nitrah Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μου στέλνουν κάποιο αρχείο από το MSN και κάνει Scan για ιούς και δεν το παίρνει ενώ έχει φτάσει στο 100%... Αυτό κάνει :
cosmos000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Σ' αυτό το Live OneCare με το που ξεκινήσει πάτα άκυρο.Μετά από λίγο θα σου γράψει ότι ήταν αδύνατη η λήψη κτλ κτλ παρουσιάστηκε πρόβλημα κτλ κτλ.Αν πάς στον φάκελο ληφθέντα αρχεία θα δεις όμως ότι το χεις πάρει το αρχείο που σου έστειλαν.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 ρε παιδια κε εμενα το ιδιο μου βγαζει βοηθηστε με
jim_p Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Ολο το πακετο του msn 9 περιλαμβανει τα Messenger Mail Writer Συλλογή φωτογραφιών Movie Maker Οικογενειακή ασφάλεια Toolbar οποτε, αντι να πατατε next next next, να ριχνετε και μια ματια γιατι βαζει ολα αυτα απο default και το ενα αλληλεπιδρα με το αλλο. Προτεινω αφαιρεση, σβησιμο των σχετικων φακελων και επανεγκατασταση μονο του wlm.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 κι εγω το ιδιο με το παιδι απο δω προτεινω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.