jvgrjohn Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Παιδιά καλημέρα, Είναι παράνομο να αναρτώ mp3 και video clip στην ιστοσελίδα μου αν δεν έχω πάρει κάποια σχετική άδεια??? Και αν απαιτείται άδεια από ποια υπηρεσία εκδίδεται και πόσο κοστίζει??? Ευχαριστώ.
Seldimi Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Ναι... πρέπει να πάρεις τα δικαιώματα από τους κατόχους τους... για την ελλάδα νομίζω μουσικά δικαιώματα παίρνεις από την ΑΕΠΙ
weathor Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Παιδιά καλημέρα, Είναι παράνομο να αναρτώ mp3 και video clip στην ιστοσελίδα μου αν δεν έχω πάρει κάποια σχετική άδεια??? Και αν απαιτείται άδεια από ποια υπηρεσία εκδίδεται και πόσο κοστίζει??? Ευχαριστώ. Την αεπι την πληρωνεις για να μπορεις να παιζεις μουσικη σε κοινο!! ΔΕΝ υπαρχει υπηρεσια που να σου επιτρεπει την διακινηση μουσικων κομματιων. Αυτο εχει να κανει με τα δικαιωματα των δισκογραφικων.. Ουτε να το σκεφτεις να ξεκινησεις κατι τετοιο χωρις νομικο τμημα απο πισω σου!:shifty:
jvgrjohn Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Αν δίνω link στο youtube??? Και αυτό παράνομο είναι???
jvgrjohn Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Αν δίνω link στο youtube??? Και αυτό παράνομο είναι???
poscaman Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Αν δίνω link στο youtube???Και αυτό παράνομο είναι??? οχι (10 χαρακτήρες)
poscaman Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Αν δίνω link στο youtube???Και αυτό παράνομο είναι??? οχι (10 χαρακτήρες)
Seldimi Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Την αεπι την πληρωνεις για να μπορεις να παιζεις μουσικη σε κοινο!! http://www.freeplay.gr/index.php Το freeplay.gr είναι το πρώτο διαδικτυακό ραδιόφωνο on-demand στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε και να αναπαράγετε τη δική σας λίστα τραγουδιών όπου και να βρίσκεστε, με ένα απλό click. Η μουσική στο freeplay.gr αναπαράγεται με την άδεια της ΑΕΠΙ. Οι επισκέπτες σε μια σελίδα είναι κοινό... οπότε καλά είπα ΑΕΠΙ
Seldimi Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Την αεπι την πληρωνεις για να μπορεις να παιζεις μουσικη σε κοινο!! http://www.freeplay.gr/index.php Το freeplay.gr είναι το πρώτο διαδικτυακό ραδιόφωνο on-demand στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε και να αναπαράγετε τη δική σας λίστα τραγουδιών όπου και να βρίσκεστε, με ένα απλό click. Η μουσική στο freeplay.gr αναπαράγεται με την άδεια της ΑΕΠΙ. Οι επισκέπτες σε μια σελίδα είναι κοινό... οπότε καλά είπα ΑΕΠΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.