Προς το περιεχόμενο

ερώτηση σχετικα με το σταθερό ιντερνετ της wind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά είμαι από ρόδο και θα ήθελα να ρωτήσω οσο αφορά το ιντερνετ adsl στο σπίτι μου.

Έχω αυτή την στιγμή forthnet και πιάνω 8 με 9 mpbs και απέχω από το κέντρο του οτε 4.5 χιλιόμετρα.

Με πήραν τηλέφωνο όμως από την wind και μου είπαν εμείς θα σου δώσουμε τουλάχιστον 16 γιατί τους έδωσα το νούμερο του τηλεφώνου το ελέξανε και λέει ότι τόσο θα έρθει σπίτι σου είναι 100 %.θα πρέπει να τους πιστέψω και να πάω στη wind?πως μπορώ να ξέρω αν λέει αλήθεια ο τύπος?

Εκτός από αυτό μου λέει ότι είναι η μοναδική εταιρεία η οποία έχει δικιές τις γραμμές υπόγειες και δεν εξαρτάται από πού είναι το κέντρο του οτε και ότι δεν είναι tellas πλέον ότι είναι wind.τι να πιστέψω τώρα?να ρισκαρω?και αν εχω προβληματα?

Δημοσ.

den παιζει ουτε μια στο εκατομυρριο.ολοι παιρνουν απο τα καλωδια του οτε.ολοι απλα εχουν οπτικες μεχρι τα dslam.οποτε απλα μαμακιες για ακομα μια φορα.οτι παιζεις σε τοση αποσταση στα 8-9 mbit ειναι και θαυμα.ο τυπος μαλλον ειναι πωλητης και λεει μαμακιες και μετα ποιος τον ειδε.τι αλλλο θα ακουσουμε.ειναι να τον βαλεις να σου υπογραψει οτι αμα δεν παει 16 οτι θα του κανεις μυνηση για αποζημιωση και θα αλλαξει γνωμη.αν εννοουσε ασυρματο τοτε εδω γελαμε γιατι με 3g hdspa πως το λενε το ξεχνας.μινι dslam να εχουν λιγο ακατορθωτο εως παρα πολυ.οσο ξερω χρηση καμπινας γινεται οταν δεν εχεις καμια πιθανοτητα να παρεις απο το αστικο κεντρο λογω υπερβολικης αποστασης οποτε γινεται χρηση σαν mini dslam.να εχουν περασει τετοιο λιγο δυσκολο ειδικα για wind,που η wind ειναι κινητη τηλεφωνια δεν εχει καλωδια.με καποια αλλη εταιρεια συνεργαζεται.

Δημοσ.

να σαι καλα φίλε μου σευχαριστω δεν θα το κάνω γιατί όπως το πες μαμακιες δεν ρισκάρω να χάσω τα σίγουρα που εχω τώρα

Δημοσ.

να σαι καλα φίλε μου σευχαριστω δεν θα το κάνω γιατί όπως το πες μαμακιες δεν ρισκάρω να χάσω τα σίγουρα που εχω τώρα

Δημοσ.

τωρα να τους παρεις τηλ να τους ρωτησεις αν εχουν mini dslam εκει κοντα σου και για αυτο το λενε αυτο τι να σου πω.δεν ξερω σε ποιον θα πετυχεις και τι θα σου πει.απο την αλλη να παιζει mini dslam εκει κοντα ΟΤΑΝ η περιοχη σου εχει ηδη ιντερνετ απλα κοντα στα 7-8 mbit μου φενεται χλωμο.εδω στο περιστερι πχ στην αθηνα και σε διαφορα μερη που δεν παιζει καν το adsl δεν εχουν βαλει dslam θα βαλουν οταν καποιος εχει ηδη adsl.??Εδω στην αθηνα πολλα ατομα παιζουν 6-8 και δεν βαζουν Mini dslam που ειναι και απειρος κοσμος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...