Προς το περιεχόμενο

Άρνηση αντικατάστασης προβληματικών μνημών RAM

denthnpalevw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω χωρίς, δεν είμαι σίγουρος.

edit: ναι, σίγουρα χωρίς, θυμάμαι που είχα φάει τον κόσμο να βρω back panel για την striker.

Δημοσ.
Η μπαταρια συνηθως εχει μικροτερη εγγυηση σε ολες τις μαρκες, καθως ειναι 99% υπαιτιοτητα χρηστη αν χαλασει και πχ εχει 1% χωρητικοτητα. Συνηθως βαζουν 6 μηνες στην μπαταρια.

Η μπαταρία ήταν ΜΕΣΑ στην εγγύηση λέμε!

Δημοσ.

Γενικα εχω διαβασει απο περιοδικα(Pc Magazine,PC World)πολλοι αγοραστες του e-shop στα γραμματα τους λενε πως εχουν προβληματα με αγορες απο τα e-shop.μακρια και αγαπημενοι λοιπον

Δημοσ.
Να σας πω την ιστορια.

Μια φορα και εναν καιρο ηταν ενα setακι ram που αγοραστηκε απο το eshop.

σοβαρα τωρα.

ειχα αγορασει πριν περιπου 1,5 χρονο ενα σετακι μνημες crucial (2χ2gb για 40 ευρω) απο το eshop.

πριν λιγο καιρο ειχα κατι προβληματα με bsod και μετα απο memtest, οπου βρηκα σφαλματα, τις γυρισα πισω.

Τις εβγαλαν ελλατωματικες και φυσικα με τις σημερινες τιμες των μνημων αντι να μου δωσουν ενα αντιστοιχο προιον, οι συγκεκριμενες δεν υπαρχουν πλεον, μου κοβουν πιστωτικο για 40 ευρω. φυσικα και δεν δεχτηκα το πιστωτικο και απαιτησα ενα αντιστοιχο προιον.

Περιμενω απαντηση τους.

Αν αρνηθουν τι μπορω να κανω? Μπορω να προβω σε καταγγελια η πρεπει να αρκεστω απλα σε καποια μορφη πιεσης?

φίλε η τιμή αντικατάστασης γίνεται με βάση την τελευταία τιμή των συγκεκριμένων μνημών ή του προιόντος αντικατάστασής τους στον κατάλογό τους.

Αν η τελευταία τιμή των μνημών σου ήταν 40 ευρώ τότε οι αντίστοιχες που θα σου δώσουν θα κάνουν 40 ευρώ.

Πιστωτικό θα σου κόψουν μόνο στην περίπτωση που δέν υπάρχει προιόν αντικατάστασης στην ίδια τιμή.

Δεν είχαν αντίστοιχες και ΔΕΝ υποχρεούνται να έχουν αφού η τεχνολογία αλλάζει.

Το ίδιο ισχύει και στο ΠΛΑΙΣΙΟ και σε όλα τα e-shops.

Δημοσ.
φίλε η τιμή αντικατάστασης γίνεται με βάση την τελευταία τιμή των συγκεκριμένων μνημών ή του προιόντος αντικατάστασής τους στον κατάλογό τους.

Αν η τελευταία τιμή των μνημών σου ήταν 40 ευρώ τότε οι αντίστοιχες που θα σου δώσουν θα κάνουν 40 ευρώ.

Πιστωτικό θα σου κόψουν μόνο στην περίπτωση που δέν υπάρχει προιόν αντικατάστασης στην ίδια τιμή.

Ξαναπάλι η παραπληροφόρηση. :mad:

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1991212&postcount=4

Δημοσ.
Να σας πω την ιστορια.

Μια φορα και εναν καιρο ηταν ενα setακι ram που αγοραστηκε απο το eshop.

σοβαρα τωρα.

ειχα αγορασει πριν περιπου 1,5 χρονο ενα σετακι μνημες crucial (2χ2gb για 40 ευρω) απο το eshop.

πριν λιγο καιρο ειχα κατι προβληματα με bsod και μετα απο memtest, οπου βρηκα σφαλματα, τις γυρισα πισω.

Τις εβγαλαν ελλατωματικες και φυσικα με τις σημερινες τιμες των μνημων αντι να μου δωσουν ενα αντιστοιχο προιον, οι συγκεκριμενες δεν υπαρχουν πλεον, μου κοβουν πιστωτικο για 40 ευρω. φυσικα και δεν δεχτηκα το πιστωτικο και απαιτησα ενα αντιστοιχο προιον.

Περιμενω απαντηση τους.

Αν αρνηθουν τι μπορω να κανω? Μπορω να προβω σε καταγγελια η πρεπει να αρκεστω απλα σε καποια μορφη πιεσης?

Δες έδω, είχε ίδιο πρόβλημα με σένα, τελικά του τις άλλαξαν, στο νήμα που έδωσα link λέει τι έκανε.

Απόσπασμα από το διάλογο αυτού με τεχνικό στο spoiler.

Ερώτηση σε τεχνικό: Aν έφερνα κάρτα γραφικών που δεν την έχουν πλέον

stock αν θα μου έκοβε 290 ευρώ πιστωτικό που ήταν η τιμή αγοράς?

Υπέροχη απάντηση του: "Όχι άλλο πράγμα η κάρτα γραφικών":shifty:

Δημοσ.

οτι και να πω γι αυτο το καταστημα θα ειναι λιγο.

με πηραν τηλ να μου πουν οτι η αντικατασταση των μνημων δεν γινεται αλλα τελικα θα μου πιστωσουν με το τελευταιο χρηματικο αντιτιμο των μνημων μου. το οποιο ειναι γυρω στα 97 ευρω. Φυσικα δεν το αφησε ετσι αλλα το συνεχισε λεγοντας μου οτι με ενα πολυ μικρο χρηματικο ποσο ακομα θα μπορουσα να αγορασω αντιστοιχες.

ΔΛΔ ελεος. Οταν φυσικα δεν δεχτηκα ουτε αυτο και απαιτησα αντικατασταση μου αρχισε τα κουλα οτι κυριε δεν φταιμε γιατι πλεον δεν παραγονται και γι αυτο δεν τις φερνουμε. Οταν της ειπα (γιατι ηταν μια κοπελια) να κοιταξει το σιτε της crucial που ακομα πουλιουνται οι συγκεκριμενες μνημες δεν ηξερε τι να πει αλλα το γυρισε θα μεταβιβασω το αιτημα σας κτλ κτλ. Οι φθηνοτερες αντιστοιχες ειναι κατι kingston στα 105 ευρω. αυτες απαιτω και οχι κατι ακριβοτερο. το φθηνοτερο αντιστοιχο.

Πανε 2 εβδομαδες τωρα χωρις μνημες.

Οταν της ειπα γιατι στην αρχη μου κοψατε πιστωτικο 40 ευρω, μου ειπε λαθος και το διορθωσαμε τωρα. Καλα αυτο δεν ειναι λαθος αλλα κοροιδια γιατι αν εγω το δεχομουν το πιστωτικο εκεινο μετα θα αναγνωριζαν το λαθος τους και θα μου επεστρεφαν τα υπολοιπα χρηματα η θα καναν τον κινεζο????

φυσικα ολοι ξερουμε την απαντηση.

δεν εχω λογια για το καταστημα. οχι οτι δεν τα ξερα η οτι δεν τα ειχα λουστει και πιο παλια αλλα τωρα πλεον ουτε απο εξω. Αφου σκεφτομαι να ζητησω το πιστωτικο σε χρηματα και να παω να παρω μνημες απο αλλου εστω κι αν βαλω και λιγα.....

Δημοσ.

Ήθελα να ξερα δεν καταλαβαίνουν ότι για 10 ευρώ οι γύφτοι χάνουν πελάτες δηλαδή πολλοί παραπάνω χρήματα;

Τι να πω καθαρά ηλιθιότητα..

Δημοσ.

αντικατασταση με ιδιο προιον ή καλυτερο σε περιπτωση που δεν εχουν το ιδιο!! ΤΕΛΟΣ.

αυτο μου το εχει πει ο πωλητης του e-shop Αχαρναι..(και οχι Μενιδι).

τη μια δηλαδη κοβουν πιστωτικο στην τωρινη αξια επειδη εχει πεσει,και την αλλη κοβουν πιστωτικο στην αξια αγορας επειδη εχει ανεβει...δεν ειμαστε μ@λακες να κανουμε οτι τους συμφερει...

Δημοσ.

Ούτε έξω απο το e-shop παιδιά. Έτσι και αλλιώς ακόμα και στα μικροπράγματα που είχε παλιότερα ποικιλία και το προτιμούσα έναντι των άλλων καταστημάτων όπως για παράδειγμα (fans, fan guards, grills, filters κλπ), πλέον δεν παίζει τίποτα ουσιώδες. Για ποιό λόγο λοιπόν?

Απο την άλλη δεν ξέρω αν είναι τύχη αλλά όσες φορές χρειάστηκα να επιστρέψω κάτι στο Πλαίσιο δεν είχα ποτέ πρόβλημα. :-)

Δημοσ.

και πολυ το αργησα. Εχω κανει πλεον καταγγελια στην προστασια του καταναλωτη και εστειλα και ενα ωραιο email στην crucial. για να δουμε τωρα. παει πανω απο 2 εβδομαδες η ιστορια. με εχουν απλα γραμμενο. τι τηλ περνω τι παω απο εκει τα ιδια αυτοι.......

σε επικοινωνια με την crucial που ειχα μου προτειναν και την λυση να τους τα στειλω εγω και θα μου στειλουν πισω αλλα καινουργια. Αλλα τις ram τις εχουν αυτοι. Οταν φυσικα ρωτησα αν μπορω να τις παρω πισω, δεν ηξεαν που βρισκονται και πιθανον να ειναι εκει.... ή εκει..... αλλα δεν ειναι σιγουρο και αλλα......

Δημοσ.

τα ιδια περιπου επαθα και εγω με ενα εξωτ δισκο plextor απο multirama ,σταλθηκε μια φορα στο service τους στην αθηνα τον ξαναστηλαν πισω αφου διαπιστωθηκε οτι ειχε χαλασει και δεν με ενημερωσαν σε ερωτηση μου αν μπορω να τον στηλω απευθιας στην plextor ,το μονο που μου ειπαν ηταν να κοπει πιστωτικο και ουτε συζητηση για αντικατασταση με ανωτερο διαφορετικο μοντελο ,ή επιστροφη χρηματων ,οταν ζητησα να μου ξαναεπιστρφει για να τον στειλω εγω στην plextor για αντικατασταση μου απαντησαν δεν γινεται γιατι τωρα ο δισκος δεν ξερουν που ειναι και πηγε μαλλον για καταστροφη και ετσι επειδη δεν ειχα ορεξη για τραβηγματα δεχθηκα το πιστωτικο και πηρα καποιον αλλο δισκο που ουσιαστικα δεν χρειαζομουν,οποτε φιλε μου μακαρι να τα καταφερεις και να βρεις ακρη ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...