Προς το περιεχόμενο

Άρνηση αντικατάστασης προβληματικών μνημών RAM

denthnpalevw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλά, καλά...

Πρώτα απ΄όλα διόρθωσε τα ορθογραφικά, δύσκολα διαβάζεις τα όσα γράφεις... no offence

Ναι, είναι νομοθεσία του Ελληνικού κράτους.

Και τέλος, γιατί αναφέρεις το δικό σου άσχετο παράδειγμα; Και γω έχω μια θεία που έσπασε το πόδι της και στο νοσοκομείο την αγνόησαν και την έστειλαν σπίτι... άρα τίποτα δεν δουλεύει σε αυτή την χώρα...! Μου αρέσει όμως η λογική σου...

stay on topic, σε παρακαλώ...

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
το κατάστημα δεν πάει με την λογική του προϊόντος, πάει με το πόσα λεφτά έχεις δώσει και και σου επιστρέφουν το χρηματικό ποσό για να πάρεισ ότι θέλεις. τι τούς νοιάζει αυτούς τι θα πάρεις και πόσο κάνουν τα προϊόντα τους

αυτό ξαναπέστο σε άτομα που είχαν δώσει 500 και 600 euro για 8800 GTX/Ultra και πάνε να τους δώσουν 120-150 euro πιστωτικό ή αξίας κάρτα...

• Super Moderators
Δημοσ.
το κατάστημα δεν πάει με την λογική του προϊόντος, πάει με το πόσα λεφτά έχεις δώσει και και σου επιστρέφουν το χρηματικό ποσό για να πάρεισ ότι θέλεις. τι τούς νοιάζει αυτούς τι θα πάρεις και πόσο κάνουν τα προϊόντα τους

αυτό ξαναπέστο σε άτομα που είχαν δώσει 500 και 600 euro για 8800 GTX/Ultra και πάνε να τους δώσουν 120-150 euro πιστωτικό ή αξίας κάρτα...

Δημοσ.

το παράδειγμα το αναφέρω για να δεις πού έχουμε καταλήξει.

στο νοσοκομείο ήθελε να πιάσεις τον γιατρό και να του ρήξεις καμία για να νιώσει γιατί και αφοί έχουν πάρει πολύ αέρα.

άμα είχε νομοθεσία η ελλάδα αυτά τα προβλήματα δεν θα υπήρχαν καν

δεν θα κοιτάω τώρα τα ορθογραφικά μου τετεια ώρα γιατί κρατιέμαι με το ζόρι να μην με πάρει ο ύπνος (και λαμα δεν προσέχω πώς γράφω κάνω πολλά ορθογραφικά λάθει και δεν ξέρω όλες της λέξεισ πώσ γράφονται λόγο της καλής εκπαίδευσης που πας προσφέρει η χώρα

---------- Προσθήκη στις 01:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:38 ----------

στην περίπτωση που λες φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο να κάνεις μία καλή καταγγελία γιατί έχεις δώσει τόσα λεφτά και δικεούσε την επιστροφή τους σε πίστωση.

BTW εγώ την πέφτω καλή συνέχεια να έχετε.

Δημοσ.

το παράδειγμα το αναφέρω για να δεις πού έχουμε καταλήξει.

στο νοσοκομείο ήθελε να πιάσεις τον γιατρό και να του ρήξεις καμία για να νιώσει γιατί και αφοί έχουν πάρει πολύ αέρα.

άμα είχε νομοθεσία η ελλάδα αυτά τα προβλήματα δεν θα υπήρχαν καν

δεν θα κοιτάω τώρα τα ορθογραφικά μου τετεια ώρα γιατί κρατιέμαι με το ζόρι να μην με πάρει ο ύπνος (και λαμα δεν προσέχω πώς γράφω κάνω πολλά ορθογραφικά λάθει και δεν ξέρω όλες της λέξεισ πώσ γράφονται λόγο της καλής εκπαίδευσης που πας προσφέρει η χώρα

---------- Προσθήκη στις 01:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:38 ----------

στην περίπτωση που λες φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο να κάνεις μία καλή καταγγελία γιατί έχεις δώσει τόσα λεφτά και δικεούσε την επιστροφή τους σε πίστωση.

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ πάντως πιστεύω ότι άμα το ζορίσει θα του δώσουν άλλες ram

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ πάντως πιστεύω ότι άμα το ζορίσει θα του δώσουν άλλες ram

Δημοσ.

Δημοσ.

Δημοσ.

Περασαν 2 μερες και δεν επικοινωνισαν με μενα.

οποτε τους πηρα τηλ και κανανε σαν να μην εγινε τιποτα. σαν να μην τους ειχα πει οτι δεν δεχομαι το πιστωτικο. και καλα δεν εχουν περασμενο στο συστημα τους την αρνηση μου για το πιστωτικο.

Αυριο θα παω απο εκει μπας και με καμια φωνη κανουμε κατι.... Αλλιως γραμμενο με χουν....

Δημοσ.
εγώ σου είπα, πάρε την πίστωση και να χαίρεσαι που σου την δώσανε

Χμ, για ποιο λόγο επιμένεις στο να τον πιάσουν κορόιδο;

Όχι δε πρέπει να δεχθεί καμία πίστωση.

Δημοσ.

και το πακετάκι με τις new μνήμες που θα έρθει στο eshop από την crucial να το μοσχοπουλήσουν στην νέα τιμή?

ωραία λογική!

mail απευθείας στην crucial για την κατάσταση είναι η λύση σου

• Super Moderators
Δημοσ.
και το πακετάκι με τις new μνήμες που θα έρθει στο eshop από την crucial να το μοσχοπουλήσουν στην νέα τιμή?

ωραία λογική!

mail απευθείας στην crucial για την κατάσταση είναι η λύση σου

ακριβώς, βουρ για mail

Δημοσ.

Ζήτα καινούριες ραμ είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν.

Τα ίδια πήγανε να μου κάνουνε με το λαπτοπ μου αλλά μετά τις σχετικές απειλές μου δώσανε καινούριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...