Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν παω να αποθηκευσω ενα εγγραφο και ειναι σε μορφη pdf μου παρουσιαζει το παρακατω μυνημα και κλεινει.Αν απεγκαταστησω την εφαρμογη (την free εχω) και την ξαναεγκαταστησω δουλευει για μια φορα και μετα παλι τα ιδια...

Εχω windows 7.

Καποια λυση ? Ευχαριστω,

post-2288-129063089657_thumb.png

Δημοσ.
Οταν παω να αποθηκευσω ενα εγγραφο και ειναι σε μορφη pdf...

Από που να το αποθηκεύσεις; Από το Internet; Μιλάμε δηλαδή για την περίπτωση που έχεις ανοίξει ένα PDF ως tab στον Internet browser σου (με τη βοήθεια του browser plugin που εγκαθιστά ο Adobe Reader) και κάνεις κλικ στο κουμπί "Save a Copy" ή πώς στο καλό το λένε;

Αν ναι, θα μπορούσες να απενεργοποιήσεις το σχετικό browser plugin, να κατεβάζεις πρώτα τα PDF τοπικά στο δίσκο και να τα ανοίγεις με τη standalone έκδοση του Adobe Reader. Αλλά η συγκεκριμένη λύση δε λύνει το πρόβλημα που περιέγραψες, απλά το παρακάμπτει, ίσως με άβολο για τα γούστα σου τρόπο.

Δημοσ.

Eυχαριστω.

Να πω ενα προσφατο παραδειγμα.Εκανα τραπεζικη συναλλαγη μεσω ebanking και ηθελα να την αποθηκευσω σε pdf που μου δινει την δυνατοτητα η τραπεζα.Εχω αυτο το προβλημα.

Το ιδιο οταν πηγα να αποθηκευσω μια προκυριξη διαγωνισμου απο ασχετο site.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό που σου λεει ο parsifal. Στις ρυθμίσεις του AA απενεργοποιήσε να ανοίγουν τα pdf μέσα στον browser. Με αυτό τον τρόπο

1.Θα κατεβάινουν σαν κανονικά downloads αρχείων, οπότε αμέσως θα ελέγχεις που θα τα αποθηκεύσεις

2.Δεν θα καθυστερει η σελίδα αν ειναι μεγάλο το pdf (π.χ. ειναι 10ΜΒ, κάνεις κλικ και φαίνεται να μην γίνεται τίποτα)

Εδώ και χρόνια εχω απενεργοποιησει αυτή τη δυνατότητα (και έχω βάλει και foxit αντί για το πολύ βαρύ ΑΑ) και με εχει εξυπηρετήσει υπερβολικά.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό που σου λεει ο parsifal. Στις ρυθμίσεις του AA απενεργοποιήσε να ανοίγουν τα pdf μέσα στον browser. Με αυτό τον τρόπο

1.Θα κατεβάινουν σαν κανονικά downloads αρχείων, οπότε αμέσως θα ελέγχεις που θα τα αποθηκεύσεις

2.Δεν θα καθυστερει η σελίδα αν ειναι μεγάλο το pdf (π.χ. ειναι 10ΜΒ, κάνεις κλικ και φαίνεται να μην γίνεται τίποτα)

Εδώ και χρόνια εχω απενεργοποιησει αυτή τη δυνατότητα (και έχω βάλει και foxit αντί για το πολύ βαρύ ΑΑ) και με εχει εξυπηρετήσει υπερβολικά.

Δεν βλεπω απο που μορω να το κανω αυτο μεσα απο εο Αcrobat reader....Ειναι πολυ σπαστικο το προβλημα παιδια...

Δημοσ.

Ποιον browser χρησιμοποιείς; Ο Firefox για παράδειγμα μπορεί να παραμετροποιηθεί όσον αφορά τον χειρισμό των «γνωστών τύπων αρχείων»:

post-43041-0-57175900-1333890745_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...