panos_saxo Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Παιδια γεια σας , ψαχνω ενα τραγουδι που το εχει πει ο Τερζης αλλα δεν κυκλοφορησε ποτε σε cd. Λεγεται " Ενας ευαισθητος ληστης". υπαρχει στο διαδικτυο αλλα ψαχνω απο καπου να το κατεβασω (εκτος απο youtube) και δε το βρισκω πουθενα. Αν μπορει καποιος ας βοηθησει ...
cabdik Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 αυτο το τραγουδι αν δεν κανω λαθος, το εχει πει σε καποιο live show οπως το "κοιτα τι εκανες" ή σε μια παλια εκπομπη του Τριανταφυλλοπουλου απο τον "κιτρινο τυπο". τα τραγουδια του κιτρινου τυπου τα εχω, και μπορω να κοιταξω αν ειναι αυτο που λες μεσα, το βραδυ που θα γυρισω σπιτι. edit: ειδα στο youtube ποιο ειναι. ειναι τραγουδι απο τον κιτρινο τυπο του Μακη..!
panos_saxo Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 φιλε μου αυτο ακριβως ειναι , στο κιτρινο τυπο ειναι που το λεει απλα δε μπορω να το κατεβασω γιατι ειναι χαλια η ποιοτητα στο youtube. θα μ κανεις μεγαλη χαρη αν το βρεις και το παρω με καποιο τροπο.
cabdik Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 ουτως η αλλως το αλτερ δεν ειχε και ποτε καλη ποιοτητα ηχου..!!! αλλα την εχω ολη την εκπομπη. να μιλησουμε αργοτερα που θα παω σπιτι? εχεις msn? pm me
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.