Προς το περιεχόμενο

Άρνηση αντικατάστασης προβληματικών μνημών RAM

denthnpalevw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγώ σου είπα, πάρε την πίστωση και να χαίρεσαι που σου την δώσανε

Έχεις σκεφτεί τι μνήμες μπορεί να πάρει με 40 ευρώ; Πάντως 2χ2 με CL4 δεν παίρνεις.. Δηλαδή θεωρείς σωστό όταν σου χαλάσει ένα προϊόν και είναι εντός εγγύησης , να στο αλλάξουν με ένα αρκετά κατώτερο(γιατί αυτό γίνεται, αφού με 40 ευρώ παίρνεις πολύ χειρότερες μνήμες);

Τα πιστωτικά γενικά είναι και από τις δυο μεριές άδικα.Στην περίπτωση που είπε ο Thresh με την 8800GTX /Ultra, είναι άδικο για το μαγαζί.Τι σχέση έχει πόσα έδωσες; Εγγύηση έχεις στο προϊόν όχι στα χρήματα! Ενώ στην περίπτωση εδώ ,άδικο είναι για το παιδί που άνοιξε το topic.Και πάλι, τι σχέση έχει πόσα έδωσε; Εγγύηση έχει στην συγκεκριμένη μνήμη.Βρέξει-χιονίσει θα πρέπει αν χαλάει να πάρει την ίδια ή τουλάχιστον μια παρόμοια(δηλαδή ίδια συχνότητα,τάση ,timings κτλ.).Αυτά πλήρωσε και σε αυτά έχει εγγύηση,δεν έχει στα χρήματα που έδωσε.

Επίσης γιατί να χαίρεται που του δώσανε πίστωση; Υπήρχε περίπτωση να μην του δίνανε τίποτα;

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επίσης γιατί να χαίρεται που του δώσανε πίστωση; Υπήρχε περίπτωση να μην του δίνανε τίποτα;

Καλώς ή κακώς, εδώ μας έχουν φέρει στη Μπανανία.. να δίνουμε και να μην περιμένουμε να πάρουμε.

Είναι κλασική αυτή η νοοτροπία κι έχει εμποτιστεί καλά στο υποσυνείδητο των περισσοτέρων.

Δημοσ.

σημερα περασα παλι μια βολτα απο εκει.

Ηταν ενα παλικαρι συνεννοησιμο και το μεταβιβασε προς τα πανω το αιτημα μου για αλλαγη με αντιστοιχες. περιμενω να δω. αυριο πρωι θα τους ξαναενοχλησω να δουμε τι θα γινει.

τραβαει πολυ η βαλιτσα για κατι τοσο απλο. δλδ πρεπει να περασει μια εβδομαδα για να αποφασισουν κατι τοσο απλο. δλδ ελεος με το καταστημα. Αν γινει το καλο και παρω αλλες ουτε απο εξω δεν ξαναπερναω....

Δημοσ.

Αν γινει το καλο και παρω αλλες ουτε απο εξω δεν ξαναπερναω....

Αν δεν γίνει, θα ξαναπεράσεις δηλαδή ;

:P

Δημοσ.
ρε συ ixthy, σου εξηγήθηκε ότι η 8600 του MBP βγήκε προβληματική και η apple υποχρεώθηκε να προβεί σε αντικατάσταση του logic board (μιας κ η κάρτα είναι κολλημένη επάνω) ακόμα εκτός εγγυησης...αναγνωρίστικε επίσημα σαν πρόβλημα...

οπότε σταμάτα να λες ότι σου έκανε χάρη...

και ναι, ήταν υποχρέωση της Apple ακόμα και αν είχε παρέλθει ο χρόνος εγγύησης...(αλλιώς την περίμενε class action μήνυση...δεν χαρίζονται εκεί στο america σε τέτοια πράγματα...)

Καλά εδώ η Dell σε μια φίλη μου δεν της άλλαζε προβληματική μπαταρία εντός εγγύησης. Και προσπαθούσε να την πείσει κιόλας ψευδώς ότι η εγγ'υησή της έχει λήξει!!! Να χέσω εγώ και εγγυήσεις και όλα! Δίκιο έχεις δε λέω, αλλά πόσες φορές ο απλός καταναλωτής βρίσκει το δίκιο του; Πρέπει να θέλει και η εταιρεία να σε δικαιώσει!

Δημοσ.

Η μπαταρια συνηθως εχει μικροτερη εγγυηση σε ολες τις μαρκες, καθως ειναι 99% υπαιτιοτητα χρηστη αν χαλασει και πχ εχει 1% χωρητικοτητα. Συνηθως βαζουν 6 μηνες στην μπαταρια.

Δημοσ.
Νομίζω ότι το κατάστημα νομιμοποιείτε να σου δώσει τα χρήματα πίσω αν δεν υπάρχει το ίδιο προϊόν.

Εγώ νομίζω πως (όπως είπα και παραπίσω) το πιστωτικό είναι συμβιβαστική λύση στην οποία θα πρέπει να συναινέσει και ο αγοραστής.

Όπως και να έχει όμως, από την στιγμή που υπάρχει προϊόν αντίστοιχων χαρακτηριστικών και επιδόσεων προς αντικατάσταση, ο αγοραστής έχει δικαίωμα να το απαιτήσει.

Δημοσ.
Εγώ νομίζω πως (όπως είπα και παραπίσω) το πιστωτικό είναι συμβιβαστική λύση στην οποία θα πρέπει να συναινέσει και ο αγοραστής.

Όπως και να έχει όμως, από την στιγμή που υπάρχει προϊόν αντίστοιχων χαρακτηριστικών και επιδόσεων προς αντικατάσταση, ο αγοραστής έχει δικαίωμα να το απαιτήσει.

Δεν μιλάω για πιστωτικό. Καθαρά λεφτά στο χέρι λέω. Πόσο έκανε; 40; Ορίστε 2 20ευρα στο χέρι.

• Super Moderators
Δημοσ.

καθαρά λεφτά στο χέρι από το eshop χωρίς να το έχει απαιτήσει ο πελάτης μετά από πιέσεις? ούτε με χειροβομβίδες...

• Super Moderators
Δημοσ.

πίεση θέλουν, απλά προσπαθούν να την βγάλουν με όσο μικρότερη χασούρα γίνεται...

εδώ ο liopyr κατάφερε και πήρε σφραγισμένο EVGA mobo 200 euro από προβληματική Asus Striker που την είχε πάρει από το plaisio stockhouse με 20-40 euro...

Δημοσ.
πίεση θέλουν, απλά προσπαθούν να την βγάλουν με όσο μικρότερη χασούρα γίνεται...

εδώ ο liopyr κατάφερε και πήρε σφραγισμένο EVGA mobo 200 euro από προβληματική Asus Striker που την είχε πάρει από το plaisio stockhouse με 20-40 euro...

20€ αλλά δεν ήταν από stock house, ήταν από κανονικό μαγαζί την εποχή που άδειαζε ένα κάρο εμπόρευμα το πλαίσιο σε εξευτελιστικές τιμές.

Ας πρόσεχαν.

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...