gap-goup Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Τι τα θες τα tcp/ip, ο υπολογιστης συνδεεται με το δικτυο αλλα δεν εχεις internet? δοκιμασε αλλους drivers, η καρτα δικτυου σωστα ονομαζετε προσαρμογεας δικτυου.Αν καρφωσεις το καλωδιο δικτυου σε αλλο pc περνεις net κανονικα? Αμα ειχα καταλαβει και τι λες ισως να σε βοηθουσα. ωραια..λοιπον να το πιασουμε παλι. εχω στησει το μηχανημα ..μολις λοιπον καρφωνω το ιδιο ftp καλωδιο -με το οποιο εχω νετ σε αλλο πσ-στην καρτα δικτυου η οποια οπως ορθα αναφερεις λογιζεται και ως προσαρμογεας δικτυου, αναβει μονο το πρασινο led .Αρα εγω θα πρεπει να κανω ολες τις υπολοιπες ενεργειες που δεν ξερω για να γινει το led πορτοκαλι,δηλαδη ανταλλαγη δεδομενων με το νετ. ποιες ειναι αυτες οι ρυθμισεις που πρεπει να κανω ? θα επρεπε με το που συνδεω το καλωδιο να συνδεομαι σε νετ????? αν ναι,τοτε γιατι εμφανιζει μηνυμα για τις tcp/ip ?
alexis333 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Ο προσαρμογεας 1394 δεν ειναι η καρτα δικτυου .. Κατεβασε το driver του δικτυου απο τη εταιρια και περασε τον κανονικα ... Αμα το κανεις αυτο δε θα χεις προβλημα ... Δε χρειαζεται καμια ρυθμιση για να μπεις στο ιντερνετ ... Απλα περνας driver, βαζεις καλωδιο και εισαι μεσα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.