TEOKOS Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Ακυρο,φίλε Nikok δεν ήταν ο οδηγός που υπέθεσες και το συνεχίζεται ήταν γιατί έβαζα όλες τις ενέργειες που έκανα κάτω με όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεται ένας που δεν ξέρει και δεν έχει ξαναασχοληθεί.Αυτό θέλει χρόνο και κόπο και αμα δεν υπάρχει η απαιτούμενη ανταπόκριση δεν βρίσκω την αιτία να το συνεχίσω. Παρεπιπτόντως οι 1000 οδηγοί που αναφέρεσαι στο post σου δεν δούλεψαν στην δική μου περίπτωση (πρόσεξε δεν είμαι άσχετος) και ίσως υπήρχαν και αλλες περιπτώσεις παρόμοιες με την δική μου που ίσως βοηθούσα. Τέσπα αν και ξενέρωσα και ΔΕΝ θα προσπαθήσω στο μέλλον να κάνω ποτέ παρόμοιο post λυπάμαι πολυ αν έγινα η αιτία να έρθουν σε σύγκρουση 2 συνφουρίτες Αυτά..................
Nik.K Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Εμ.....Αν ψαξεις θα βρεις πως αυτο εχει εξηγηθει σε απειρα θεματα ανα καιρους...Βεβαια θα πρεπει να βαλω καπου 1000 links σε τετοια θεματα απο εδω μεσα οποτε χλωμο. Απλα στο λεω γιατι καλο ειναι να ψαχνουμε και λιγο πριν ποσταρουμε εναν οδηγο που εχει αναφερθει αλλες 1000 φορες, αυτο ειναι ολο. Οσο για το συνεχιζεται...Θελει τοση διαδικασια να πεις πως κατεβαζει καποιος το Radeon Bios Editor, κανει edit τις ταχυτητες ειτε manual ειτε με τον wizzard, κανει save το BIOS της καρτας στο USB μαζι με το AtiFlash και μετα απο DOS κανει το Flash ? Συγνωμη που ακουγομαι καπως αλλα εχω βαρεθει να βλεπω να ανεβαινουν τα τελευταια 10 χρονια οι ιδιοι οδηγοι 1000 φορες τον χρονο απο 1000 διαφορετικα ατομα. Θα ηταν καλυτερο καποιος να κανει Sticky τον πιο ολοκληρωμενο οδηγο.
TEOKOS Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Εμ.....Αν ψαξεις θα βρεις πως αυτο εχει εξηγηθει σε απειρα θεματα ανα καιρους...Βεβαια θα πρεπει να βαλω καπου 1000 links σε τετοια θεματα απο εδω μεσα οποτε χλωμο. Απλα στο λεω γιατι καλο ειναι να ψαχνουμε και λιγο πριν ποσταρουμε εναν οδηγο που εχει αναφερθει αλλες 1000 φορες, αυτο ειναι ολο. ΟΚ αλλα ψάχνωντας εδώ μέσα και αλλου στο νετ πάντα κάτι δεν δούλευε τουλάχιστον σε μένα (αλλού οι εντολές στο dos θέλαν ενα κενό ανάμεσα στις παραμέτρους αλλού κάτι άλλο)και σκέφτηκα αφού έχω βοηθηθει αρκετά από εδω μέσα να βοηθήσω και εγω κάποιον που θα ψαχτει με έναν ολοκληρωμένο οδηγό. Έτσι και αλλιώς ΠΟΛΥ μεγάλος μπελάς είναι και αν δώ ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν στο επόμενο μισάωρο θα το σβήσω και δεν θα συνεχίσω γιατί έχει πολλή πράγμα ακόμη.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.