως την πολυπλοκότητα των ρυθμίσεων που παρέχει το Facebook σε κάθε χρήστη ο οποίος καλείται να επιλέξει τι είδους προσωπικές πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες εκτός του κλειστού κύκλου φίλων του. Αν και το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί αρκετό κόσμο από την έναρξη λειτουργίας του Facebook, εντούτοις οι αντιδράσεις έγιναν πιο έντονες μετά τη παρουσίαση του OpenGraph api και του ανανεωμένου κουμπιού Like. Τα δύο χαρακτηριστικά έχουν ήδη ενσωματωθεί σε χιλιάδες ιστοσελίδες και δίνουν την δυνατότητα εμφάνισης εξατομικευμένων πληροφοριών για κάθε χρήστη του facebook ο οποίος τις επισκέπτεται, χωρίς αυτός να χρειάζεται να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια. Επιπλέον ο Tim Sparapani δήλωσε ότι η εταιρεία λαμβάνει σοβαρά τις παρατηρήσεις τoυ κόσμου και θα παρουσιάσει τις επόμενες εβδομάδες πιο εύκολες ζώνες ρυθμίσεων απορρήτου αν και ήδη το Facebook έχει δημιουργήσει ρυθμίσεις για κάθε τύπο πληροφορίας που ο κάθε χρήστης μπορεί να μοιραστεί με άλλους. Κλείνοντας επισήμανε ότι σε σύγκριση με άλλες εταιρείες οι οποίες δεν έχουν καθόλου παρόμοιες ρυθμίσεις, το Facebook θα πρέπει να δεχθεί τα εύσημα για τα εργαλεία που παρέχει. Site: Wired Video: Συνέντευξη Tim Sparapani
Hal9000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μετά τις πρόσφατες αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν, ο επικεφαλής της δημόσιας πολιτικής του Facebook Tim Sparapani ανακοίνωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει σύντομα πιο εύκολες ρυθμίσεις προσωπικού απορρήτου. Οι αντιδράσεις αφορούν κυρίως την πολυπλοκότητα των ρυθμίσεων που παρέχει το Facebook σε κάθε χρήστη ο οποίος καλείται να επιλέξει τι είδους προσωπικές πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες εκτός του κλειστού κύκλου φίλων του. Αν και το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί αρκετό κόσμο από την έναρξη λειτουργίας του Facebook, εντούτοις οι αντιδράσεις έγιναν πιο έντονες μετά τη παρουσίαση του OpenGraph api και του ανανεωμένου κουμπιού Like. Τα δύο χαρακτηριστικά έχουν ήδη ενσωματωθεί σε χιλιάδες ιστοσελίδες και δίνουν την δυνατότητα εμφάνισης εξατομικευμένων πληροφοριών για κάθε χρήστη του facebook ο οποίος τις επισκέπτεται, χωρίς αυτός να χρειάζεται να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια. Επιπλέον ο Tim Sparapani δήλωσε ότι η εταιρεία λαμβάνει σοβαρά τις παρατηρήσεις τoυ κόσμου και θα παρουσιάσει τις επόμενες εβδομάδες πιο εύκολες ζώνες ρυθμίσεων απορρήτου αν και ήδη το Facebook έχει δημιουργήσει ρυθμίσεις για κάθε τύπο πληροφορίας που ο κάθε χρήστης μπορεί να μοιραστεί με άλλους. Κλείνοντας επισήμανε ότι σε σύγκριση με άλλες εταιρείες οι οποίες δεν έχουν καθόλου παρόμοιες ρυθμίσεις, το Facebook θα πρέπει να δεχθεί τα εύσημα για τα εργαλεία που παρέχει. Site: Wired Video: Συνέντευξη Tim Sparapani
hostolis Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Που είναι το approval σε photo tagging; Πότε θα βάλουν καμια τέτοια επιλογή;
hostolis Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Που είναι το approval σε photo tagging; Πότε θα βάλουν καμια τέτοια επιλογή;
Highlander Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Τόλη ! Ντροπή, υπάρχουν και μικρά παιδιά εδώ. (χαθήκαμε ρε...)
Highlander Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Τόλη ! Ντροπή, υπάρχουν και μικρά παιδιά εδώ. (χαθήκαμε ρε...)
LovingCrazy Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Εμένα μου λείπει η επιλογή που είχαμε παλιά να μη φαίνεται ούτε καν στους φίλους το ποιοι είναι φίλοι μας
LovingCrazy Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Εμένα μου λείπει η επιλογή που είχαμε παλιά να μη φαίνεται ούτε καν στους φίλους το ποιοι είναι φίλοι μας
Gbax13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Όντως το approval δεν υπάρχει μόνο το remove tag που είναι και τελείως άχρηστο τελικά. Αν κάποιος κάνει tag προσωπική σου φωτό το κακό έχει γίνει μέχρι να θυμηθείς εσυ το untag... Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Gbax13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Όντως το approval δεν υπάρχει μόνο το remove tag που είναι και τελείως άχρηστο τελικά. Αν κάποιος κάνει tag προσωπική σου φωτό το κακό έχει γίνει μέχρι να θυμηθείς εσυ το untag... Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Berolinezos Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Και εγώ δέν έχω βρεί ακόμα την επιλογή να κρύβεις τους φίλους τουλάχιστον για τους μή φίλους όπως κάνουν μερικοί. Όχι οτι με ενδιαφέρει τόσο το facebook αρχίζει κιόλας να ξωφλάει τα τεχνικά προβλήματα που έχει καθημερινά πολλαπλασιάζονται, άν πάει κιόλας με πληρωμή σε 2 μήνες όπως λένε κλάφτα ...
Berolinezos Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Και εγώ δέν έχω βρεί ακόμα την επιλογή να κρύβεις τους φίλους τουλάχιστον για τους μή φίλους όπως κάνουν μερικοί. Όχι οτι με ενδιαφέρει τόσο το facebook αρχίζει κιόλας να ξωφλάει τα τεχνικά προβλήματα που έχει καθημερινά πολλαπλασιάζονται, άν πάει κιόλας με πληρωμή σε 2 μήνες όπως λένε κλάφτα ...
StavrosD Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Προσωπικά έχω ρυθμίσει την λίστα φίλων έτσι ώστε ούτε οι φίλοι να μπορούν να την δουν.
StavrosD Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Προσωπικά έχω ρυθμίσει την λίστα φίλων έτσι ώστε ούτε οι φίλοι να μπορούν να την δουν.
fragment_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 βασικά ναι οσον αφορα αυτο με τους φιλους, παντος μην ειμαστε αχαριστη σχεδον ολα μπορεις να τα ελενχεις και να τα περιοριζεις ... οσον αφορα επι πληρωμεις δεν το κοβω θα χασουν πολλα λευτα ... αλλωστε δεν εχουν αναγκη για κατι τετοιο πληρωνονται διπλάσια απο τις διαφημισεις δεξια. το να το κανουν με πληρωμη ειναι αυτοκτονια για το ιδιο το facebook ... μονο κατι κολλημενει θα πληρωσουν ... και αν ... οι υπολοιπη θα την πουλεψουν ... και το μεγαλητερο πλεονεκτημα του face είναι η αναγνωρισημοτητα του ... Thats all
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα