Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου laptop 12-13 ιντσες :)

tonyk4444

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγω που ακουσα τα ηχεια του toshiba ειναι καλυτερα σε ποιοτητα ηχου απο το sony vpc αλλα ειναι λιγο πιο χαμηλα ο ηχος στο full. κατα τα αλλα και εγω που ειδα και τα δυο απο κοντα το toshiba μου φανηκε καλυτερο κατασκευαστικα.

παιδες για να ξερετε η toshiba πλεον στη θεσσαλονικη δεν εχει service point

αλλα τα στελνεις στην αθηνα με curier.

καλημερα σας.

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν τιθεται θεμα με τα ηχεια του A500. απλα σκοτωνουν και χωρις καμμια παρεμβαση ενισχυση η προγραμμα για βελτιωση.

αλλα στα τοσηιβα παιζει το Toshiba Bass Enhanced Sound System το οποιο ειναι ενα πολυ ελαφρυ προγραμματακι προεγκατεστημενο απο την toshiba το οποιο απλα κανει τον ηχο πολλες φορες καλυτερο απ οτι βγαζουν κανονικα τα ηχεια καθως επισης και απο ηχεια αλλων κατασκευαστων (η βλακεια ειναι οτι σε πολλα μοντελα δεν ειναι στα start up processes). επισης τα ηχεια στα toshiba μπορεις ανετα να δωσεις αρκετο μπασο στο equalizer χωρις να τριζει το συμπαν και να παρεις αξιοπρεπη ηχο μεγαλης εντασης χωρις προβλημα.

Για το Α500 γνωστά τα πράγματα...καταπληκτικά ηχεία (όσα μοντέλα έρχονται με harman/kardon γιατί υπάρχουν και Α500 με απλά ηχεία).

Παρόλο αυτά εχώ τους ενδοιασμούς μου για τα ηχεία του U500 τα οποία εχω ακούσει και είναι πολύ πολύ μέτρια. Μάλλον ο φίλος μας υπερβάλει λέγοντας ότι μπορεί να ακούει την μουσική από τον κάτω όροφο του σπιτιού του γιατί εγώ δύσκολα το κατάφερνα ακόμη και στο μπαλκόνι με εξωτερικά jbl+subwoofer που είχα. :-) Επιφυλάσσομαι αν κατασκευάζονται u500 με harman/kardon και subwoofer αλλά από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Το προγραμματάκι της Toshiba που αναφέρεις δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα audio enchancer program, από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Σε πολλούς player μάλιστα υπάρχουν και ενσωματωμένα. Βοηθά κυρίως στην παρακολούθηση ταινιών για να ακούμε δυνατότερα τους διαλόγους και πολύ λιγότερο στην μουσική όπου υπάρχει ελαφριά παραμόρφωση του ήχου.

Τα ηχεία αν δεν έχουν ποιότητα απο την κατασκευή τους, ότι και να κάνουμε με software ψιλοχαμένο πάει. Η βελτίωση θα είναι πολύ μικρή...ενώ κερδίζοντας σε ένταση/μπάσο χάνουμε στην ποιότητα.

Δημοσ.

Το προγραμματάκι της Toshiba που αναφέρεις δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα audio enchancer program, από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Σε πολλούς player μάλιστα υπάρχουν και ενσωματωμένα. Βοηθά κυρίως στην παρακολούθηση ταινιών για να ακούμε δυνατότερα τους διαλόγους και πολύ λιγότερο στην μουσική όπου υπάρχει ελαφριά παραμόρφωση του ήχου.

Τα ηχεία αν δεν έχουν ποιότητα απο την κατασκευή τους, ότι και να κάνουμε με software ψιλοχαμένο πάει. Η βελτίωση θα είναι πολύ μικρή...ενώ κερδίζοντας σε ένταση/μπάσο χάνουμε στην ποιότητα.

καμμια σχεση η βελτιωση ειναι πραγματικα μεγαλη και οσο πιο χαλια τα ηχεια τοσο πιο καλη δουλεια κανει

πραγματικα καμμια σχεση με προγραμματα που κυκλοφορουν δεν παραμορφωνει στην μουσικη (4 χρονια το χω δει σε 5 διαφορετικα toshiba να δουλευει) οπως λανθασμενα αναφερεις και οτι κερδιζεις σε μπασο η ενταση σαφως δεν το χανεις σε ποιοτητα σε αντιθεση με αλλα προγραμματα και ειδικα σε αλλα λαπτοπ που εχουν ηχεια τυπου game boy.

Δημοσ.
καμμια σχεση η βελτιωση ειναι πραγματικα μεγαλη και οσο πιο χαλια τα ηχεια τοσο πιο καλη δουλεια κανει

πραγματικα καμμια σχεση με προγραμματα που κυκλοφορουν δεν παραμορφωνει στην μουσικη (4 χρονια το χω δει σε 5 διαφορετικα toshiba να δουλευει) οπως λανθασμενα αναφερεις και οτι κερδιζεις σε μπασο η ενταση σαφως δεν το χανεις σε ποιοτητα σε αντιθεση με αλλα προγραμματα και ειδικα σε αλλα λαπτοπ που εχουν ηχεια τυπου game boy.

Εγώ τα βρίσκω "πατάτα" είτε έχουν το προγραμματάκι, είτε όχι. Οτι και να τα βάλεις, ακόμη και το σουπερ-ουαου enchancer της τοσιμπα θα παραμείνουν κακά ηχεία. Η σωστή απόδοση ενός ηχείου δεν είναι θέμα ενος software enchancer αλλά κατασκευής και προδιαγραφών. Τον atom ότι διαστημικό o/c και να του κάνεις ποτέ δεν θα γίνει core2duo, όπως και η Intel 4500 ποτέ δεν θα γίνει ΑΤΙ 5650.

Εκτος από harman/kardon,κάποια altec lancing και μερικά πολύ καλά ηχεία που έχω συναντήσει σε acer και macbook όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται της σειράς. Επίσης πολύ μεγάλη δουλειά κάνει και ενα ενσωματωμένο woofer αλλά πολυ λίγα διαθέτουν.

Προσωπικά εχω βρει την υγειά μου με τα καινούργια usb x-mini και τα συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν game boy ηχεία. ;)

Δημοσ.

Προσωπικά εχω βρει την υγειά μου με τα καινούργια usb x-mini και τα συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν game boy ηχεία. ;)

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Speakers/X-Mini-XA-M4-Black-Speaker-USB-Portable-X4-M4-BLACK.htm

αν εννοεις αυτο μπορεις να μας πεις τι αυτονομια έχει η μπαταρια το υκαι αν φορτιζει οταν ειναι στο usb του laptop?

διναι μπασο αυτο το ηχειακι?

Δημοσ.
Εγώ τα βρίσκω "πατάτα" είτε έχουν το προγραμματάκι, είτε όχι. Οτι και να τα βάλεις, ακόμη και το σουπερ-ουαου enchancer της τοσιμπα θα παραμείνουν κακά ηχεία. Η σωστή απόδοση ενός ηχείου δεν είναι θέμα ενος software enchancer αλλά κατασκευής και προδιαγραφών. Τον atom ότι διαστημικό o/c και να του κάνεις ποτέ δεν θα γίνει core2duo, όπως και η Intel 4500 ποτέ δεν θα γίνει ΑΤΙ 5650.

Εκτος από harman/kardon,κάποια altec lancing και μερικά πολύ καλά ηχεία που έχω συναντήσει σε acer και macbook όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται της σειράς. Επίσης πολύ μεγάλη δουλειά κάνει και ενα ενσωματωμένο woofer αλλά πολυ λίγα διαθέτουν.

αν δεν το χεις δει να δουλευει οτι και να λες δεν εχει κανενα απολυτως νοημα.

απο περιεργεια θα το δοκιμασω και σε αλλο λαπτοπ να δω τι παιζει.

edit

λαθος δεν ειναι προγραμμα ειναι driver και δεν παιζει σε αλλα λαπτοπ.

Δημοσ.
αν δεν το χεις δει να δουλευει οτι και να λες δεν εχει κανενα απολυτως νοημα.

απο περιεργεια θα το δοκιμασω και σε αλλο λαπτοπ να δω τι παιζει.

Δεν είχα λίγα toshiba είχα στο παρελθόν...το συγκεκριμένο απο όσο θυμάμαι υπήρχε και στο Α110, Α100, Μ100 U300 και πιθανως στα περισσότερα μοντέλα της TOSHIBA. Ισως επαναφέρει τα ηχεία στα κανονικά τους επίπεδα γιατί μπορεί η TOSHIBA να τα έχει ένα κλικ πιο κάτω by default.....ούτε όμως τα αναβαθμίζει, ουτε κατι αλλο. Σε καμιά περίπτωση μην πιστεύεις ότι με αυτό το πρόγραμμα η TOSHIBA φέρνει την επανάσταση στον κοσμο των ηχείων.

Σου ξαναλέω ότι ένα ηχείο κατασκευάζεται με συγκεκριμένες προδιαγράφες (ισχύ, συχνότητα κτλ). Οτι και να κάνεις αυτό δεν αλλάζει. Οτιδήποτε άλλο συζητάμε είναι λόγια του αέρα.

Δημοσ.
Δεν είχα λίγα toshiba είχα στο παρελθόν...το συγκεκριμένο απο όσο θυμάμαι υπήρχε και στο Α110, Α100, Μ100 U300 και πιθανως στα περισσότερα μοντέλα της TOSHIBA. Ισως επαναφέρει τα ηχεία στα κανονικά τους επίπεδα γιατί μπορεί η TOSHIBA να τα έχει ένα κλικ πιο κάτω by default.....ούτε όμως τα αναβαθμίζει, ουτε κατι αλλο. Σε καμιά περίπτωση μην πιστεύεις ότι με αυτό το πρόγραμμα η TOSHIBA φέρνει την επανάσταση στον κοσμο των ηχείων.

Σου ξαναλέω ότι ένα ηχείο κατασκευάζεται με συγκεκριμένες προδιαγράφες (ισχύ, συχνότητα κτλ). Οτι και να κάνεις αυτό δεν αλλάζει. Οτιδήποτε άλλο συζητάμε είναι λόγια του αέρα.

ανεφερα οτι κανει μια χαρα την δουλεια του, δεν ειπα οτι φερνει επανασταση(!) και σου δινει αξιοπρεπη ηχο ακομα και αν ζορισεις τα μπασα και την ενταση χωρις παραμορφωσεις και τριγμους. (αν οντως ειχες τοσιμπα θα καταλαβαινες τι εννοω)

επισης σχετικα με την βελτιωση του ηχου με πολυ απλες ρυθμισεις στο equalizer και στις ρυθμισεις του dolby βλεπεις σημαντικη μεταβολη στην ποιοτητα του ηχου χωρις καν καποιο προγραμμα.

ναι οντως οταν συγκρινουμε τον ατομ και το overclocking με τα ηχεια τοτε ειναι λογια του αερα.

Δημοσ.
την ενταση χωρις παραμορφωσεις και τριγμους. (αν οντως ειχες τοσιμπα θα καταλαβαινες τι εννοω)

Toshiba M70-159, M70-160, A100-195, A100-912, A100-003, A110-195, Μ100-164, Μ100-165, U300-154 είναι από τα λίγα που έχω αγοράσει και θυμάμαι πρόχειρα...σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα και που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή!!! ...και αναφέρομαι μόνο στα TOSHIBA που έχω αγοράσει για προσωπική μου χρήση απο καταστήματα-ιντερνετ-φίλους και όχι απλά σε μηχανήματα που έχω δοκιμάσει ή εχουν περάσει από τα χέρια μου. Με αυτά ο κατάλογος θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Τις μπηχτές σου λοιπόν να τις κρατήσεις για τον ευατό σου! Αν θέλεις και αποδείξεις για τα πάραπάνω, πολύ ευχαρίστως μιας και είσαι ιδιαίτερα δύσπιστος.

επισης σχετικα με την βελτιωση του ηχου με πολυ απλες ρυθμισεις στο equalizer και στις ρυθμισεις του dolby βλεπεις σημαντικη μετα

βολη στην ποιοτητα του ηχου χωρις καν καποιο προγραμμα. Είναι οντως οταν συγκρινουμε τον ατομ και το overclocking με τα ηχεια τοτε ειναι λογια του αερα.

Την συζήτηση για τα ηχεία δεν την συνεχίζω άλλο...είσαι σε όλα απόλυτος και πολυπραγματογνώμονας οπότε ότι και να πω για σένα η γη θα παραμένει ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ. Το μόνο που δεν μας πρότεινες ακόμη είναι να βάλουμε τον μαγικό driver της TOSHIBA στο Μέγαρο Μουσικής. Όσοι έχουν στοιχειώδης γνώσεις ήχου μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους οπότε ας το αφήσουμε το θέμα.

Δημοσ.

Τις μπηχτές σου λοιπόν να τις κρατήσεις για τον ευατό σου! Αν θέλεις και αποδείξεις για τα πάραπάνω πολύ ευχαρίστως, μιας και είσαι ιδιαίτερα δύσπιστος.

Την συζήτηση για τα ηχεία δεν την συνεχίζω άλλο γιατί ότι και να πω για σένα η γη θα παραμένει ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ. Όσοι έχουν στοιχειώδης γνώσης στον χώρο της μουσικής θα βγάλουν τα συμπεράσματα τους....

δεν ειναι μπιχτες νομιζω λεω ξεκαθαρα αυτο που νομιζω. μου κανει τρομερη εντυπωση που εχεις δουλεψει τοσα μηχανακια και δεν ειδες και ακουσες απο κοντα αυτο που αναφερω.

αν εισαι απο αυτους που εχουν γνωσεις μουσικης θα καταλαβαινες τι εννοω για το equalizer και το dolby. η καμπυλη αποκρισης συχνοτητων της ανθρωπινης ακοης δεν εχει σταθερο υψος σε ολο το ευρος της. οποτε αν σε οποιαδηποτε συσκευη πας και ενισχυσεις τις συχνοτητες που πρεπει ακους πραγματικα πολυ καλυτερα (αν μπορει παντα και το ηχειο να δωσει αυτο που ζητας).

οσο για τις εκφρασεις εντυπωσιασμου περι επαναστασεων O/C atom και για το αν η γη ειναι τετραγωνη δειχνουν πληροτητα επιχειρηματων.

ο φιλος μας ειπε οτι τα ηχεια ειναι μια χαρα στο λαπτοπ του και συ ετρεξες να τους δωσεις τον χαρακτηρισμο πατατα. επαναλαμβανω ετσι οπως γραφεις, τα επιχειρηματα και οι εκφρασεις εντυπωσιασμου δεν δινεις την εντυπωση οτι ειχες αλλο λαπτοπ απο το sony που αναφερεις.

---------- Προσθήκη στις 15:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:02 ----------

Το μόνο που δεν μας πρότεινες ακόμη είναι να βάλουμε τον μαγικό driver της TOSHIBA στο Μέγαρο Μουσικής.

εχεις ξεφυγει τελειως

ειπα πουθενα οτι ειναι μαγικο και κανει την μερα νυχτα; ειπα οτι βελτιωνει σημαντικα και δεν παραμορφωνει την ηχο, ελεος πια με τις μπουρδες.

Δημοσ.

Αρχικά καταχωρημένο από panos2000gr

Προσωπικά εχω βρει την υγειά μου με τα καινούργια usb x-mini και τα συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν game boy ηχεία.

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC...4-M4-BLACK.htm

αν εννοεις αυτο μπορεις να μας πεις τι αυτονομια έχει η μπαταρια το υκαι αν φορτιζει οταν ειναι στο usb του laptop?

διναι μπασο αυτο το ηχειακι?

Δημοσ.
καλημερα στην παρεα,

δυστυχως εχω πολυ δουλεια τωρα με τις πανελληνιες γιατι διορθωνω γραπτα και δεν μπαινω τοσο συχνα αυτες τις μερες.

μολις χαλαρωσω λιγο θα σας κανω ενα video review για το toshiba που πηρα.

σας γραφω μερικα σχολια προς το παρον :

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο θεμα ποιοτητας κατασκευης. ειναι υψηλη η ποιοτητα και τα υλικα ειναι πολυ καλα. επισης το λευκο ειναι πολυ ομορφο.

1) Τα πληκτρα ειναι πολυ μεγαλα και δουλευεις τελεια και ακουραστα.

2) Η οθονη ειναι πολυ καλη, με πολυ καλη αναλυση και φωτεινοτητα.

3) στο θεμα της θερμοκρασιας. ακομα και μετα απο πολυ ωρα ανοιχτος και με σερφαρισμα, επεξεργασια εικονας και γενικα αρκετο φορτο, ο υπολογιστης απο κατω δεν ειναι ζεστος. οταν ακουμπαω το χερι μου απο κατω απλα νιωθω μια κανονικη θερμοτητα που ειναι λογικη.

τωρα, στο προγραμμα της toshiba Που εχει μεσα και σου δειχνει πληροφοριες (toshiba pc health), εκει στην θερμοκρασια της cpu μου δειχνει μεγιστο 45% αν το εχω το laptop πανω στα ποδια μου. γενικα αν το εχεις πανω σε γραφειο και ΟΧΙ στα ποδια σου, δειχνει γυρω στο 35% που νομιζω οτι ειναι πολυ καλα. δεν δειχνει θερμοκρασια σε βαθμους για να σας πω ακριβως.

4) στο θεμα της μπαταριας, με νορμαλ χρηση εισαι γυρω στις 2 ωρες και 30 λεπτα. αν το δουλεψεις αρκετα εισαι γυρω στις 2 ωρες. για επιπλεον μπαταρια δεν το εχω ψαξει ακομα.

5) τα ηχεια του ειναι σουπερ. αν τα βαλω στο τερμα ακουω την μουσικη απο τον κατω οροφο του σπιτιου μου. και απο ποιοτητα εμενα μου φενεται μια χαρα.

6) γενικα ειναι γρηγορο μηχανημα απ'οσο το εχω δουλεψει. δεν εχω βαλει ακομα καποιο παιχνιδι για να σας πω.

προγραμματα που εχω δουλεψει, το paint shop pro Που δουλευω για επεξεργασια εικονας δουλευει πολυ γρηγορα. γενικα εχω την αισθηση οτι ισως το περιμενα λιγο πιο γρηγορο (οχι οτι ειναι αργο ομως). νομιζω ομως οτι το βαραινουν ισως τα 64bit windows 7 και ισως με τα 32bit να πηγαινε πολυ πιο γρηγορα.

αυτα προς το παρον. ρωτηστε με οτι θελετε μιας και μπορει να ξεχασα κατι.

περιμενω τις ερωτησεις σας.

σαν γενικη αποψη προτεινω για οποιον ενδιαφερεται να το παρει χωρις σκεψη.

νομιζω οτι αξιζει τα χρηματα του και η toshiba εχει και καλη εγγυηση.

εχω τονισει οτι ο φιλος ανεφερε οτι του αρεσαν τα ηχεια οχι μονο το σχολιο για την ενταση.

τωρα για το αν ακουγονται και σε αλλο οροφο μπορει να ειναι τετοια η διαμορφωση του χωρου (μεζονετα ή επαγγελματικος χωρος) που να το επιτρεπει οπως αντιστοιχα και σε σενα να μην το επιτρεπει.

---------- Προσθήκη στις 15:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:42 ----------

και εγω που ακουσα τα ηχεια του toshiba ειναι καλυτερα σε ποιοτητα ηχου απο το sony vpc αλλα ειναι λιγο πιο χαμηλα ο ηχος στο full. κατα τα αλλα και εγω που ειδα και τα δυο απο κοντα το toshiba μου φανηκε καλυτερο κατασκευαστικα.

παιδες για να ξερετε η toshiba πλεον στη θεσσαλονικη δεν εχει service point

αλλα τα στελνεις στην αθηνα με curier.

καλημερα σας.

τελικα κατεληξες σε καποιο; σχετικα με τον ηχο και την κατασκευη πως σου φανηκε και το αναφερεις στο Post σου;

Δημοσ.

ειδα απο κοντα και τα δυο. και το SONY VPC με i3 και καρτα 330 και το toshiba u500 με i3 και καρτα 310.

http://www.skroutz.gr/products/compare_selected_products/25?compare=249078,255560

Sony Vaio VPC-CW2S1E(R/P/W/B)

Toshiba Satellite U500-1FN

λοιπον απο αποψη στιβαροτητας κατασκευης το toshiba προσωπικα

μου φανηκε ποιο ποιοτικο με καλυτερα υλικα και πλαστικα.

η οθονη δεν μου εκανε καμια ιδιαιτερη διαφορα και στα δυο (δεν ειμαι και ειδικος ετσι?).

τα ηχεια του toshiba μου φανηκαν με πιο γεματο ηχο και περισσοτερο bass απο οτι το sony το οποιο δεν εχει bass καθολου. βεβαια το sony ειχε λιγο μεγαλυτερη τελικη ενταση.

απο συνδεσιμοτητα νομιζω οτι και τα δυο ειναι οκ.

σε επιδοσεις η διαφορα ειναι στην καρτα γραφικων.

απο θερμοκρασιες μου φανηκανε και τα δυο ελαχιστα ζεστα με λιγο πιο δροσερο το sony

αλλα και το toshiba με i3 σε σχεση με το toshiba u500 17e με cpu 6600 μεγαλη διαφορα προς τα κατω.

αυτονομια το sony ειναι ανωτερο κατα μια ωρα σιγουρα.

για το σερβις παιδια ειλικρινα δεν ξερω. παντως πλεον και το σερβις της toshiba ειναι μονο στην αθηνα και το στελνεις με curier. στη θεσσαλονικη δεν υπαρχει κατι.

ειχα σκοπο αυριο το πρωι να παρω το Toshiba Satellite U500-1FN αλλα κανοντας skroutzit βλεπω το sony με αυτην την τιμη 699 και να παλι το δήλλημα.

αλλα μαλλον στο toshiba καταληγω λογω εγγυησης αλλα και αξιοπιστιας λογω των ερευνων. αλλα σιγουρα αυτη την εβδομαδα θα παρω γιατι στο τελος ψαξε ψαξε θα παρω ξερετε τι......

Δημοσ.
skroutzit βλεπω το sony με αυτην την τιμη 699 και να παλι το δήλλημα..

Αν ισχύει η τιμή στο Skroutz χτύπα το με κλειστά μάτια και δεν θα το μετανιώσεις. Η τιμή του είναι χώμα. Είχα το CW1 πολύ καιρό και πήρα και το CW2 πριν λίγες εβδομάδες. Πρόκειται για τρομερά αξιόπιστο μηχάνημα, με κορυφαίο σύστημα ψύξης και εξαιρετικό πληκτρολόγιο. Μοναδικό μελανό σημείο όπως ξαναείπαμε τα μέτρια ηχεία.

Για τα x-mini που με ρώτησες φορτίζουν από usb ακόμη και την ώρα που παίζουν (εγώ τα έχω μόνιμα στην usb...δεν εχω δοκιμάσει ακόμη πραγματική αυτονομία), ενώ μπορείς να ενώσεις στην σειρά όσα x-mini θέλεις με μία και μόνο usb. Πάντως ακόμη και με το ένα κάνεις πολύ καλή δουλεια και δίνει πολύ μπάσο (όταν το ξεβιδώνεις έχει κάτι σαν φισούνα). Για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης είναι πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε ενσωματωμένα ηχεία έχω ακούσει σε λαπτοπ.

Υπάρχουν και αυτά που έχω ακούσει live και έχουν επίσης πάρα πολύ καλή απόδοση...ίσως και καλύτερη από το x-mini (είναι 2 τεμάχια):

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505149

---------- Προσθήκη στις 19:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:08 ----------

δεν ειναι μπιχτες νομιζω λεω ξεκαθαρα αυτο που νομιζω. μου κανει τρομερη εντυπωση που εχεις δουλεψει τοσα μηχανακια και δεν ειδες και ακουσες απο κοντα αυτο που αναφερω.

Δεν θα συνεχίσω το flame περισσότερο! ΌXI για κανέναν άλλο λόγο, αλλά παρα μόνο γιατί σεβόμαι τον πολύ διακριτικό moderator αυτού του forum.-

Δημοσ.
Αν ισχύει η τιμή στο Skroutz χτύπα το με κλειστά μάτια και δεν θα το μετανιώσεις. Η τιμή του είναι χώμα. Είχα το CW1 πολύ καιρό και πήρα και το CW2 πριν λίγες εβδομάδες. Πρόκειται για τρομερά αξιόπιστο μηχάνημα, με κορυφαίο σύστημα ψύξης και εξαιρετικό πληκτρολόγιο. Μοναδικό μελανό σημείο όπως ξαναείπαμε τα μέτρια ηχεία.

τιμη πραγματικα χωμα και το πρωτο μαγαζι στο skroutz, το computer 4 all που λες ειναι κοντα στο σπιτι μου και πουλαει vaio με ελληνικα στο πληκτρολογιο και εχει κουτια απο την octabit. τωρα αν αλλαξε κατι τις τελευταιες δεκα μερες τι να σου πω. στα 700 ευρω νομιζω τα ηχεια ειναι δευτερευουσας σημασιας. αντε και το λιγο μεγαλυτερο βαρος του λαπτοπ και του φορτιστη αλλα με τετοια gpu το ξεχνας αμεσως.

δυστυχως το toshiba ειναι αρκετα ακριβοτερο και η διαφορα αυτη στην τιμη δεν ξερω αν δικαιολογει τις παροχες της εγγυησης (εκτος και αν εισαι επιρρεπης σε ατυχηματα η σου τυχει να σε κλεψουν η αν σου χαλασει και δεν μπορεις να περιμενεις 1 βδομαδουλα). εκτος και αν η εγγυηση ειναι τοσο σημαντικη που αξιζει τα εξτρα 200 ευρω η και παραπανω της τιμης του toshiba.

καλοριζικο το vaio λοιπον.

---------- Προσθήκη στις 21:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:43 ----------

Δεν θα συνεχίσω το flame περισσότερο! ΌXI για κανέναν άλλο λόγο, αλλά παρα μόνο γιατί σεβόμαι τον πολύ διακριτικό moderator αυτού του forum.-

αν τον σεβοσουν δεν θα χρησιμοποιουσες τους ακραιους χαρακτηρισμους (λες και εχουμε να χωρισουμε κατι - τωρα ειδα οτι τα μηνυματα σβηστηκαν).

και απο ποτε η αμφιβολια χαρακτηριζεται flame;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...