Προς το περιεχόμενο

Πως παίζω αρχεία .avi από φλασάκι στο ps3;

ZoD^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασα κάτι λύσεις στο internet ότι πρέπει να κάνω ένα φάκελο PS3 μετά ένα φάκελο VIDEO μέσα στον PS3 και να πατήσω display all στο menu. Αλλά τίποτα. Καμιά βοήθεια;

Δημοσ.

μηπως ειναι καποιο αρχειο που δεν υποστηριζει το πλει λογω κωδικοποιησης;

οπως και να χει αν πας στο section video και βρεις το στικακι σου και πατησεις τριγωνο σου δειχνει ολοα τα αρχεια και τους φακελους,οταν πας στην ταινια μηπως λεει τπτ σε φαση unsupported file;

Δημοσ.

οπως και να χει αν πας στο section video και βρεις το στικακι σου και πατησεις τριγωνο σου δειχνει ολοα τα αρχεια και τους φακελους,οταν πας στην ταινια μηπως λεει τπτ σε φαση unsupported file;

Έκανα format το φλασάκι σε fat32 και ναι unsupported file μου βγάζει τώρα. Το ίδιο και στο xbox 360...

---------- Προσθήκη στις 11:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:19 ----------

Έκανα format το φλασάκι σε fat32 και ναι unsupported file μου βγάζει τώρα. Το ίδιο και στο xbox 360...

Δημοσ.

εχεις περασει καινουργια εκδοση fw στπ πλει;

μηπως δεν υποστηριζει την κωδικοποιηση του αρχειου;

δοκιμασες με αλλα αρχεια;οπως .divx ή .mp3-.mp4;

Δημοσ.
εχεις περασει καινουργια εκδοση fw στπ πλει;

μηπως δεν υποστηριζει την κωδικοποιηση του αρχειου;

δοκιμασες με αλλα αρχεια;οπως .divx ή .mp3-.mp4;

Όχι δεν δοκίμασα άλλα αρχεία γιατί ότι κατεβάζω από dvdrips είναι avi. Το ps3 έχει την τελευταία έκδοση fw εφόσον είμαι διαρκώς συνδεδεμένος στο Internet.

Δημοσ.

Avi παίζει το PS3.

Σε USB flash με FAT32 δημιουργείς απλά ένα φάκελο VIDEO και εκεί βάζεις το αρχείο.

Ο φάκελος PS3 χρειάζεται μόνο για τα update.

Επίσης βρες και κατέβασε τα AVIAddXSub και TSMuxer για να παίζεις όλα τα είδη video χωρίς πρόβλημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια για να καταλαβω και εγω το ps3 παιζει αρχεια αvi κανονικα απο το στικακι με ενσωματωμενους υποτιτλους >?Αρχεια mkv apo stikaki?

Δημοσ.

Ούτε φακέλους χρειάζεσαι ούτε τίποτα. Βάζεις το αρχείο avi στο φλασάκι, πηγαίνεις από το μενού της κονσόλας στην κατηγορία videos, εκεί που δείχνει το φλασάκι πατάς Δ και καθάρισες. Σου δείχνει ότι βίντεο έχεις βάλει. Αρχεία mkv από όσο ξέρω δεν παίζει.

Δημοσ.

Σωστά, δε χρειάζεται φακέλους. Δεν παίζει όλα τα .avi, εξαρτάται το codec. Τα .mkv τα μετατρέπεις με το tsmuxer πολύ γρήγορα σε m2ts και παίζουν τζαμι

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα περνας ενα μονο αρχειο στο στικακι με τους υποτιτλους σωστα?

Kai κατα την μετατροπη των mkv σε m2ts εχουμε απωλεια στην ποιοτητα ή οχι?

Δημοσ.

Όχι, καμια, στην ουσία το mkv είναι container, σαν να κανεις extract ένα zip ...στο περίπου.

για subs δεν έχω ιδέα, δεν χρησιμοποίησα ποτε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...