Aggeluska Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 καλησπερα, ειχα αγορασει πριν καιρο εναν western digital e-book ο οποιος δουλευε μια χαρα.ξαφνικα μια μερα που ανοιξα τον υπολογιστη μου, ο εξωτερικος δεν λειτουργουσε ουτε καν ανοιγε σαν μη ειχε ρευμα,σαν να ειχε καει ή κατι τετοιο... οποτε των θεωρησα ΄΄χαλασμενο΄΄ και τον αφισα σε μια γωνια. μετα απο καιρο 6-7 μηνες μου ηρθε μια φλασια και ειπα να τον βαλω παλι μηπως ξεμπλοκαρε και λειτουργουσε...τον εβαλα λοιπον και αναψε!μου τον αναγνωρισε κανονικα , οποτε του εκανα και ενα φορματ για να ειναι σαν καινουργιο... το προβλημα ειναι το εξης:οταν παω να περασω κατι μεσα κολλαει στα μισα ακριβως... ειχα βαλει να περασω κατι που ητανε 100mb και εμεινε στην μεση για 12 ωρες .... εκτος αυτου οταν κολλαγε στα μισα,ολοκληρο το πι σι κολλαγε και δεν μπορουσα να κανω τιποτα.με το που εβγαζα το usb απο το pc του σκληρου τοτε ξεκολαγε ολο το pc. ξερετε τι μπορω να κανω για να τον φτιαξω? αν φτιαχνετε δλδ....
Aggeluska Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 καλησπερα, ειχα αγορασει πριν καιρο εναν western digital e-book ο οποιος δουλευε μια χαρα.ξαφνικα μια μερα που ανοιξα τον υπολογιστη μου, ο εξωτερικος δεν λειτουργουσε ουτε καν ανοιγε σαν μη ειχε ρευμα,σαν να ειχε καει ή κατι τετοιο... οποτε των θεωρησα ΄΄χαλασμενο΄΄ και τον αφισα σε μια γωνια. μετα απο καιρο 6-7 μηνες μου ηρθε μια φλασια και ειπα να τον βαλω παλι μηπως ξεμπλοκαρε και λειτουργουσε...τον εβαλα λοιπον και αναψε!μου τον αναγνωρισε κανονικα , οποτε του εκανα και ενα φορματ για να ειναι σαν καινουργιο... το προβλημα ειναι το εξης:οταν παω να περασω κατι μεσα κολλαει στα μισα ακριβως... ειχα βαλει να περασω κατι που ητανε 100mb και εμεινε στην μεση για 12 ωρες .... εκτος αυτου οταν κολλαγε στα μισα,ολοκληρο το πι σι κολλαγε και δεν μπορουσα να κανω τιποτα.με το που εβγαζα το usb απο το pc του σκληρου τοτε ξεκολαγε ολο το pc. ξερετε τι μπορω να κανω για να τον φτιαξω? αν φτιαχνετε δλδ....
HamerZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Αρχικά βγάζεις τον δίσκο από το κουτί και τον ελέγχεις για σφάλματα. Αν δεν βρεθούν σφάλματα, θα φταίει το κουτί
HamerZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Αρχικά βγάζεις τον δίσκο από το κουτί και τον ελέγχεις για σφάλματα. Αν δεν βρεθούν σφάλματα, θα φταίει το κουτί
Aggeluska Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αρχικά βγάζεις τον δίσκο από το κουτί και τον ελέγχεις για σφάλματα. Αν δεν βρεθούν σφάλματα, θα φταίει το κουτί εβγαλα τον δισκο και το συνδεσα μεσω σατα σαν εσωτερικο αλλα παλι τα ιδια ...δεν περναει τιποτα μεσα ουτε ελενχο για σφαλματα δεν με αφηνει να κανω ουτε τιποτα...μαλλον εχει σκορτσαρει.. γινετε να το φτιαξω?κανα προγραμμα για διωρθωση δισκων υπαρχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.