Christos_Tz Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Αγορα Diesel ρολογιου απο EBAY Αμερικηs!Παιδια βαζω σημερα Tracking Number στο site των ΕΛΤΑ και κοιταχτε? 18 May 2010 04:45:50 ` ` ` ` ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αντικείμενα σε Συσκευασία Καποια βοηθεια?Τι κινησειs πρεπει να κανω?
StavrosD Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Υπομονή. Αν τυχόν χρειαστεί εκτελωνισμό θα σου τηλεφωνήσουν στο τηλέφωνο σου που έχει γράψει ο πωλητής στο κουτί (συνήθως αυτό που έχεις δηλώσει στο paypal). Το πιθανότερο είναι να σου έρθει ειδοποίηση εντός εβδομάδας να το παραλάβεις. Συνήθως σε χρεώνουν 3€ εκτός αν είναι κάτι ακριβό ή βαρύ.
Christos_Tz Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Υπομονή. Αν τυχόν χρειαστεί εκτελωνισμό θα σου τηλεφωνήσουν στο τηλέφωνο σου που έχει γράψει ο πωλητής στο κουτί (συνήθως αυτό που έχεις δηλώσει στο paypal). Το πιθανότερο είναι να σου έρθει ειδοποίηση εντός εβδομάδας να το παραλάβεις. Συνήθως σε χρεώνουν 3€ εκτός αν είναι κάτι ακριβό ή βαρύ. ok παιδια..θα περιμενω κανα 2 μερεs..μικρο κουτι ειναι..ρολοι εχει μεσα..ελπιζω να γλιτωσω τελωνεια..130 ευρω μου πηγε..για να δουμε?
kwstas_pap Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 εμένα είχε κολλήσει στο τελωνείο και μου έστειλαν ειδοποίηση 2 μήνες μετά!!!! πάρε ένα τηλεφωνάκι από τώρα.
Christos_Tz Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 εμένα είχε κολλήσει στο τελωνείο και μου έστειλαν ειδοποίηση 2 μήνες μετά!!!! πάρε ένα τηλεφωνάκι από τώρα. Δωσε μου νουμερο?Στα ΕΛΤΑ παιρνω?Κεντρο Αθηνασ μενω..Κολονο!Τι τουσ λεω?
Christos_Tz Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Παιδια το πακετακι ειρθε..ουτε τα 3 ευρω στα ΕΛΤΑ πληρωσα!Σουπερ..ξεμπερδεψα..απο USA..USPS..μεσα σε 10 μερεs!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.