Προς το περιεχόμενο

Πυρ,γυνη και nVidia G105M

Scriptor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χονδιρκά

με 200 μητρική

με 100 τροφοδοτικό

με 100 ράμ

με 250 γραφικών

με 200 επεξεργαστής

κουτί έχεις...πάρε απλά και κανέναν σκληρό αμα λάχει με άλλο ένα κατοστάρικο...κομπλέ...

Πάνω κάτω οι τιμές αυτές είναι για πολύ καλά πράγματα...σφεντόνα θα πηγαίνει...φαντάσου πως θα κόψεις αρκετά οπότε σου βγαίνει κουτί..

αλλά όπως είπε ακόμα ένας φίλος...κοίτα να έχεις καλό είναι 7 με 8 κατοστάρικα

τώρα αν έχεις pc απο το 2004 αναβάθμιση δεν νομίζω να το λέμε...μάλλον μετατροπή...δύσκολα να κρατήσεις κάτι απο εκείνο...μιας και δεν θα ταιριάζει τίποτα...

200e για μητρικη??? :shock:

με 600ε φτιαχνει ενα αξιοπρεπες συστημα, με επιδοσεις πολυ ανωτερες απο αυτες του laptop

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χονδιρκά

με 200 μητρική

με 100 τροφοδοτικό

με 100 ράμ

με 250 γραφικών

με 200 επεξεργαστής

κουτί έχεις...πάρε απλά και κανέναν σκληρό αμα λάχει με άλλο ένα κατοστάρικο...κομπλέ...

Πάνω κάτω οι τιμές αυτές είναι για πολύ καλά πράγματα...σφεντόνα θα πηγαίνει...φαντάσου πως θα κόψεις αρκετά οπότε σου βγαίνει κουτί..

αλλά όπως είπε ακόμα ένας φίλος...κοίτα να έχεις καλό είναι 7 με 8 κατοστάρικα

τώρα αν έχεις pc απο το 2004 αναβάθμιση δεν νομίζω να το λέμε...μάλλον μετατροπή...δύσκολα να κρατήσεις κάτι απο εκείνο...μιας και δεν θα ταιριάζει τίποτα...

200e για μητρικη??? :shock:

με 600ε φτιαχνει ενα αξιοπρεπες συστημα, με επιδοσεις πολυ ανωτερες απο αυτες του laptop

Δημοσ.

Τείνοντας να καταντήσω γραφικός, και χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ με τον οποιονδήποτε από εσάς, θα μπορούσε κάποιος mod να βάλει ένα sticky αναφέροντας πως τα κοινά laptops δεν είναι για gaming?!Πόσες φορές θα λέμε τα ίδια πράγματα?Θες laptop(μούρη) κ gaming σκάσ' τα γερά...αλλά κ πάλι δεν θα παίζεις crysis όπως ο φίλος ο τάδε με το desktop..απλά θα το παίζεις..Έτσι έχει η κατάσταση στον χώρο κ αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει στο άμεσο μέλλον..

Φιλικά!

Δημοσ.

Τείνοντας να καταντήσω γραφικός, και χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ με τον οποιονδήποτε από εσάς, θα μπορούσε κάποιος mod να βάλει ένα sticky αναφέροντας πως τα κοινά laptops δεν είναι για gaming?!Πόσες φορές θα λέμε τα ίδια πράγματα?Θες laptop(μούρη) κ gaming σκάσ' τα γερά...αλλά κ πάλι δεν θα παίζεις crysis όπως ο φίλος ο τάδε με το desktop..απλά θα το παίζεις..Έτσι έχει η κατάσταση στον χώρο κ αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει στο άμεσο μέλλον..

Φιλικά!

Δημοσ.

Συνυπογραφω με τα παιδια και τονιζω οτι τα λαπτοπ ειναι για επαγγελματικες χρησεις και προγραμματισμο και οχι για gaming.

Δημοσ.

Συνυπογραφω με τα παιδια και τονιζω οτι τα λαπτοπ ειναι για επαγγελματικες χρησεις και προγραμματισμο και οχι για gaming.

Δημοσ.

Διαφωνώ καθέτος!!!...

Είναι καθαρά ΤΙ θα αγοράσεις... οι φορητοί που τραβάνε και για gaming είναι πολύ ακριβοί και φεύγουν κοντά στα 1300-1500ευρώ.

Με το DELL της αδερφής μου παίζω Company Of Heroes όσο άνετα παίζω και στον σταθερό, ναι άλλα έχει μέσα i5 την 4970 με 1Gμνήμη και άλλα 4G ram...και άλλο το μηχανάκι τον 600ευρώ.

Δημοσ.
Διαφωνώ καθέτος!!!...

Είναι καθαρά ΤΙ θα αγοράσεις... οι φορητοί που τραβάνε και για gaming είναι πολύ ακριβοί και φεύγουν κοντά στα 1300-1500ευρώ.

Με το DELL της αδερφής μου παίζω Company Of Heroes όσο άνετα παίζω και στον σταθερό, ναι άλλα έχει μέσα i5 την 4970 με 1Gμνήμη και άλλα 4G ram...και άλλο το μηχανάκι τον 600ευρώ.

ο σταθερος σου τι καρτα γραφικων εχει???

καΙ 2500ε να δωσεις σε λαπτοπ για παιχνιδια δεν θα τραβαει με την καμια το crysis στα high ;)

οσο για το coh αν εχεις το Opposing Fronts η Tales of Valor και μπορεις να βαλεις dx10 θα δεις ποσο θα σου σερνεται

Δημοσ.

Honestly παιδια για να μην κοροιδευομαστε, τα laptop δεν θα φτασουν ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ την ποιοτητα που μπορει να αποδωσει ενα desktop στο gaming και αυτο ειναι κατι που πιστευω οτι το ξερουν οι περισσοτεροι Gamers. Οταν πολλες φορες δεις ενα laptop με τιμη 1200 ευροπουλα ας πουμε, τοτε δεν πληρωνεις απαραιτητα ΜΟΝΟ τους επεξεργαστες και τα λοιπα συμπραγκαλα που εχει μεσα, πολλες φορες πληρωνεις και την μαρκα-φιρμα. ΠΧ SONY VAIO. 'Ωωωπ Sony' θα πει ο αλλος. 'Κατσε καλα, γτ να μην αγορασω αυτο και να αγορασω το Toshiba ας πουμε, κι ας εχει 1 χρονο παρα πανω εγγυηση.' Το εχουμε αυτο το συνηθιο σαν καταναλωτες, το ξερουν και οι εταιρειες και κινουνται αναλογα. Τουλαχιστον αυτη ειναι η γνωμη μου. Λοιπον πισω στα δικα μας, η καρτα που φορει το desktop μου ειναι μια προ-προ-προπολεμικια ATI RADEON 128 MB στα 9100 με 9200 igp που δεν ξερω και τι θα πει. Α Opposing Fronts και Tales of Valor τι ειναι??

Δημοσ.
ο σταθερος σου τι καρτα γραφικων εχει???

καΙ 2500ε να δωσεις σε λαπτοπ για παιχνιδια δεν θα τραβαει με την καμια το crysis στα high ;)

οσο για το coh αν εχεις το Opposing Fronts η Tales of Valor και μπορεις να βαλεις dx10 θα δεις ποσο θα σου σερνεται

Ρε φιλαράκι και στο σταθερό για να παίξω crysis στο high θέλω μια κάρτα των 500ευρώ αν το πάρουμε έτσι...

Όταν λέμε να παίξω ένα game μιλάμε να τρέχει σε σεβαστή ανάλυση και χωρίς να κολάει...αν έχεις απαιτήσεις να παίζεις τόσο ψηλά είναι άλλο πράγμα.

Ο σταθερός μου έχει 2 8800ultra σε SLI αλλά φυσικά δεν θα το συγκρίνω με το laptop...αλλά δεν μπορώ να πω πως και στο φορητό δεν παίζει...μια χαρά τρέχει χωρίς να κολάει και σε ανάλυση μεγάλη με High Definition οθόνη κιόλας.

Όσον αφορά για το αν πληρώνεις μάρκα ή φίρμα σε ένα φορητό τον 1200 και πάνω μου ακούγετε λίγο κάπος...εγώ προσωπικά απο τον DELL που αγόρασα με i5 4G ram ATI4970 1G και Ηigh Definition οθόνη...τι απο αυτά σου φαίνετε υπερβολικό? για να τον αγόραζες πιο φτηνά?.

Δημοσ.
μητρική λέει καμιά 200 ώστε να έχει και usb3 μην αλλάζει κάθε δύο χρόνια εξαρτήματα :)

Και αυτές να λέει,130 κάνουν(η πιό φθηνή τουλάχιστον,που δν πάει να πεί οτι δν είναι και καλή),οχι 200....;)

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-GA-890GPA-UD3H-AM3-890-DDR3-VGA-GA890GPA3-00-G.htm

Δημοσ.
μήπως εννοείς 4870 ή 4770?

Είναι το μοναδικό που έχει την 4970 απο όσο ξέρω...με High Definition οθόνη

Για μητρική 200 ναι... συγκρίνεις τα γαιδούρια της EVGA με της άλλες τον 130 ευρώ?...παράδειγμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...