Προς το περιεχόμενο

Apple LED cinema Display.

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω αν παρω το apple care για την οθονη απ'εξω

που ειναι περιπου 80 ευρο θα ισχυει εδω ουμηγενετο γινει κατι?

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν πάρεις applecare ισχύει παντού και η υποστήριξη γίνεται και on site (μόνο για desktops αυτό). Επίσης έχεις δικαίωμα να βάλεις την οθόνη σου σε applecare protection plan μόνο μαζί με τον υπολογιστή σου και όχι χώρια. Οπότε με 1 plan καλύπτεις και τα 2, αλλά αν είχες πάρει μόνο την οθόνη δεν θα είχες το δικαίωμα να πάρεις protection μόνο για αυτήν. Protection plan μπορείς να αποκτήσεις όσο ακόμα ισχύει η κανονική σου εγγύηση και το λέω αυτό και για άλλουης που μπορεί να μη θέλουν τώρα κα να θέλουν αργότερα. Μετά το πέρας της εγγύησης του Η/Υ applecare plan δεν μπορεί να γίνει.

350 euros κάνει το applecare στο Ελλάντα; Εδώ αν θυμάμαι καλά έκανε 275 λύρες. Χμμ δεν είναι μεγάλη διαφορά αυτό;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξερει κανεις πως μπορω να κλεισω την οθονη;

Μεχρι στιγμης κλεινει μονο μπαινει σε αναμονη το lap top..

Δημοσ.

Δεν ξέρω... Στο δικό μου, και όχι μόνο..., μπαίνει σε sleep mode πατώντας option+command+eject, ενώ με τον συνδυασμό shift+control+eject σβήνει μόνο η οθόνη....

Δημοσ.

H οθονη του laptop ή εξωτερικη..Εγω θελω την led να σβεινω οποτε θελω..

Ποσο κουλω ειναι ατυτο ρε παιδι μου να μην εχει ενα κουμπακι..;

Δημοσ.

Για Cinema Display δεν ξέρω... Δεν το έχω συνδέσει....

Αλλά σε Samsung που το συνδέω και σε Dell με τον συνδυασμό που σου είπα (Shift+Control+Eject) σβήνει την οθόνη του laptop και κόβει το σήμα στην εξωτερική.... Που βέβαια η εξωτερική, αν και χωρίς σήμα, παραμένει αναμμένη και πρέπει να την σβήσω από το κουμπάκι :-)

Δημοσ.

εχεις δικιο δικο μου λαθος , αν και η cinema δεν εχει καποιο κουμπι υποθετω πως την απενεργοποιει μ'αυτον τον τροπο..thnks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...