Uberalles_gr Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 ΕΕεεε εντάξει έχω καεί.... Ποπο άλλο ήθελα να γράψω άλλο έγραψα > echo "DELETE FROM laboratory_section WHERE id_lesson='$lesson' AND number_of_team='$number_of_team'"; ότι σου βγάλει από την σελίδα της php τρέχτο μέσα στην βάση σου και πες μας
Seldimi Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Κάνει και στο phpmyadmin το αντίστοιχο delete... delete from laboratory_section WHERE id_lesson='28' AND number_of_team='OM1' Αν δεν γίνεται στο phpmyadmin λογικό να μην λειτουργήσει και στην σελίδα (να χτυπάει κάπου)
sifalio Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 το εκανα μεσα απο το php admin και δουλεψε...απο την σελιδα php δεν δουλευει
Uberalles_gr Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Περίμενε περίμενε... Όταν λες δούλεψε τι εννοείς? Σου έσβησε την εγγραφή που έπρεπε?
sifalio Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 ναι την εσβησε ---------- Προσθήκη στις 16:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:52 ---------- εχω κολησει σε αυτην την βλακεια.,....
Uberalles_gr Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δοκίμασε τώρα μέσα από την php γράφοντας αυτό και πες μας κάνοντας delete μία άλλη εγγραφή > mysql_query("DELETE FROM laboratory_section WHERE id_lesson='$lesson' AND number_of_team='$number_of_team'") or die(mysl_error());
sifalio Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 μπα δεν πιστευω...αφου ξαναδιαγραφω απο αλους πινακεσ και δουλεβει
Uberalles_gr Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δεν κατάλαβα τι είπες... Δουλεύει ή όχι εντέλει?
sifalio Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 μεσα στην πτυχιακη εχω ξαναβαλει το delete και διαγραφει απο αλλους πινακες...εδω εχω κολησει. χρησιμοποιω drop down list και τα παιρνω απο πινακες
Uberalles_gr Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Είναι η 3η φορά που σου λέω ότι δεν καταλαβαίνω τι λες.................. Σε ρωτάω κάτι απλό... Δουλεύει ή όχι από την συγκεκριμένη php το συγκερκιμένο delete που σου είπα πιο πριν?? Και εσύ γυρνάς και μου απαντάς κάτι ξεκάφρωτα....
lion2486 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 ίσως mysql_query("DELETE FROM laboratory_section WHERE id_lesson='".$lesson."' AND number_of_team='".$number_of_team."'") or die(mysl_error()); ?
Uberalles_gr Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Εεεε δεν γίνεται αυτό... δεν γίνεται το ίδιο query να δουλεύει στην βάση σου και να μην δουλεύει μέσα από την php... Κάτι λάθος κάνεις.. Κάτι σου ξεφεύγει.... Κάνεις connect με την βάση σου...??
sifalio Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 τι να πω φιλαρακο...ουτε εγω καταλαβαινω το γιατι.. παντως κανω συνδεση με την βαση.. $conn=mysql_connect("localhost","root",""); // (host, username, password) mysql_query("set names 'greek'", $conn); mysql_query("set character set 'greek'", $conn); $db = mysql_select_db('erg_db',$conn);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.