Προς το περιεχόμενο

Ράγισμα κομματιού , πίσω καπάκι iPhone 3G

i love rock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι έχετε απόλυτο δίκιο ...παιδιά ......αλλά όταν δίνεις ένα μηνιάτικο τι να κάνεις ...Πάντως ευχαριστώ πάρα πολύ για τις γνώμες σας ....

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι έχετε απόλυτο δίκιο ...παιδιά ......αλλά όταν δίνεις ένα μηνιάτικο τι να κάνεις ...Πάντως ευχαριστώ πάρα πολύ για τις γνώμες σας ....

Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα,ειδικά όταν αγοράζεις κάτι που στοιχίζει τόοοοοσα πολλά,ξενερώνεις τρελά με την παραμικρή γρατζουνιά.

Κι εγώ έτσι είμαι,λίγους μήνες το έχω και κάθε μέρα κοιτάω μην γρατζουνίστηκε πουθενά (δεν το αγόρασα βέβαια,δώρο ήταν αλλά είμαι πολύ σπαστικιά με τα πράγματά μου γενικά).

Σίγουρα πάντως δεν αξίζει να στενοχωριέσαι τόσο πολύ,φαντάσου να ήταν σαν του Gio !! (:-D πλακίτσα...)

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα,ειδικά όταν αγοράζεις κάτι που στοιχίζει τόοοοοσα πολλά,ξενερώνεις τρελά με την παραμικρή γρατζουνιά.

Κι εγώ έτσι είμαι,λίγους μήνες το έχω και κάθε μέρα κοιτάω μην γρατζουνίστηκε πουθενά (δεν το αγόρασα βέβαια,δώρο ήταν αλλά είμαι πολύ σπαστικιά με τα πράγματά μου γενικά).

Σίγουρα πάντως δεν αξίζει να στενοχωριέσαι τόσο πολύ,φαντάσου να ήταν σαν του Gio !! (:-D πλακίτσα...)

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Moderators
Δημοσ.

Ουστ!:-D Τα ειχα πονεσει και γω τα 500 που ειχα σκασει για να το παρω τοτε.Μην φανταστει κανεις πως το ειχα του κλωτσου και του μπατσου.Βασιλισσα το ειχα(ναι,θηλυκο ειναι!)Οταν μπηκα στρατο δεν το ειχα παρει μαζι μου για να αποφυγω τα χειροτερα(..και για να κανω χαρουμενη την κοπελα μου που το"προσεχε"εκεινη την περιοδο:lol:)

• Moderators
Δημοσ.

Ουστ!:-D Τα ειχα πονεσει και γω τα 500 που ειχα σκασει για να το παρω τοτε.Μην φανταστει κανεις πως το ειχα του κλωτσου και του μπατσου.Βασιλισσα το ειχα(ναι,θηλυκο ειναι!)Οταν μπηκα στρατο δεν το ειχα παρει μαζι μου για να αποφυγω τα χειροτερα(..και για να κανω χαρουμενη την κοπελα μου που το"προσεχε"εκεινη την περιοδο:lol:)

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω μια εταιρία σαν την Apple που είναι τόσο μεγάλη και αξιόπιστη , βγάζει τόσα ελαττωματικά κομμάτια και γιατί δεν έχει ανταλλακτικά

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω μια εταιρία σαν την Apple που είναι τόσο μεγάλη και αξιόπιστη , βγάζει τόσα ελαττωματικά κομμάτια και γιατί δεν έχει ανταλλακτικά

Δημοσ.

Θεωρώ ότι στο Εξωτερικο αν το πηγαινες σ ένα applestore θα στο άλλαζαν χωρίς πολλα πολλά. Στην Ελλαδα αστο καλύτερα. Δεν το έχει αναγνωρισει επίσημα η Apple σαν ελαττωματικη συμπεριφορα;

Δημοσ.

Θεωρώ ότι στο Εξωτερικο αν το πηγαινες σ ένα applestore θα στο άλλαζαν χωρίς πολλα πολλά. Στην Ελλαδα αστο καλύτερα. Δεν το έχει αναγνωρισει επίσημα η Apple σαν ελαττωματικη συμπεριφορα;

Δημοσ.

Παλίκαρε ρίξε ένα τηλέφωνο στα παιδιά εδώ!

http://www.iphonerepair.gr/el/contact-iphone.html

Κάνουν απίστευτη δουλειά σε τέλειες τιμές!

ΥΓ. Δεν κάνω διαφήμιση, απλά με εξυπηρέτησαν και οι τιμές του είναι τσάμπα... Όποιος πιστεύει ότι κάνω διαφήμιση μπορώ να του στείλω τιμολόγιο να δει ότι όντως τους έχω χρησιμοποιήσει...

Δημοσ.

Παλίκαρε ρίξε ένα τηλέφωνο στα παιδιά εδώ!

http://www.iphonerepair.gr/el/contact-iphone.html

Κάνουν απίστευτη δουλειά σε τέλειες τιμές!

ΥΓ. Δεν κάνω διαφήμιση, απλά με εξυπηρέτησαν και οι τιμές του είναι τσάμπα... Όποιος πιστεύει ότι κάνω διαφήμιση μπορώ να του στείλω τιμολόγιο να δει ότι όντως τους έχω χρησιμοποιήσει...

Δημοσ.

αν είναι έτσι την επόμενη φορά θα το σκεφτώ σοβαρά να το πάρω απ έξω ..Πας και σκας τα λεφτά σου εδώ στην Ελλάδα και σε έχουν γραμμένο ...Είναι η περίπτωση που προσφέρεις μια υπηρεσία και δεν μπορείς να την υποστηρίξεις .

---------- Προσθήκη στις 17:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:55 ----------

kostastnt δεν νομίζω να εμπιστευτώ το κινητό μου σε αυτό το μαγαζί μιας και το helpdesk είναι εντελώς αδιάφορο .Απαντούν όποτε να ναι και δεν σου μιλάνε με καθαρά λόγια ...σας παραθέτω τον διάλογο που είχα πριν από λίγο με άτομο της εταιρίας .

------------------------------------------------------------------------

pcexpress says:

Καλώς ήλθατε στο Live Help, πώς μπορώ να σας εξυπηρετήσω;

tzou says:

καλησπέρα

pcexpress says:

kalispera

tzou says:

σας μιλάω από Θεσσαλονίκη

pcexpress says:

ok

tzou says:

Εσείς βρίσκεστε Αθήνα ς

pcexpress says:

nai

tzou says:

Λοιπόν να μπω κατευθείαν στο θέμα

Έχω ένα ράγισμα στο πίσω πλαστικό ενός iphone 3g white ....

Καταρχάς θέλω να ρωτήσω αν χρησιμοποιείτε ανταλλακτικά γνήσια της Apple και αν ναι πόσο είναι το κόστος επισκευής και εργασίας και σε πόσες μέρες το στέλνετε πίσω .

Vasilis has joined the conversation.

vasilis says:

nai einai gnisia. gia to back cover einai 80€

vasilis says:

8a to exete piso se 1-2 meres

tzou says:

1. Μπορείτε να μου στείλετε μια φωτογραφία να δω το καπάκι

2.Πόσο θα βγουν όλα μαζί .

vasilis says:

to kapaki einai original tis apple kai i timi tou einai 80€

tzou says:

vasilis says:

tzou says:

πόσο είναι όλα μαζί

vasilis says:

otan lete ola mazi ti enoeite?

tzou says:

το καπάκι , τα εργατικά , η αποστολή

vasilis says:

to kapaki me tin ergasia einai 80€. ta eksoda apostolis kai paradosis ta xreoneste eseis stin courier kai den gnorizo poso einai

tzou says:

δεν έχετε στείλει ποτέ πακέτο στην Θεσσαλονίκη ;

vasilis says:

exoume steilei polla alla den ta plironoume emeis gia na kseroume poso einai

tzou says:

Ωραία μπορείτε να μου στείλετε μια φωτογραφία το καπάκι για να δω πως είναι ...Μιας και δεν είμαι εκεί να το δω

vasilis says:

einai akrivos san na vlepete ena iphone kainourgio apo piso sas eipa einai original part

tzou says:

ναι μπορείτε όμως να μου δώσετε μια απόδειξη ότι είναι γνήσιο για να ξέρω τι θα μου περάσετε ..Μην κάνω μετά επιστροφές .

vasilis says:

diladi den mas empisteveste? kai an sas deikso ego tora mia fotografia apo ena iphone kai meta sas valo kati allo ti apodeiksei 8a exete?

tzou says:

Καλώς ευχαριστώ πολύ ......Καθόλου επαγγελματική απάντηση μου δώσατε .Καλό απόγευμα

vasilis says:

to kapaki einai mono to kapaki den exei oute to metalliko plaisio oute ta asimi strogilo stin camera oute to asimi sto headphone jack

--------------------------------------------

βγάλτε τα συμπεράσματα σας

Δημοσ.

αν είναι έτσι την επόμενη φορά θα το σκεφτώ σοβαρά να το πάρω απ έξω ..Πας και σκας τα λεφτά σου εδώ στην Ελλάδα και σε έχουν γραμμένο ...Είναι η περίπτωση που προσφέρεις μια υπηρεσία και δεν μπορείς να την υποστηρίξεις .

---------- Προσθήκη στις 17:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:55 ----------

kostastnt δεν νομίζω να εμπιστευτώ το κινητό μου σε αυτό το μαγαζί μιας και το helpdesk είναι εντελώς αδιάφορο .Απαντούν όποτε να ναι και δεν σου μιλάνε με καθαρά λόγια ...σας παραθέτω τον διάλογο που είχα πριν από λίγο με άτομο της εταιρίας .

------------------------------------------------------------------------

pcexpress says:

Καλώς ήλθατε στο Live Help, πώς μπορώ να σας εξυπηρετήσω;

tzou says:

καλησπέρα

pcexpress says:

kalispera

tzou says:

σας μιλάω από Θεσσαλονίκη

pcexpress says:

ok

tzou says:

Εσείς βρίσκεστε Αθήνα ς

pcexpress says:

nai

tzou says:

Λοιπόν να μπω κατευθείαν στο θέμα

Έχω ένα ράγισμα στο πίσω πλαστικό ενός iphone 3g white ....

Καταρχάς θέλω να ρωτήσω αν χρησιμοποιείτε ανταλλακτικά γνήσια της Apple και αν ναι πόσο είναι το κόστος επισκευής και εργασίας και σε πόσες μέρες το στέλνετε πίσω .

Vasilis has joined the conversation.

vasilis says:

nai einai gnisia. gia to back cover einai 80€

vasilis says:

8a to exete piso se 1-2 meres

tzou says:

vasilis says:

tzou says:

vasilis says:

tzou says:

πόσο είναι όλα μαζί

vasilis says:

otan lete ola mazi ti enoeite?

tzou says:

το καπάκι , τα εργατικά , η αποστολή

vasilis says:

to kapaki me tin ergasia einai 80€. ta eksoda apostolis kai paradosis ta xreoneste eseis stin courier kai den gnorizo poso einai

tzou says:

δεν έχετε στείλει ποτέ πακέτο στην Θεσσαλονίκη ;

vasilis says:

exoume steilei polla alla den ta plironoume emeis gia na kseroume poso einai

tzou says:

Ωραία μπορείτε να μου στείλετε μια φωτογραφία το καπάκι για να δω πως είναι ...Μιας και δεν είμαι εκεί να το δω

vasilis says:

einai akrivos san na vlepete ena iphone kainourgio apo piso sas eipa einai original part

tzou says:

ναι μπορείτε όμως να μου δώσετε μια απόδειξη ότι είναι γνήσιο για να ξέρω τι θα μου περάσετε ..Μην κάνω μετά επιστροφές .

vasilis says:

diladi den mas empisteveste? kai an sas deikso ego tora mia fotografia apo ena iphone kai meta sas valo kati allo ti apodeiksei 8a exete?

tzou says:

Καλώς ευχαριστώ πολύ ......Καθόλου επαγγελματική απάντηση μου δώσατε .Καλό απόγευμα

vasilis says:

to kapaki einai mono to kapaki den exei oute to metalliko plaisio oute ta asimi strogilo stin camera oute to asimi sto headphone jack

--------------------------------------------

βγάλτε τα συμπεράσματα σας

Δημοσ.

Χμμ..Και τότε βρε πώς βγήκε με μόνιμο "custom wallpaper";;:lol:

Πέρα από την πλάκα πάντως,μπράβο που δεν σε ενοχλεί,εγώ θα'χα πλακωθεί στα Zanax για να ηρεμώ όταν το βλέπω..:P

Δημοσ.

Χμμ..Και τότε βρε πώς βγήκε με μόνιμο "custom wallpaper";;:lol:

Πέρα από την πλάκα πάντως,μπράβο που δεν σε ενοχλεί,εγώ θα'χα πλακωθεί στα Zanax για να ηρεμώ όταν το βλέπω..:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...