FarCry Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Το link σου, παρουσιάζει τον messenger και όχι το hotmail. Ο I love rock αναφέρεται στο hotmail. εχω την εντυπωση οτι το live messenger και το live hotmail θα ενσωματωθουν γιαυτο το ανεφερα κατι που δε παιζει με google talk και gmail. επειδη ανεφερε τα περι features...
kage Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 The new Hotmail gives you 10gb of attachments βεβαια ακομη δεν εχω καταλαβει αν θα μπορει να ειναι ενιαιο αρχειο ή θα πρεπει να χωριστει ανα 50μβ
FarCry Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 The new Hotmail gives you 10gb of attachmentsβεβαια ακομη δεν εχω καταλαβει αν θα μπορει να ειναι ενιαιο αρχειο ή θα πρεπει να χωριστει ανα 50μβ Hotmail has circumvented the problem of email attachment size limitations by sending and storing large attachments in the cloud, via Microsoft’s SkyDrive, which is part of the company's suite of online services known collectively as Windows Live. Users can send up to 200 photos, each up to 50 MB in size, in a single email. Recipients can view the file online regardless of the email service they use. http://www.technewsdaily.com/microsoft-announces-long-awaited-hotmail-update-0583/
polaki Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ανουσιες και αχρηστες αλλαγες. Ευτυχως εριξα μαυρο στο hotmail μετα απο τοσα χρονια γιατι αν περιμενα απο την M$ το imap... Ε όχι και ανούσιες..Οι αλλαγές είναι όλες καλοδεχούμενες και σε καμία περίπτωση δεν είναι άχρηστες.Έχεις δίκιο για το ΙΜΑΡ αλλά και το gmail με την παπαρια τα tabs είναι για μπατσες' date='αν και εδώ και τόσα χρόνια αυτό χρησιμοποιώ,με ΙΜΑΡ όπως εσυ Στο hotmail πάντως έχω όλα τα email από forum,eBay και γενικά οτι spamοειδες χρειάζεται mail του βάζω το email οπότε χαίρομαι για τις αλλαγές! Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα