Προς το περιεχόμενο

Πυρ,γυνη και nVidia G105M

Scriptor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια χαιρετω. Νεο αιμα εδω. Αντιμετωπιζω...ναι σωστα μαντεψατε, προβλημα με την ριμαδα την καρτα γραφικων μου. (γι'αυτο και ειμαι εδω αλλωστε). Παιζω κυριως το Mass Effect 2 και τα specs του συστηματος μου (laptop) εχουν ως εξης. Intel Core 2 Duo T6400 2 GHz, Μνήμη: 3 GB, Σκληρός δίσκος: 250 GB, Οθόνη: 15.6 in, Ανάλυση: 1366x768, Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce G105M, DVD-RW, Windows Vista Home Premium Παιζω το game στην χαμηλωτερη δυνατη αναλυση (800χ640) και ολα τα προσθετα effects απενεργοποιημενα. Παρολα αυτα το game κατανταει γραμμικο σε μερικα σημεια (η απεικονιση γινετε καρε καρε περιπου) παρολο που απενεργοποιω ολα τα ασχετα προγραμματα που μπορει να τρεχουν στο παρασκηνιο. Ρωτω, φταιει η καρτα (που μαλλον αυτο ειναι) η φταιει κατι αλλο. Μνημη? Ξερω κι εγω....? Παραξενευωμε γτ με αλλα εξησου απαιτητικα παιχνιδια οπως το fear 2 + το oblivion δεν αντιμετωπιζω προβλημα. Να αναβαθμησω την καρτα με ενημερωσεις απο το site της nvidia η να κοιταξω για αλλη καρτα?? Εχετε να μου προτεινετε καποια εσεις?? Ο διαυλος που χρησιμοποιει η καρτα μου ειναι pci. Αυτα τα ολιγα..(loooool) και sorry αν σας κουρασα.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η μνημη RAM σιγουρα δεν φταιει. απο εκει κ περα απο οσο ξερω η καρτα γραφικων δεν αλλαζει στα laptop οποτε ξεχνας το upgrade. το μονο που σου μενει ειναι να αναβαθμησεις επεξεργαστη το οποιο (γινεται σε μερικα μοντελα laptop Μονο) και κοστιζει πολυ.

Δημοσ.

ελα ρε γ@μωτο....δεν..δηλαδη την φεσωθηκα σαν να λεμε?? δεν μπορει καποια λυση θα υπαρχει, βαλτε ενα χερακι ρε'ι'

Δημοσ.

Μαλλον κατι με το παιχνιδι πρεπει να παιζει αφου οπως λες σε αλλα παιχνιδια δεν εχεις προβλημα.Παντως με τα λαπτοπ δεν τα παω και πολυ καλα,περιμενε να δεις τι θα πουνε και οι αλλοι.Το μονο σιγουρο ειναι οτι στα λαπτοπ δεν αξιζει-συμφερει να κανεις upgrade σε hardware(αν γινεται).Οταν το παιρνεις,το παντρευεσαι.

Δημοσ.

Με μια kawasaki ninja 1000 ομως πας..πααας. seriously ρε σεις αν το καλοκαιρι αποφασισω να κανω update να το κανω στο desktop?? με 600 ευρωπουλα θα γινει δουλεια?? (τοσα εδωσα για αυτο το κερατο το acer) α το desktop ειναι του 2004...ναι ναι ειναι παλιο

Δημοσ.

Με 600 ευρω(αν μπορεσεις να βαλεις αλλα 100 θα κανεις παρα πολλα) φτιαχνεις ενα παρα πολυ καλο συστημα.Θα παιζεις τα παιχνιδια σου και θα κανεις και οτι θελεις χωρις περιορισμους.Αυτα εχει το desktop.Τα λαπτοπ να ξερεις δεν ειναι για πολλα.

Δημοσ.
Με μια kawasaki ninja 1000 ομως πας..πααας. seriously ρε σεις αν το καλοκαιρι αποφασισω να κανω update να το κανω στο desktop?? με 600 ευρωπουλα θα γινει δουλεια?? (τοσα εδωσα για αυτο το κερατο το acer) α το desktop ειναι του 2004...ναι ναι ειναι παλιο

το laptop ειναι μονο για φορητοτητα και περισταιακο ελαφρι gaming, αναλογα βεβαια και το μοντελο, αλλα ως επι το πλειστον ειναι ετσι

με 600ε φτιαχνεις ενα τουμπανακι σταθερο ;)

Δημοσ.

το laptop ειναι μονο για φορητοτητα και περισταιακο ελαφρι gaming, αναλογα βεβαια και το μοντελο, αλλα ως επι το πλειστον ειναι ετσι

με 600ε φτιαχνεις ενα τουμπανακι σταθερο ;)

Δημοσ.

Βασικα για αυτο το λογο εκανα un-install το mass effect(1) απο το λαπτοπ (με hd2400~πανω κατω στα ιδια με την g105m σου).

Για κανενα pro/nba/sims/adventure παιχνιδακια μια χαρα ειναι, για τα αλλα δεν...

Δημοσ.

Βασικα για αυτο το λογο εκανα un-install το mass effect(1) απο το λαπτοπ (με hd2400~πανω κατω στα ιδια με την g105m σου).

Για κανενα pro/nba/sims/adventure παιχνιδακια μια χαρα ειναι, για τα αλλα δεν...

Δημοσ.

Αρα ανακεφαλαιωνοντας, ξεχναμε οποιαδηποτε αναβαθμηση του laptop κι οτι αυτο συνεπαγεται και βαζουμε πλωρη για upgrade στο desktop. Σωστα? Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας ρε αλανια...:-):-)

Δημοσ.

Αρα ανακεφαλαιωνοντας, ξεχναμε οποιαδηποτε αναβαθμηση του laptop κι οτι αυτο συνεπαγεται και βαζουμε πλωρη για upgrade στο desktop. Σωστα? Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας ρε αλανια...:-):-)

Δημοσ.

Χονδιρκά

με 200 μητρική

με 100 τροφοδοτικό

με 100 ράμ

με 250 γραφικών

με 200 επεξεργαστής

κουτί έχεις...πάρε απλά και κανέναν σκληρό αμα λάχει με άλλο ένα κατοστάρικο...κομπλέ...

Πάνω κάτω οι τιμές αυτές είναι για πολύ καλά πράγματα...σφεντόνα θα πηγαίνει...φαντάσου πως θα κόψεις αρκετά οπότε σου βγαίνει κουτί..

αλλά όπως είπε ακόμα ένας φίλος...κοίτα να έχεις καλό είναι 7 με 8 κατοστάρικα

τώρα αν έχεις pc απο το 2004 αναβάθμιση δεν νομίζω να το λέμε...μάλλον μετατροπή...δύσκολα να κρατήσεις κάτι απο εκείνο...μιας και δεν θα ταιριάζει τίποτα...

Δημοσ.

Χονδιρκά

με 200 μητρική

με 100 τροφοδοτικό

με 100 ράμ

με 250 γραφικών

με 200 επεξεργαστής

κουτί έχεις...πάρε απλά και κανέναν σκληρό αμα λάχει με άλλο ένα κατοστάρικο...κομπλέ...

Πάνω κάτω οι τιμές αυτές είναι για πολύ καλά πράγματα...σφεντόνα θα πηγαίνει...φαντάσου πως θα κόψεις αρκετά οπότε σου βγαίνει κουτί..

αλλά όπως είπε ακόμα ένας φίλος...κοίτα να έχεις καλό είναι 7 με 8 κατοστάρικα

τώρα αν έχεις pc απο το 2004 αναβάθμιση δεν νομίζω να το λέμε...μάλλον μετατροπή...δύσκολα να κρατήσεις κάτι απο εκείνο...μιας και δεν θα ταιριάζει τίποτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...