frostman Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Καλησπερα παιδια, εχω ενα θεμα. Πηρα αυτην την TV και την εχω συνδεσει με το pc με καλωδιο DVI που καταληγει σε HDMI και εχω εικονα κομπλε. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω ηχο. Συνδεω καρφι-καρφι απο το pc στην εισοδο audio in/DVI και δεν παιζει. Εχει κανενας την ιδια να μου πει τι παιζει?
gorillaz_gr Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Καλησπερα παιδια, εχω ενα θεμα. Πηρα αυτην την TV και την εχω συνδεσει με το pc με καλωδιο DVI που καταληγει σε HDMI και εχω εικονα κομπλε. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω ηχο. Συνδεω καρφι-καρφι απο το pc στην εισοδο audio in/DVI και δεν παιζει. Εχει κανενας την ιδια να μου πει τι παιζει? φυσικά! έτσι όπως το γράφει. ο ήχος μέσα απο καρφί είναι μόνο όταν χρησιμοποιούμε την είσοδο RGB/DVI στην τηλεοραση. το HDMI δεν μεταφέρει υποχρεωτικά ήχο, εκτός αν το υποστηρίζει η κάρτα γραφικών σου. Αν το υποστηρίζει θα το δεις στις συσκευές ήχου κ θα πρέπει να ρυθμίσεις τα προγράμματά σου να την χρησιμοποιούν. Επίσης θα δείς οτι πιθανότατα στο πίσω μέρος έχεις 2 εισόδους HDMI, αλλά μόνο στην θέση 1, γράφει "HDMI/DVI IN", που σημαίνει ότι στην HDMI 2, δε θα δώσει "εισοδο" για τον ήχο με καρφί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.