Προς το περιεχόμενο

Apple LED cinema Display.

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις πηρα την νεα μου οθονη η οποια ηρθε πριν το laptop και δεν μπορω να την συνδεσω διοτι εχει minidisplay port..

Υπαρχει καποιος ανταπορας απο ελλαδα ωστε να την βαλω στο σταθερο που εχει μονο dvi?

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μολις πηρα την νεα μου οθονη η οποια ηρθε πριν το laptop και δεν μπορω να την συνδεσω διοτι εχει minidisplay port..

Υπαρχει καποιος ανταπορας απο ελλαδα ωστε να την βαλω στο σταθερο που εχει μονο dvi?

Μήπως εννοείς κάτι τέτοιο :

http://systemgraph.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=bt_flypage.tpl&product_id=256&category_id=41&option=com_virtuemart&Itemid=27

:-)

Δημοσ.
Κάτι τέτοιο θέλει http://www.gefen.com/kvm/dproduct.jsp?prod_id=8913 και θα το βρει από εδώ : http://www.audigys.gr/

Έχεις δίκιο μάλλον. Λάθος δικό μου. Πανάκριβο είναι όμως ρε παιδί μου ! :-)

Δεν μπορούσε να βάλει και αυτή η Απλ ένα dvi να βρίσκεται? Ώρες ώρες είναι πολύ δύστροπη ... :mad:

Δημοσ.

Να στε καλα παιδιά για την βοηθεια αλλα με τετοιες γελοίες τιμες που ζητανε για

πραγματακια που το κόστος κατασκευής τους δεν ξεπερνάει τα 2 euro προτιμώ να περίμενω μεχρι να ερθει το laptop και ως τοτε να την χαζευω κλειστη.

God dammit :X

Δημοσ.

Δεν γνώριζες πρίν την αγοράσεις ότι έχει μόνο minidisplay port;

Επισκέπτης
Δημοσ.

@paonikgt

τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτό παραθέτεις κάνει για να συνδέσεις την ACD (Apple Cinema Display);

Δημοσ.

Loooooool. :lol::lol::lol: Είναι λευκό το πιο πάνω καλώδιο και έχει το ίδιο χρωματάκι με το λευκό macbook! Καλά καλά πλακίτσα κάνω προφανώς μπερδεύτηκε το παιδί, αλλά να 'ναι καλά γιατί γέλασα και εν μέσω εξεταστικής έχω ανάγκη από γέλιο! :-)

Ρε παιδιά καλή η Apple, αλλά αμάν πια με αυτό το mini display. Βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ υπάρχουν καλώδια για DVI to HDMI σε πολύ χαμηλότερες τιμές (είχα αγοράσει ένα για το παλιό μου mbp που έχει dvi), για το mini display port πρέπει να πληρώσεις τα άντερά σου! :mad: Και για αυτό φυσικά δε φταίει η Apple που είναι δικαίωμά της να προωθεί ένα άλλο πρότυπο.

Φίλε tablet να μην το αγοράσεις και άστους να βάλουν το καλώδιό τους στον ... τους και να συνδεθούν από κει με όσα mini display port θέλουν. Άκου εκεί να θες 150 - 200 ευρώ για ένα μετατροπέα! :shock::shock::shock: Αλλά μάλλον εμάς τους Apple users μας έχουν για ψώνια και πλούσιους που έχουμε να σκορπάμε! Ρε δεν πάμε καλά!

Μ' αρέσει κιόλας που αυτή η εταιρεία με τη σαύρα το παρουσιάζει λες και είναι το 8ο θαύμα του ανθρώπινου πολιτισμού! Μου κότσαρε εκεί και την γκομενίτσα (απαραίτητη η γκομενίτσα, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε καλώδια).

Επισκέπτης
Δημοσ.

sorry κιόλας αλλά όταν παίρνεις οθόνη με 700+ ευρώ που ουσιαστικά είναι brick, αφού δεν μπορεί να συνδεθεί με τπτ αλλο (console, pc, dvb-t receiver...κ.α.), δυο τινά συμβαίνουν:

α) έκανες κακή αγορά από άποψη λειτουργικότητας...(βλέπε Dell U2410)

β) είσαι πλούσιος και αγοράζεις με μόνο γνώμονα την εμφάνιση..

και στις δυο περιπτώσεις το κόστος των 150 ευρώ "δικαιολογείται"...

Δημοσ.

Δεν παραπονιέμαι για την οθόνη απλά ηρθε ποιο πριν απο οτι το laptop οποτε ειπα μηπως την συνδεσω στο

σταθερο αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω τοσα λεφτα διοτι πρωτον ειναι ψεμα η φαση και δευτερον δεν μου περισσεύει φραγκο οποτε αναμενω το laptop

Δημοσ.

Δεν παραπονιέμαι για την οθόνη απλά ηρθε ποιο πριν απο οτι το laptop οποτε ειπα μηπως την συνδεσω στο

σταθερο αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω τοσα λεφτα διοτι πρωτον ειναι ψεμα η φαση και δευτερον δεν μου περισσεύει φραγκο οποτε αναμενω το laptop

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...