Nikosgiann Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 E, βλέπεις; Business πελάτες είμαστε ήδη, αλλά οι εκπτώσεις είναι αστείες (10-30 ευρώ). Τα linux δεν μας καλύπτουν επειδή τα προγράμματα που θα τρέχουμε δεν τρέχουν σε linux, ούτε μέσω wine. Και επίσης, θέλουμε τεχνική υποστήριξη, η οποία για linux σε λογικές τιμές δεν υπάρχει, σύμφωνα με τις προσφορές που έχουμε μέχρι τώρα. Όταν πρέπει το παιδάκι να τρέξει από το stick το exe που έχει τις ασκήσεις του σε flash, απλά δεν μπορείς να το βάλεις να το κάνει σε linux. οχι δεν εννουσα Linux... εννοω να παρεις ολο το hardware,η τουλαχιστον crt οθονες με 15 ευρω(ειναι παρα πολλοι πιστεψε με που τις ποουλανε τοσο) και μετα να αγορασεις windows και να τα βαλεις στους υπολογιστες..
BritGreek Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 οχι δεν εννουσα Linux...εννοω να παρεις ολο το hardware,η τουλαχιστον crt οθονες με 15 ευρω(ειναι παρα πολλοι πιστεψε με που τις ποουλανε τοσο) και μετα να αγορασεις windows και να τα βαλεις στους υπολογιστες.. Και τι θα γλιτώσω κάνοντάς το αυτό; Τα XP κοστίζουν περίπου 80 ευρώ DSP (πχ e-shop). Αν βάλω 15άρες CRT πρώτον θα κάνω κακό στα μάτια των μικρών, το pc lab μου δεν θα φαίνεται σύγχρονο, και σίγουρα δεν θα είναι λειτουργικό λόγω χώρου. Edit: Anyway, νομίζω πως βρήκα άκρη. Βρήκα από netcafe που κλείνει core2duo 5 5 μηνών με 22άρες LG οθόνες με TV και vista home premium με τιμολόγιο 200 ευρώ + ΦΠΑ και τα έκλεισα και τα 10. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
BritGreek Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μια χαρά σου έκατσε Αρκεί να δουλεύουν. Εντάξει, είναι TurboX και έχουν ακόμα αρκετή εγγύηση. Αύριο το βράδυ που επιστρέφω Ελλάδα, θα τα δω και θα σας πω.
Nikosgiann Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Και τι θα γλιτώσω κάνοντάς το αυτό; Τα XP κοστίζουν περίπου 80 ευρώ DSP (πχ e-shop). Αν βάλω 15άρες CRT πρώτον θα κάνω κακό στα μάτια των μικρών, το pc lab μου δεν θα φαίνεται σύγχρονο, και σίγουρα δεν θα είναι λειτουργικό λόγω χώρου. Edit: Anyway, νομίζω πως βρήκα άκρη. Βρήκα από netcafe που κλείνει core2duo 5 5 μηνών με 22άρες LG οθόνες με TV και vista home premium με τιμολόγιο 200 ευρώ + ΦΠΑ και τα έκλεισα και τα 10. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. super!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.