Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου laptop 12-13 ιντσες :)

tonyk4444

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και απο ποτε η αμφιβολια χαρακτηριζεται flame;

Όταν η αμφιβολία έχει να κάνει με τις απόψεις που έχουμε (όσο διαφορετικές και αν είναι αυτές) επι κάποιου θέματος δεν τίθεται κανένα πρόβλημα!!!

Όταν όμως χρησιμοποιείται για να προσβάλει την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία του άλλου (χαρακτηρίζοντας τον έμμεσα ψεύτη) τότε ναι υπάρχει θέμα.

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όταν η αμφιβολία έχει να κάνει με τις απόψεις που έχουμε (όσο διαφορετικές και αν είναι αυτές) επι κάποιου θέματος δεν τίθεται κανένα πρόβλημα!!!

Όταν όμως χρησιμοποιείται για να προσβάλει την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία του άλλου (χαρακτηρίζοντας τον έμμεσα ψεύτη) τότε ναι υπάρχει θέμα.

για το vaio και τα χαρακτηριστικα του και το toshiba και την εγγυηση με κριτηριο στην διαφορα της τιμης τι εχεις να πεις; με επιχειρηματα παντα (οχι για πατατες μεγαρα και βρισιες).

Δημοσ.

http://www.computer4all.gr/index.php?s=2&c=0&p=20955

τελικα πηρα το sony λογω της τιμης και με τα υπολοιπα χρηματα θα καλυψω αλλες αναγκες. κανενα ηχειακη, κανενα usb tv tuner mpeg4,

κανενα usb3 με την express card και καμια επεκταση αργοτερα.

ετσι καποτε με πολυ καλη τιμη σε λιγα κομματια που κυκλοφορησαν αγορασ το hp 8710w και δεν το μετανοιωσα.

το θεωρω φοβερη τιμη για τα χαρακτηριστικα του.

τα λεμε με τις εντυπωσεις.

τα λεμε με συντομο review.

Δημοσ.

τελικα πηρα το sony λογω της τιμης και με τα υπολοιπα χρηματα θα καλυψω αλλες.

Καλορίζικο...πιστεύω έκανες σωστή επιλογή και το κυριότερο στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

ετσι καποτε με πολυ καλη τιμη σε λιγα κομματια που κυκλοφορησαν αγορασ το hp 8710w και δεν το μετανοιωσα.

.

Γιατί δεν το κράτησες αυτό? Ακόμη και για σήμερα τα χαρακτηριστικά του ήταν παραπάνω απο ικανοποιητικά ενώ είχε και φοβερά ξεκούραστη οθόνη. Εγώ το μετανιωσα που δεν είχα χτυπήσει τότε ένα στα 899 ευρω.

Δημοσ.

το εχω και αυτο αλλα το δουλευει η γυναικα μου λογω cad καρτας για αρχιτεκτονικα. ειναι πολυ super.

Δημοσ.

τελικα πηρα το sony λογω της τιμης και με τα υπολοιπα χρηματα θα καλυψω αλλες αναγκες. κανενα ηχειακη, κανενα usb tv tuner mpeg4,

καλοριζικο

πες μας τις εντυπωσεις σου και αν ικανοποιηθηκες απο την επιλογη αυτη μιας και ειχες ταλαιπωρηθει οπως και γω να καταληξεις σε αγορα

Δημοσ.

ρε παιδια τι να κανω με τα τις τοσες εγκατεστημενες λαλακιες της sony και ολα τα αλλα παρετρεχαμενα? μπορω να κανω clean install?

Δημοσ.

απεγκατασταση οτι δεν χρειαζεται καθαρισμα με ccleaner, defragment, μετα κρατας και ενα recovery dvd και τελος το στηνεις οπως γουσταρεις.

clean install κανεις κατεβαζοντας ενα dvd με τα windows 7 home premium 64 bit και κανεις εγκατασταση με το serial της αδειας της microsoft που εχει απο κατω το λαπτοπ, βρισκει μονο του drivers βαζεις και το software για τα υπολοιπα hardware keys και μετα το στηνεις οπως γουσταρεις.

Δημοσ.

ποια η διαφορα μεταξυ των δυο που προτεινεις? ποιοα διαδικασια ειναι πιο ευκολη? αν κανω μια απο τις δυο το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο?

απο οτι καταλαβα για την πρωτη τα ςιν ειναι στημενα εγω κανω ολα τα υπολοιπακαι μετα παιρνω recovery dvd με καποιο προγραμμα οπως acronis?

Δημοσ.
ποια η διαφορα μεταξυ των δυο που προτεινεις? ποιοα διαδικασια ειναι πιο ευκολη? αν κανω μια απο τις δυο το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο?

απο οτι καταλαβα για την πρωτη τα ςιν ειναι στημενα εγω κανω ολα τα υπολοιπακαι μετα παιρνω recovery dvd με καποιο προγραμμα οπως acronis?

οχι εχει προγραμμα μεσα που σου λεει συνεχεια να κανεις τα recovery dvd

εσυ μονο το ταιζεις δισκακια και αυτο κανει τα υπολοιπα

αλλιως εχει κουμπακι που εκκινεις το λαπτοπ μ αυτο και διαβαζοντας το recovery κομματι του δισκου κανει επαναφορα στην αρχικη κατασταση οπωε την δινει ο κατασκευαστης.

Δημοσ.

Καλοριζικο φιλε το laptop Που πηρες. πιστευω οτι εκανες πολυ καλη επιλογη ουτως η αλλως γιατι και τα δυο αυτα ειναι πολυ καλα μοντελα.

εγω στο toshiba εχω κρατησει ολα τα βοηθητικα προγραμματα της toshiba μιας και ειναι αρκετα χρησιμα. εχω πεταξει ολα τα υπολοιπα που ειχε μεσα ως δοκιμαστικα και μη (office, mcafee κ.τ.λ). εκανα και ενα recovery dvd με το προγραμμα της toshiba Που εχει και νομιζω οτι ειμαι μια χαρα.

ακομα δυστυχως δεν εχω χρονο για να κανω το video review που θελω. επισης το μονο που δεν εχω κανει ακομα ειναι να τεσταρω την καρτα γραφικων με καποιο game.

Περιμενουμε το δικο σου review να δουμε και το sony. περιμενουμε και τα σχολια σου για το νεο σου φορητο :).

και παλι καλοριζικο και να το ευχαριστηθεις χωρις προβληματα.

γνωριζετε τι παιζει με τις καρτες tv ? ειναι καλυτερες οι τυπου usb η smartcard ?

ξερετε καμια καλη που να πιανει ικανοποιητικα τα καναλια για να δουμε κανενα ματς του μουντιαλ οταν ειμαι εκτος σπιτιου ?

Δημοσ.

ξερετε καμια καλη που να πιανει ικανοποιητικα τα καναλια για να δουμε κανενα ματς του μουντιαλ οταν ειμαι εκτος σπιτιου ?

Τσεκαρε εδω..... Δεν θα χρειαστεις καν καρτα!!!! Και θα βλεπεις και HD... Οχι σαν τη ποιοτητα της NET

Δημοσ.
Τσεκαρε εδω..... Δεν θα χρειαστεις καν καρτα!!!! Και θα βλεπεις και HD... Οχι σαν τη ποιοτητα της NET

σ'ευχαριστω φιλε μου για το link. πολυ καλο.

αν δεν υπαρχει ομως ιντερνετ εκει που θα ειμαι τι γινεται ? :)

γι'αυτο ρωτησα και για καρτουλα αν γνωριζει κανεις. να υπαρχει σαν εναλλακτικη λυση αν δεν υπαρχει ιντερνετ :).

καλημερα σας και καλο weekend :).

Δημοσ.
απεγκατασταση οτι δεν χρειαζεται καθαρισμα με ccleaner, defragment, μετα κρατας και ενα recovery dvd και τελος το στηνεις οπως γουσταρεις.

clean install κανεις κατεβαζοντας ενα dvd με τα windows 7 home premium 64 bit και κανεις εγκατασταση με το serial της αδειας της microsoft που εχει απο κατω το λαπτοπ, βρισκει μονο του drivers βαζεις και το software για τα υπολοιπα hardware keys και μετα το στηνεις οπως γουσταρεις.

sorry για τις χαζες ερωτησεις αλλα εννοεις οτι βαζω τα προγραμματα που θελω?

κραταω ολα τα προγραμματα της sony η υπαρχουν καποια αναγκαια για την λειτουργια του λαπτοπ και τα υπολοιπα τα αφαιρω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...