Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να "ανεβάσω" την μνήμη;

popeye68

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι οντως, DDR ειναι :Ρ

Δεν σκαω απλα δεν περιμενα να ειναι τοοοοοοοσο μεγαλη η διαφορα.

Αλλωστε μια χαρα τρεχει το συστημα μου, αν εξαιρεσεις οτι η καρτα μου κανει νερα που και που.

Οσο για το τι μαρκα ειναι οι μνημες, δεν εχω ιδεα...!! ειναι απο το 04'-05'

4 χ 512mb

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπως το ειπες phanispal ! Λογω bottleneck κατα 90% .

Ειχα και ενα θεμα με το παλιο μου τροφοδοτικο, αλλα απο τοτε που εβαλα ενα corsair 400W το πισι απο τη μια μερα στην αλλη σταθεροποιηθηκε αρκετα! Ανεβασα και λιγο το CPU frequency κιολας.

Τον είχα μια εποχή τον επεξεργαστή σου, μέχρι τα 2750MHz πάει άνετα δίνοντάς σου αρκετό boost, κάτι που το χρειάζεσαι δεδομένης της 4850.

Αν και τώρα απ' ό,τι κατάλαβα απ' το τελευταίο ss σου, τρέχει στα 2.4GHz και όχι στα 2.3GHz..

Το 2.4Ghz ηταν πριν απο 1 λεπτο υπο testing.

Αρχικα Ξεκινησα απο 2.45, αλλα μετα απο 15 λεπτα λειτουργιας "freezαρε" το συμπαν.

Επειτα πηγα στα 2.4, οπου ειδα βελτιωση, αλλα και εδω δυστυχως "freezαρε" αν και του πηρε πιο πολυ ωρα (γυρω στη 1 ωρα)

Και μολις πριν λιγο το κατεβασα στα 2.3Ghz. Περιμενω να δω τι θα γινει....

ΥΣ: με το παλιο τροφοδοτικο δεν επιανε ουτε 2.2GHZ . Στα 2.21Ghz δεν λειτουργουσε για πανω απο μισο λεπτο

Δεν ξερω αν ειναι θεμα ελειψης ισχυς, η θερμοκρασιας, διοτι και τα δυο ειναι καλυμενα-ελεγμενα.

http://yfrog.com/jd46650132j

---------- Προσθήκη στις 13:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:41 ----------

Στο EZ Cool αναφέρεσαι;

Ναι, ενα EzCool 550W ειχα...

Και δεν τα 'βγαζε πέρα με τέτοιο setup; Εντάξει, δεν είναι και τα πλέον ποιοτικά, αλλά δε θα 'πρεπε να 'χει και πρόβλημα.

Απο αποψη κατασκευης ηταν μαπα!!! τα καλωδια ενα μαυρο χαλι...

Ετσι και κουνουσες λιγο το tower, καποιο καλωδιο εχανε επαφη και γινοταν το ελα να δεις :Ρ

Παλι καλα που δεν μου καηκε ποτε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...