bebis4 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 συμφωνω με αυτα που λες αλλα εχω φαει κολλημα με το toshiba u500 me i3 + πολυ καλη εγγυηση(για μενα) + 13 οθονη ή το sony cw2(στο συγκεκριμενο ειναι virtualization disabled? ) με τα super χαρακτηριστικα και την καλητερη τιμη. η αυτονομια μπορει να αλλαξει με μια αγορα μπαταριας ετσι κι αλλιως. την γυρα την εκανα αλλα κυριως εμπιστευομαι την δικη μου πρωτη ματια + τις εντυπωσης των ανθρωπων εδω στο φορουμ για αυτο και κανω αυτον τον διαλογο μαζι σας.
tonyk4444 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 βρηκες τιποτα σχετικα με την μπαταρια απο το ebuy? φιλε προς το παρον εχω βρει αρκετες αλλα το ψαχνω ακομα. αυτο που εχω απορια ειναι το εξης : ενω βρισκω μπαταρια που εχει τον ιδιο κωδικο με του δικου μου toshiba, στα μοντελα που γραφει δεν αναφερει το u500, αλλα ο κωδικος της μπαταριας ειναι ο ιδιος. για παραδειγμα στο παρακατω δειχνει οτι με καλυβει μιας και ο κωδικος μπαταριας ειναι ιδιος (PA3634U-1BRS), αλλα δεν αναφερει οτι κανει για το u500. http://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser_search.php?tracker=adwords_gr_modelnummers_notebook&adkeyword=PA3634U-1BRS&langId=10&gclid=CN_Vy4yP66ECFQkf3wodfj1AJA#/assortmentProductId/97541868/shopGroupId το ιδιο κι'εδω : http://cgi.ebay.co.uk/TOSHIBA-PA3634U-1BRS-PA3636U-1BRL-PA3634U-1BAS-battery-/400120423907?cmd=ViewItem&pt=UK_Computing_LaptopsAccessories_LaptopBatteries&hash=item5d290925e3 λεει ομως οτι καλυπτει το u400, οποτε λογικα θα ειναι συμβατο με το u500, σωστα ? τι λετε ?
bebis4 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 τι αυτονομια εχει με αυτην μπαταρια τωρα? απο θερμοκρασιες πως τα παει? θα σου βαλω ενα που βρηκα στο ebuy.
panos2000gr Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 το sony cw2(στο συγκεκριμενο ειναι virtualization disabled? ) με τα super χαρακτηριστικα και την καλητερη τιμη.. Μπαίνεις στο bios setup και υπάρχει option virtualization enable ή disable και επιλέγεις εσύ τι θέλεις. Οπότε no problem, αν σε απαχολεί ιδιαίτερα αυτό.
bebis4 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 τι λεει το toshibaki? βρηκεσ καμια ακρη με την μπαταρια?
bebis4 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 λοιπον βλεπωντας απο κοντα τα τρια αυτα laptop http://www.skroutz.gr/products/compare_selected_products/25?compare=,95885,255560,255562 καταλαβα τα εξης; το Toshiba Satellite U500-17E αναπτυσει αρκετη θερμοκρασια στο palmrest σε σχεση με το Toshiba Satellite U500-1G1 που ηταν σχετικα σχεδον κρυο, τα ηχεια και η οθονη μου φαινονται ιδια αν και δεν ειμαι ειδικος,για την διαφορα στις καρτες και τις cpu τις γνωριζω. εγω σκεφτομαι αν θα αγορασω toshiba να παρω το Toshiba Satellite U500-1FN που φανταζομαι οτι η μονη διαφορα ειναι στο χρωμα του σε σχεση με το ροζ σωστα? επισης το σκεφτομαι και λογω των αναφορων βλαβης που διαβασα. φιλε μου αν εχεις δει καθολου την αυτονομια του η την αγορα μιας νεας μπαταριας γραψε κατι σχετικο. τωρα αν δεν κινηθω σε 13αρι θα θυσιασω το βαρος 2.2 για 2.5 κιλα σκεπτομενος να αγορασω αυτο λογω επεξεργαστη και μεγαλυτερης αυτονομιας και καλυτερης απο οτι λεγεται εγγυησης. Dell Studio 1558 Core i5-520M http://www.skroutz.gr/s/264491/Dell-Studio-1558-Core-i5-520M.html Dell Studio 1558 (i5-430M/4GB/320GB) http://www.skroutz.gr/s/268188/Dell-Studio-1558-i5-430M-4GB-320GB.html
tonyk4444 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 καλημερα στην παρεα, δυστυχως εχω πολυ δουλεια τωρα με τις πανελληνιες γιατι διορθωνω γραπτα και δεν μπαινω τοσο συχνα αυτες τις μερες. μολις χαλαρωσω λιγο θα σας κανω ενα video review για το toshiba που πηρα. σας γραφω μερικα σχολια προς το παρον : Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο θεμα ποιοτητας κατασκευης. ειναι υψηλη η ποιοτητα και τα υλικα ειναι πολυ καλα. επισης το λευκο ειναι πολυ ομορφο. 1) Τα πληκτρα ειναι πολυ μεγαλα και δουλευεις τελεια και ακουραστα. 2) Η οθονη ειναι πολυ καλη, με πολυ καλη αναλυση και φωτεινοτητα. 3) στο θεμα της θερμοκρασιας. ακομα και μετα απο πολυ ωρα ανοιχτος και με σερφαρισμα, επεξεργασια εικονας και γενικα αρκετο φορτο, ο υπολογιστης απο κατω δεν ειναι ζεστος. οταν ακουμπαω το χερι μου απο κατω απλα νιωθω μια κανονικη θερμοτητα που ειναι λογικη. τωρα, στο προγραμμα της toshiba Που εχει μεσα και σου δειχνει πληροφοριες (toshiba pc health), εκει στην θερμοκρασια της cpu μου δειχνει μεγιστο 45% αν το εχω το laptop πανω στα ποδια μου. γενικα αν το εχεις πανω σε γραφειο και ΟΧΙ στα ποδια σου, δειχνει γυρω στο 35% που νομιζω οτι ειναι πολυ καλα. δεν δειχνει θερμοκρασια σε βαθμους για να σας πω ακριβως. 4) στο θεμα της μπαταριας, με νορμαλ χρηση εισαι γυρω στις 2 ωρες και 30 λεπτα. αν το δουλεψεις αρκετα εισαι γυρω στις 2 ωρες. για επιπλεον μπαταρια δεν το εχω ψαξει ακομα. 5) τα ηχεια του ειναι σουπερ. αν τα βαλω στο τερμα ακουω την μουσικη απο τον κατω οροφο του σπιτιου μου. και απο ποιοτητα εμενα μου φενεται μια χαρα. 6) γενικα ειναι γρηγορο μηχανημα απ'οσο το εχω δουλεψει. δεν εχω βαλει ακομα καποιο παιχνιδι για να σας πω. προγραμματα που εχω δουλεψει, το paint shop pro Που δουλευω για επεξεργασια εικονας δουλευει πολυ γρηγορα. γενικα εχω την αισθηση οτι ισως το περιμενα λιγο πιο γρηγορο (οχι οτι ειναι αργο ομως). νομιζω ομως οτι το βαραινουν ισως τα 64bit windows 7 και ισως με τα 32bit να πηγαινε πολυ πιο γρηγορα. αυτα προς το παρον. ρωτηστε με οτι θελετε μιας και μπορει να ξεχασα κατι. περιμενω τις ερωτησεις σας. σαν γενικη αποψη προτεινω για οποιον ενδιαφερεται να το παρει χωρις σκεψη. νομιζω οτι αξιζει τα χρηματα του και η toshiba εχει και καλη εγγυηση.
bebis4 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 thanks για το report με βοηθησες πολυ. ειδα και απο κοντα το toshiba fn και εμεινα πολυ ικανοποιημενος.
GoldenEye Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 αν το εχω το laptop πανω στα ποδια μου φιλε plz μην χρησιμοποιεις το λαπτοπ στα ποδια σου πανω. ειναι εγκλημα...
tonyk4444 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 φιλε plz μην χρησιμοποιεις το λαπτοπ στα ποδια σου πανω. ειναι εγκλημα... γιατι φιλε μου ? ζεστενεται πιο πολυ απο κατω ?
GoldenEye Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 οχι γιατι πολυ απλα εκθετεις αυτα που εχεις αναμεσα στα ποδια σου σε θερμοτητα (οποτε ζεσταινεται το λαπτοπ) ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια υψηλης συχνοτητας απο το wifi και ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια χαμηλης συχνοτητας απο την λειτουργια του σκληρου δισκου. αν δεν με πιστευεις παρε ενα ραδιοφωνακι βαλτο στα μεσαια και πλησιασε το στο λαπτοπ...
tonyk4444 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 εχεις δικιο . σ' ευχαριστω πολυ φιλε μου για την ενημερωση. να'σαι καλα !!!!
panos2000gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 5) τα ηχεια του ειναι σουπερ. αν τα βαλω στο τερμα ακουω την μουσικη απο τον κατω οροφο του σπιτιου μου. και απο ποιοτητα εμενα μου φενεται μια χαρα. Μιλάμε για το u500? Μήπως πήρες κάποια ειδική με harman/kardon? Μου κάνει εντύπωση γιατί τα U500 που έχω ακούσει σε ΠΛΑΙΣΙΟ και Mediamarkt ήταν πολύ κάτω του μετρίου σε ένταση και ποιότητα. Καμία σχέση με το Α500....
GoldenEye Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μιλάμε για το u500? Μήπως πήρες κάποια ειδική με harman/kardon? Μου κάνει εντύπωση γιατί τα U500 που έχω ακούσει σε ΠΛΑΙΣΙΟ και Mediamarkt ήταν πολύ κάτω του μετρίου σε ένταση και ποιότητα. Καμία σχέση με το Α500.... δεν τιθεται θεμα με τα ηχεια του A500. απλα σκοτωνουν και χωρις καμμια παρεμβαση ενισχυση η προγραμμα για βελτιωση. αλλα στα τοσηιβα παιζει το Toshiba Bass Enhanced Sound System το οποιο ειναι ενα πολυ ελαφρυ προγραμματακι προεγκατεστημενο απο την toshiba το οποιο απλα κανει τον ηχο πολλες φορες καλυτερο απ οτι βγαζουν κανονικα τα ηχεια καθως επισης και απο ηχεια αλλων κατασκευαστων (η βλακεια ειναι οτι σε πολλα μοντελα δεν ειναι στα start up processes). επισης τα ηχεια στα toshiba μπορεις ανετα να δωσεις αρκετο μπασο στο equalizer χωρις να τριζει το συμπαν και να παρεις αξιοπρεπη ηχο μεγαλης εντασης χωρις προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.