Προς το περιεχόμενο

προβλημα με θερμοκρασιες/sensor

stefa_1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι μήπως δε χωράει λόγω ύψους καθώς είναι σχεδόν 16cm.

Πάντως θα σου πρότεινα πριν αλλάξεις ψύκτρα, να αφαιρέσεις τη stock, να καθαρίσεις τη θερμοαγώγιμη τόσο απ' τη βάση της ψύκτρας, όσο κι απ' το καπάκι του επεξεργαστή, να τοποθετήσεις νέα (AS5 καλύτερα) και να την επανατοποθετήσεις έχοντας βεβαιωθεί ότι έχει πατήσει καλά.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου εχει τελειωσει η παστα (AS5 ειχα) αλλα και παλι ξεχασα να αναφερω οτι εγω εκανα ζημια μαλλον.Προσπαθησα να βγαλω τον ανεμιστηρα και ΟΧΙ την ψυκτρα με το κατσαβιδι,δεν το επιασα καλα ακουσα ενα τσακ και τελικα επρεπε να αφαιρεσω ολη την ψυκτρα.Μαλλον ετσι εκανα ζημια και χαλασα το ενα ποδαρακι.Κανονικα θα επρεπε τα ποδαρακια (τοξακια)οταν θες να ξεκουμπωσεις την ψυκτρα να δειχνουν προς τα μεσα δηλαδη κολλημενα με την ψυκτρα και το συγκεκριμενο που νομιζω πως χαλασε και στις 2 θεσεις ξεκουμπωνει

Δημοσ.

Μου εχει τελειωσει η παστα (AS5 ειχα) αλλα και παλι ξεχασα να αναφερω οτι εγω εκανα ζημια μαλλον.Προσπαθησα να βγαλω τον ανεμιστηρα και ΟΧΙ την ψυκτρα με το κατσαβιδι,δεν το επιασα καλα ακουσα ενα τσακ και τελικα επρεπε να αφαιρεσω ολη την ψυκτρα.Μαλλον ετσι εκανα ζημια και χαλασα το ενα ποδαρακι.Κανονικα θα επρεπε τα ποδαρακια (τοξακια)οταν θες να ξεκουμπωσεις την ψυκτρα να δειχνουν προς τα μεσα δηλαδη κολλημενα με την ψυκτρα και το συγκεκριμενο που νομιζω πως χαλασε και στις 2 θεσεις ξεκουμπωνει

Δημοσ.

Αν δεν πατάει καλά λογικό είναι ν' ανεβάζει θερμοκρασία.

Βεβαιώσου ότι δεν τα 'παιξε ακόμα πριν προβείς σε αγορά ψύκτρας.

Δημοσ.

Αν δεν πατάει καλά λογικό είναι ν' ανεβάζει θερμοκρασία.

Βεβαιώσου ότι δεν τα 'παιξε ακόμα πριν προβείς σε αγορά ψύκτρας.

Δημοσ.

Δεν μενω μεσα στη πολη αλλιως θα πηγαινα για αγορα παστας αμεσα.Θα ηταν εγκλημα να την δοκιμαζα χωρις παστα ?(btw με τι υλικο να καθαρισω την παστα)?

Επισης και ενα screenshot απο το κουτι μου,για να δουμε αμα χωραει καποια απο τις 2 ψυκτρες.

dscn1292u.th.jpg

Δημοσ.

Δεν μενω μεσα στη πολη αλλιως θα πηγαινα για αγορα παστας αμεσα.Θα ηταν εγκλημα να την δοκιμαζα χωρις παστα ?(btw με τι υλικο να καθαρισω την παστα)?

Επισης και ενα screenshot απο το κουτι μου,για να δουμε αμα χωραει καποια απο τις 2 ψυκτρες.

dscn1292u.th.jpg

Δημοσ.

Παίρνεις μετροταινία ή χάρακα, δε γίνεται αλλιώς.

Την πάστα μπορείς να την καθαρίσεις με λίγο χαρτί και (λίγο) νερό ή οινόπνευμα.

Δημοσ.

Παίρνεις μετροταινία ή χάρακα, δε γίνεται αλλιώς.

Την πάστα μπορείς να την καθαρίσεις με λίγο χαρτί και (λίγο) νερό ή οινόπνευμα.

Δημοσ.

Λοιπον,

Εβγαλα τον ανεμιστηρα,δεν καθαρισα την παστα,αλλα με λιγο σακουλακι μεσα στο δαχτυλο μου την απλωσα.Μετα απο 10 λεπτα δοκιμων καταφερα και την κουμπωσα.

Αποτελεσματα:Θεαματικα.Ομως υπαρχει επισης προβλημα , ακομα.Screenshot απο HW Monitor :

ayto.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Απο τις θερμοκρασιες που υπαρχουν και την μεγαλη διαφορα θερμοκρασιας CPU και πυρηνων,μπορω να συμπαιρανω οτι ευτυχως δεν υπαρχει προβλημα με το sensor.Πριν ηταν 59 και 80/77~ και τωρα ειναι (αυτη τη στιγμη) 43 και core : 58/56.Γιατι συμβαινει αυτο ?

Δημοσ.

Btw η Zalman 9500 AT ειναι καλη ?Βλεπω οτι δεν υποστηριζει c2d αλλα αυτο ειναι ασχετο εφοσον υποστηριζει lga775...Tι λες ?Και ειναι ψηλη και ελαφρια οποτε δεν θα εχω σιγουρα εκπληξεις...

Δημοσ.

Σε πιστευω οτι ειναι καλη η coolermaster αλλα απ αυτην την εικονα βλεπω οτι καλυπτει πληρως το chipset και δεν ξερω αν η ψυκτρα μου απο το chipset θα εμποδισει την ορθη εγκατασταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...