Tablet Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Να ρωτησω αν παρω το apple care για την οθονη απ'εξω που ειναι περιπου 80 ευρο θα ισχυει εδω ουμηγενετο γινει κατι?
ixthy Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αν πάρεις applecare ισχύει παντού και η υποστήριξη γίνεται και on site (μόνο για desktops αυτό). Επίσης έχεις δικαίωμα να βάλεις την οθόνη σου σε applecare protection plan μόνο μαζί με τον υπολογιστή σου και όχι χώρια. Οπότε με 1 plan καλύπτεις και τα 2, αλλά αν είχες πάρει μόνο την οθόνη δεν θα είχες το δικαίωμα να πάρεις protection μόνο για αυτήν. Protection plan μπορείς να αποκτήσεις όσο ακόμα ισχύει η κανονική σου εγγύηση και το λέω αυτό και για άλλουης που μπορεί να μη θέλουν τώρα κα να θέλουν αργότερα. Μετά το πέρας της εγγύησης του Η/Υ applecare plan δεν μπορεί να γίνει. 350 euros κάνει το applecare στο Ελλάντα; Εδώ αν θυμάμαι καλά έκανε 275 λύρες. Χμμ δεν είναι μεγάλη διαφορά αυτό;
Tablet Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Για δες αυτο το καινουργιο http://store.apple.com/uk/product/MC262?mco=MTYzNjAwNjY Αλλα εδω δεν υπαρχει και αναρωτιεμαι αν θα ισχυει Ξερει κανεις αν θα ισχυει?
ixthy Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αυτό έχω και ουσιαστικά έγραψα το fact sheet που υπάρχει μέσα στο booklet του πακέτου.
Tablet Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Για οποιον ενδιαφερεται υπαρχει και στην Ελλαδα με 100 euro Apple Display - AppleCare Protection Plan...
Tablet Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Ξερει κανεις πως μπορω να κλεισω την οθονη; Μεχρι στιγμης κλεινει μονο μπαινει σε αναμονη το lap top..
kpartsi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δοκίμασε να πατήσεις ταυτόχρονα Shift-Control-Eject
kpartsi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω... Στο δικό μου, και όχι μόνο..., μπαίνει σε sleep mode πατώντας option+command+eject, ενώ με τον συνδυασμό shift+control+eject σβήνει μόνο η οθόνη....
Tablet Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 H οθονη του laptop ή εξωτερικη..Εγω θελω την led να σβεινω οποτε θελω.. Ποσο κουλω ειναι ατυτο ρε παιδι μου να μην εχει ενα κουμπακι..;
kpartsi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Για Cinema Display δεν ξέρω... Δεν το έχω συνδέσει.... Αλλά σε Samsung που το συνδέω και σε Dell με τον συνδυασμό που σου είπα (Shift+Control+Eject) σβήνει την οθόνη του laptop και κόβει το σήμα στην εξωτερική.... Που βέβαια η εξωτερική, αν και χωρίς σήμα, παραμένει αναμμένη και πρέπει να την σβήσω από το κουμπάκι
Tablet Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 εχεις δικιο δικο μου λαθος , αν και η cinema δεν εχει καποιο κουμπι υποθετω πως την απενεργοποιει μ'αυτον τον τροπο..thnks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.