Προς το περιεχόμενο

αποσταση μπρίζας τηλεφώνου απο το router!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά ήθελα να κάνω μια ερώτηση! προσεχώς έρχεται η νέα μου σύνδεση cyta.Η μπρίζα τηλεφώνου όπου και ξεκινα το καλώδιο τηλεφώνου για να φτάσει στο router υπάρχει στο πίσω δωμάτιο του διαμερίσματος και το pc στο μπροστά.. το καλώδιο μέχρι να φτάσει στο router διανύει μεγάλη απόσταση επειδή πάει εξωτερικά. Tέλος πάντων παρεμβάλλεται αρκετά μεγάλο κομμάτι καλωδίου. Αυτό μήπως δημιουργεί πρόβλημα στην απόδοση τις σύνδεσης??

ευχαριστώ!

Δημοσ.

ναι. εγω ειχα θεμα με αυτο. πρεπει να ειναι κατα το δυνατον μικροτερο. κανα μετρο πχ. βαλτο κοντα στιν πριζα του τηλ κ τραβα μακρυ ethernet. ετσι δε θα εχεις προβλημα.

Δημοσ.

εξαρτατε τι καλωδιο ειναι.αν ειναι τηλεφωνικο πετα το.αν ειναι δικτυου η καλωδιο με σιδερενιο πλεγμα τοτε αλλαζει το θεμα.

Δημοσ.
εξαρτατε τι καλωδιο ειναι.αν ειναι τηλεφωνικο πετα το.αν ειναι δικτυου η καλωδιο με σιδερενιο πλεγμα τοτε αλλαζει το θεμα.

απλό καλώδιο τηλεφώνου είναι..

Δημοσ.

Δημοσ.

ναι παιζει αυτο που ειπε ο poulinos.αν ειναι τηλεφωνικο οχι συνεστραμμενο αλλα της πλακας, ειναι οτι να ναι κ θα εχεις προβλημα.εγω ειχα 10 μετρα τετοιο, συγχρονιζε 5 mbit χαμηλοτερα απο το normal, κ δεν επαιρνε ip.ενας ευλογημενος helpdeskαριος της forthnet βρεθηκε που με ρωτησε κ μου ειπε οτι ειναι γι αυτο, κ οτι το καλωδιο πρεπει να ειναι max κοντα 2 μετρα.

Δημοσ.

ναι παιζει αυτο που ειπε ο poulinos.αν ειναι τηλεφωνικο οχι συνεστραμμενο αλλα της πλακας, ειναι οτι να ναι κ θα εχεις προβλημα.εγω ειχα 10 μετρα τετοιο, συγχρονιζε 5 mbit χαμηλοτερα απο το normal, κ δεν επαιρνε ip.ενας ευλογημενος helpdeskαριος της forthnet βρεθηκε που με ρωτησε κ μου ειπε οτι ειναι γι αυτο, κ οτι το καλωδιο πρεπει να ειναι max κοντα 2 μετρα.

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω απλό κοντά 15 μέτρα και σε σύγκριση με το καλώδιο το μικρό του 1 μέτρου ( αν δηλαδή πάω το router μέσα ) η διαφορά μου είναι 0,5 - 1 mbit και τίποτα στο noise .

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω απλό κοντά 15 μέτρα και σε σύγκριση με το καλώδιο το μικρό του 1 μέτρου ( αν δηλαδή πάω το router μέσα ) η διαφορά μου είναι 0,5 - 1 mbit και τίποτα στο noise .

Δημοσ.

αλλαξε το για μενα.ειναι φτηνο 10 μετρα δικτυου

καλο ειναι πανω απο καποια μετρα να εχεις καλυτερο καλωδιο (δικτυου) αντι για τηλεφωνικο.μπορει να εχεις 3 μετρα τηλεφωνικο και να σου κανει θεμα μπορει και 20 μετρα και να μην σου κανει.εξαρτατε ποιοτητα εξαρτατε ποσο εχει φθαρει γιατι πολλοι χανουν 5 mbit επειδη απλα το εχουν σκισει το καλωδιο να το πατανε κτλ κτλ.αλλα καλο ειναι να ειναι δικτυου που απλα του βαζεις rj11 κλιπ σε ενα απο τα 4 ζευγαρια που εχει .πχ μπλε μπλε ασπρο.αλλιως να εχετε μικροτερο τηλεφωνικο και να μεγαλωνετε του δικτυου που παιζει μεχρι σχεδον τα 100 μετρα.intruder στο noise δεν θα δεις συνηθως το γιατι αν θες στο λεω.στην ταχυτητα θα δεις κατα κυριο λογο και καμια φορα attenuation η margin στο up oxi sto down

Δημοσ.

αλλαξε το για μενα.ειναι φτηνο 10 μετρα δικτυου

καλο ειναι πανω απο καποια μετρα να εχεις καλυτερο καλωδιο (δικτυου) αντι για τηλεφωνικο.μπορει να εχεις 3 μετρα τηλεφωνικο και να σου κανει θεμα μπορει και 20 μετρα και να μην σου κανει.εξαρτατε ποιοτητα εξαρτατε ποσο εχει φθαρει γιατι πολλοι χανουν 5 mbit επειδη απλα το εχουν σκισει το καλωδιο να το πατανε κτλ κτλ.αλλα καλο ειναι να ειναι δικτυου που απλα του βαζεις rj11 κλιπ σε ενα απο τα 4 ζευγαρια που εχει .πχ μπλε μπλε ασπρο.αλλιως να εχετε μικροτερο τηλεφωνικο και να μεγαλωνετε του δικτυου που παιζει μεχρι σχεδον τα 100 μετρα.intruder στο noise δεν θα δεις συνηθως το γιατι αν θες στο λεω.στην ταχυτητα θα δεις κατα κυριο λογο και καμια φορα attenuation η margin στο up oxi sto down

Δημοσ.

η χρησιμοποιεις το ενα ζευγαρι απο τα 4 του δικτυου και το κανεις για τηλεφωνικο και πετας το τηλεφωνικο.η πολυ απλα βαζεις τον ρουτερ πχ στο σαλονι με 1 μετρο καλωδιο και τραβας 10 μετρα η οσο θες δικτυου μεχρι το δωματιο σου.εγω θα εκανα το δευτερο.απλα αντι για τηλεφωνικο θα εχεις λιγο πιο χοντρο καλωδιο και απλα το ρουτερ θα ειναι πχ στο σαλονι και οχι στο δωματιο σου.αν θες να ειναι στο δωματιο σου τοτε την πρωτη λυση.θα παρεις καλωδιο δικτυου και πες του ηλεκτρολογου που θα το παρεις να σου βαλει στο μπλε μπλε ασπρο ενα τηλεφωνικο klip η αλλιως παρε μια rj11 πενσα και φτιαξτο εσυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...