Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου laptop 12-13 ιντσες :)

tonyk4444

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα σε καθε θεμα θα συζητησουμε standar για την κοντρα sony - dell - tosshiba service. ειναι Must πλεον.

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τελικα σε καθε θεμα θα συζητησουμε standar για την κοντρα sony - dell - tosshiba service. ειναι Must πλεον.
και θα χωσουμε και κανενα μπινελικι στην acer και στο σερβις της :-D:-D
Δημοσ.
γίνεται δουλειά=υπάρχει αποτέλεσμα...

αλλά όπως είπες και εσύ σου έκατσε έτσι, πληροφοριακά δεν επισκευάστηκε το laptop ή το πήρε μαζί του για repair/αλλαγή? στο άφησε έτσι? δεν νομίζω...

Το πρόβλημα δεν λύθηκε...πιστεύω ότι είχε να κάνει με το γνωστο whining problem (έναν ήχο υψηλής συχνότητατας) που βγάζανε οι πρώτοι core2duo και λογικά θα έπρεπε να μου αλλάξουν τον επεξεργαστή. Τελικά αλλάχτηκε η wifi card αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Ποτέ δεν κατάφεραν να βρούν τι ακριβώς φταίει....αργότερα μου πρότειναν αλλαγή motherboard αλλά αρνήθηκα καθως ο τύπος που μου στείλανε με το ζόρι κατάφερε να αλλάξει μια απλή intel 3945 (φαινόταν ότι τώρα μαθαίνει απο φορητούς). Θα τον εμπιστεούσουν να σου αλλάξει motherboard όταν δεν ήξερε καθόλου το μηχάνημα? Εγώ προσωπικά όχι....μου φάνηκε λες και είχα να κανω με κάποιον οδοντίατρο που ήθελε να μου κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. :-)

---------- Προσθήκη στις 19:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:11 ----------

και θα χωσουμε και κανενα μπινελικι στην acer και στο σερβις της :-D:-D

Δεν μπορώ να στερήσω τέτοια χαρά απο το Goldeneye.....:-D:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

imho έπρεπε να επικοινωνήσεις με κεντρικά της Dell στην Ευρώπη, anyway τέλος το offtopic από μένα :-)

Δημοσ.
Λυπάμαι αν θα σε απογοητεύσω αλλά η κάμερα που δίνεται δώρο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και μόνο με θαυμα θα καταφέρεις να την πουλήσεις 150 ευρώ. Είναι εντελώς entry level και δεν έχει ιδιαίτερες δυνατότητες σε συνθήκες όπου ο φωτισμός δεν είναι ιδανικός. Γενικά δίνεται ως δώρο πάντα απο την toshiba και πολύ σπάνια την προτιμάει κάποιος ως αγορά κάμερας.

η καμερα ειχε βγει πριν κανα μηνα προσφορα στα 99 ευρω. τωρα δεν εχω δει ποσο εχει. την δουλεια της μια χαρα την κανει για το μεγεθος και την τιμη. οντως σε κακο φωτισμο δεν τα παει καλα.

---------- Προσθήκη στις 19:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:38 ----------

Dell>Toshiba>Sony :P

δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο. με την DELL πολυ μπροστα λογω της ασυλληπτα γρηγορης ανταποκρισης ακομα και για το πιο ξεφτιλα λαπτοπ της, για την αριστη DOA πολιτικη χωρις μα μου και διαφωνιες και για την περιπτωση που κατι δεν φτιαχνεται σου δινουν αλλο λαπτοπ. αν και τελευταια τα μηχανακια που βγαζει ποιοτικα ειναι καπως...

η toshiba επισης ειναι αριστη και με ευκολα προσβασιμο service point στην Αθηνα σε αντιθεση με ολους τους αλλους. και φυσικα με την πολυ καλη εγγυηση οτι και αν συμβει που καθε αλλο παρα εμπορικο τρικ ειναι. καπως υπερτιμημενα τα toshiba και μικρη γκαμα αλλα ατρωτα. (προσφατα αγορασα αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-A500-18Q-PSAR3E-01SE5054I.htm ξεφτιλα τιμη, επεκταση εγγυησης στα 4 χρονια δωρεαν αριστη ποιοτητα κατασκευης, samsung led οθονη, αριστα harman kardon ηχεια, πολυ καλη GPU με 45 βαθμους στο Idle και 60-62 σε παιχνιδια σχετικα χαμηλο βαρος για το μεγεθος του και αναμονη πραγματικη 2.40 με wifi)

τελος η sony οσο εισαι μεσα στην εγγυηση κατι γινεται εκτος εγγυησης χρεωνει τα διπλα απο τους αλλους. επισης σε αρκετες περιπτωσεις η βδομαδα γινεται 20ημερο με τα πηγαινε ελα και επισης εχω ακουσει περιπτωσεις αρνησης επισκευης η μεγαλης καθυστερησης σε περιπτωσεις (ανω των 10 ημερων) DOA τεχνικου ελεγχου και λοιπων λεπτομερειων. παρολα αυτα τα Sony ειναι απο τα καλυτερα μηχανακια αριστο design με μεγαλη γκαμα για ολα τα γουστα.

η acer στην Ελλαδα απλα δεν υπαρχει οπως και η HP και παρολο που εχουν τοσα service center το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν ανταλλακτικα υποδομη και υποστηριξη (σιγα την μεγαλη αγορα που θα νοιαστουν) ενω σε αλλες χωρες τα πραγματα ειναι τα ακριβως αντιθετα και γι αυτο πουλανε αρκετα.

---------- Προσθήκη στις 19:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:50 ----------

Το πρόβλημα δεν λύθηκε...πιστεύω ότι είχε να κάνει με το γνωστο whining problem (έναν ήχο υψηλής συχνότητατας) που βγάζανε οι πρώτοι core2duo και λογικά θα έπρεπε να μου αλλάξουν τον επεξεργαστή. Τελικά αλλάχτηκε η wifi card αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Ποτέ δεν κατάφεραν να βρούν τι ακριβώς φταίει....αργότερα μου πρότειναν αλλαγή motherboard αλλά αρνήθηκα καθως ο τύπος που μου στείλανε με το ζόρι κατάφερε να αλλάξει μια απλή intel 3945 (φαινόταν ότι τώρα μαθαίνει απο φορητούς). Θα τον εμπιστεούσουν να σου αλλάξει motherboard όταν δεν ήξερε καθόλου το μηχάνημα? Εγώ προσωπικά όχι....μου φάνηκε λες και είχα να κανω με κάποιον οδοντίατρο που ήθελε να μου κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. :-)

---------- Προσθήκη στις 19:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:11 ----------

Δεν μπορώ να στερήσω τέτοια χαρά απο το Goldeneye.....:-D:-D

δεν ειναι χαρα να κραζω χωρις λογο καποιους γιατι ειμαι παραξενος. ειναι οτι παραβιασαν ενα καρο κανονισμους της αγορας για προβλημα δικο τους στην περιπτωση μου και οτι τελικα εβγαλα ακρη με τα δικαιωματα και τις υπηρεσιες που μου προσφερει το ξεκουρδιστο μας κρατος. αυτη ηταν η απολυτη ικανοποιηση για να μην μας περνανε καποιοι για κοροιδα και απλα να περνουν τα λεφτα και να την κανουν με ελαφρα. και αν ημουν ο μονος με προβλημα με την acer δεν θα επεμενα αλλα ειναι πολλα ατομα που εχουν καει. αλλα αν παρεις acer και δεν σου χαλασει ειναι πολυ καλο value for money (αν και ψιλοφολα ποιοτικα - στο 3810ΤΖ σχεδον 5 μηνων που εχω εχουν ξεβαψει τα palm rest και δεν παιρνει αλλους drivers εκτος απο αυτους που δινει η acer γιατι αλλιως τρως 5-6 μπλε οθονες ημερισιως ετσι για να θυμασαι το ποσο κακη αγορα εκανες ευτυχως το σωζει το 1.5kg βαρους και η ατελειωτη μπαταρια)

Δημοσ.
η toshiba επισης ειναι αριστη και με ευκολα προσβασιμο service point στην Αθηνα σε αντιθεση με ολους τους αλλους. και φυσικα με την πολυ καλη εγγυηση οτι και αν συμβει που καθε αλλο παρα εμπορικο τρικ ειναι. καπως υπερτιμημενα τα toshiba και μικρη γκαμα αλλα ατρωτα. (προσφατα αγορασα αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-A500-18Q-PSAR3E-01SE5054I.htm ξεφτιλα τιμη, επεκταση εγγυησης στα 4 χρονια δωρεαν αριστη ποιοτητα κατασκευης, samsung led οθονη, αριστα harman kardon ηχεια, πολυ καλη GPU με 45 βαθμους στο Idle και 60-62 σε παιχνιδια σχετικα χαμηλο βαρος για το μεγεθος του και αναμονη πραγματικη 2.40 με wifi)

Το λινκ που δίνεις είναι κατεβασμένο από το ΠΛΑΙΣΙΟ (ίσως τελείωσε η προσφορά) αλλά φαντάζομαι ότι αφορά το Α500-18Q. Το έχω δουλέψει και είναι εξαιρετικό μηχάνημα με φοβερά ηχεία (τα καλύτερα που έχω ακούσει τελευταία). Τελικά ο συνδυασμός του P7450 με την GT230M είναι από τους πλέον αποδοτικούς και με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (δοκιμασμένο στο προηγούμενο μου VAIO CW1S με ολόιδια τεχνικα χαρακτηριστικά). Επίσης η κάρτα του σηκώνει άφοβα πολύ πείραγμα ακόμη και με nvdia system tools. Όπως και να έχει στα 699 ευρώ με 4 χρόνια εγγύηση...τα σπάει!! Καλορίζικο!!!

Δημοσ.
Το λινκ που δίνεις είναι κατεβασμένο από το ΠΛΑΙΣΙΟ (ίσως τελείωσε η προσφορά) αλλά φαντάζομαι ότι αφορά το Α500-18Q. Το έχω δουλέψει και είναι εξαιρετικό μηχάνημα με φοβερά ηχεία (τα καλύτερα που έχω ακούσει τελευταία). Τελικά ο συνδυασμός του P7450 με την GT230M είναι από τους πλέον αποδοτικούς και με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (δοκιμασμένο στο προηγούμενο μου VAIO CW1S με ολόιδια τεχνικα χαρακτηριστικά). Επίσης η κάρτα του σηκώνει άφοβα πολύ πείραγμα ακόμη και με nvdia system tools. Όπως και να έχει στα 699 ευρώ με 4 χρόνια εγγύηση...τα σπάει!! Καλορίζικο!!!

ναι το Α500-18Q και 4 χρονια εγγυηση και 3g stick vodafone με 10 μερες δωρεαν χρηση και μετα θα μπει wind f2go για να κανει παρεα στο acer 3810TZ

η οθονη ειναι η καλυτερη σε αυτη την αναλυση

τα ηχεια ειναι παρα μα παρα πολυ δυνατα (για λαπτοπ παντα) με αριστο μπασο και πριμα χωρις να τσιριζουν (ακομα καλυτερα και απο το προηγουμενο τοσιμπα που ειχα και απο αλλα που εχω δοκιμασει)

τελος για την καρτα μια χαρα ειναι αλλα ποτε δεν συμπαθησα τις NVIDIA.

μενει μονο να βαλω και ενα kubuntu να δεσει το γλυκο.

σε 13αρι μια χαρα ειναι το U500 (σε καμμια περιπτωση αυτο με τον ι5) αλλα τετοια μηχανηματα ειναι για αυτονομια και να ειναι ελαφρια οπως το τ130 ή το Υ11 της sony. κατα την γνωμη μου ειναι και αρκετα υπερτιμημενα ολα τα κατω απο 15 ιντσες μοντελα. επαναλαμβανω πολυ καλη προσφορα ειναι το παρακατω vaio http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VPC-CW1S1E-B-VPCCW1S1E-B.htm

βεβαια θα προτιμουσα το τοσιμπα για την εγγυηση εστω και αν ειναι λιγο ακριβο για οτι προσφερει

και το απολυτα φορητο μηχανημα κατα την γνωμη μου http://www.mgmanager.gr/product/15857/toshiba-portege-a600-133-3g-su9300-2-250-121-vb-xp.html περνας και εναν SSD και εχεις μηχανημα που πεταει. και μπορεις να το κουβαλας μερα νυχτα πανω σου.

Δημοσ.
μοντελα. επαναλαμβανω πολυ καλη προσφορα ειναι το παρακατω vaio http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VPC-CW1S1E-B-VPCCW1S1E-B.htm

Υπάρχουν και πολύ καλύτερες απο αυτή (βλ. pm που σου έστειλα). Γενικότερα μου αρέσει το ΠΛΑΙΣΙΟ γιατί είναι πολύ ευέλικτο σε τιμολογιακή πολιτική, επιστροφές κτλ. Αυτό πιθανότατα έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν είναι franchising τα καταστήματα τους και μπορούν να "παίζουν" με τις τιμές χωρίς να υπάρχει αθέμιτως ανταγωνισμός μεταξύ των υποκαταστημάτων.

Δημοσ.

σε 13αρι μια χαρα ειναι το U500 (σε καμμια περιπτωση αυτο με τον ι5) αλλα τετοια μηχανηματα ειναι για αυτονομια και να ειναι ελαφρια οπως το τ130 ή το Υ11 της sony. κατα την γνωμη μου ειναι και αρκετα υπερτιμημενα ολα τα κατω απο 15 ιντσες μοντελα. επαναλαμβανω πολυ καλη προσφορα ειναι το παρακατω vaio http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VPC-CW1S1E-B-VPCCW1S1E-B.htm

βεβαια θα προτιμουσα το τοσιμπα για την εγγυηση εστω και αν ειναι λιγο ακριβο για οτι προσφερει

γιατι οχι με i5? πως ειναι δυνατον να δινει αυτονομια ωρες αυτο με i5 Toshiba

Satellite U500-1D6

http://www.mediamarkt.de/notebooks/index.php?action=techdetails&produktwahl=773&filter_kategorien=&filter_hersteller=&filter_cpus=&filter_grakas=&filter_preis=&filter_ram=&filter_hdd=&filter_display=&sortierung=random&navi_anzahl=5&navi_seite=1&scroll=570&rand=&flash_link=0

ξερεις αν με την αυτονομια που προσφερει το toshiba

μπορεις να δεις ολοκληρο dvd 2 ωρων?

τελικα κατεληξα σε τρια τα οποια ειναι τα παρακατω γιατι αυτο απο την γερμανια

δεν θελω να μπλεξω μια στις 1000 και μετα να τρεχω.

αυτα ειναι που σκεφτομαι

http://www.skroutz.gr/products/compare_selected_products/25?compare=249078,70628,255560

Sony Vaio VPC-CW2S1E(R/P/W/B)

http://www.notebookcheck.net/Review-Sony-Vaio-VPC-CW2S1E-L-Notebook.27414.0.html

Toshiba Satellite U500-1FN

για αυτο δεν βρηκα review αν εχει βρει κανεις θα με βοηθησει καπως

Sony Vaio VGN-SR31M/S

ουτε για αυτο βρηκα αν εχει βρει κανεις. επισης για αυτο δεν ξερω αυτονομια και γνωριζω οτι ειναι παλιο μοντελο.

γνωριζει καποιος την αυτονομια του?

αν και παλιο θεωρειται απο τα καλα μοντελα της sony?

τα ηχεια του μετρια?

το τελευταιο το δινει το public με 799 euro και τρια χρονια εγγυηση απο το public

με μεταφορα απο το χωρο σου και σου δινουν και αλλο λαπτοπ, ταυτοχρονα τρεχουν και τα δυο χρονια απο την sony.εχει και expresss card 32 για usb 3 αργοτερα.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html?&3dmark06cpu=1&archive=0&benchmark_values=&cinebench10_m=1&cinebench10_s=1&deskornote=&dhrystone=1&month=&or=&search=&sort=sorting&superpi1m=1&superpi2m=1&superpi32m=1&sysmark2004se=0&type=specs&whetstone=1&wprime_1024=1&wprime_32=1

οι επεξεργαστες τους ειναι παρομοιοι με λιγο καλυτερο τον P8600 ή καταλαβαινω κατι λαθος?

για τις καρτες γνωριζω οτι του sony vgn ειναι μετρια.

εσεις ποιο απο τρια θα επιλεγατε και για ποιους λογους?

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

σημερα μου ηρθε το toshiba u500-1fr το λευκο. το εχω δουλεψει λιγο αλλα απο ποιοτητα κατασκευης ειναι πραγματικα σουπερ. και το λευκο ειναι και πολυ κουκλι. προς το παρον τελειωσα με windows 7 που μπαινουν οταν ανοιγεις πρωτη φορα τον υπολογιστη και σιγα σιγα θα το στησω και με προγραμματα.

μεχρι τωρα εχω δει οτι ειναι αρκετα γρηγορο και η οθονη του ειναι πολυ καλη. θα τεσταρω και την μπαταρια και θα σας πω.

θα κανω ενα μινι review σε λιγες μερες οπου θα εχω μια πιο πληρη εικονα. αν βρω χρονο θα κανω και ενα video review για να το ανεβασω και στο blog Μου.

παντως οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αψογες :).

μια ερωτησουλα εχω. εχει μεσα δοκιμαστικο το mcafee security center και αν θελω το αγοραζω. αξιζει σαν προγραμμα η να το ξεπατωσω και να βαλω το avg που ειναι και δωρεαν και κανει και καλα την δουλεια του ?

σκεφτομαι να βαλω το avg free edition και το antimalwarebytes που ειναι πολυ καλα και τα δυο οταν δουλευουν μαζι. τι λετε ?

Δημοσ.

ευχομαι να το ευχαριστηθεις. κανε ενα review και κυριως εμενα με ενδιαφερει η αυτονομια του αν το πω απλα θα μπορω να δω ενα διωρο dvd?

νομιζω οτι και το avgκαι το avira antivir κσνουν πολυ καλη δουλεια.

επισης το ad aware και το super antispyware κανουν πολυ καλη δουλεια.

αν μπορεις να μας πεις και για τις θερμοκρασιες και τον ηχο.

Δημοσ.
ευχομαι να το ευχαριστηθεις. κανε ενα review και κυριως εμενα με ενδιαφερει η αυτονομια του αν το πω απλα θα μπορω να δω ενα διωρο dvd?

νομιζω οτι και το avgκαι το avira antivir κσνουν πολυ καλη δουλεια.

επισης το ad aware και το super antispyware κανουν πολυ καλη δουλεια.

αν μπορεις να μας πεις και για τις θερμοκρασιες και τον ηχο.

γιατι dvd; τα περισσοτερα λαπτοπ στην καλυτερη να πιασουν μιαμιση ωρα με μειωμενη φωτεινοτητα και ενταση ηχου. με divx απο τον σκληρο ακομα και με mkv κραταει αρκετα περισσοτερο.

avira (super ελαφρυ) και super antispyware και ccleaner ειναι ιδανικος συνδυασμος.

σχετικα με το προηγουμενο U500, σε γενικες γραμμες ισχυουν τα ιδια με καλυτερες επιδοσεις βεβαια http://www.notebookcheck.net/Review-Toshiba-Satellite-U500-115-Notebook.22051.0.html

Δημοσ.
γιατι dvd; τα περισσοτερα λαπτοπ στην καλυτερη να πιασουν μιαμιση ωρα με μειωμενη φωτεινοτητα και ενταση ηχου. με divx απο τον σκληρο ακομα και με mkv κραταει αρκετα περισσοτερο.

τα σοβαρα σχεδιασμενα laptop υπερβαινουν σαφως τις 3-4 ωρες αυτονομιας... Μιαμιση ωρα ειναι για laptop του σωρου των 400 ευρω και των desktop replacement....

Δημοσ.
τα σοβαρα σχεδιασμενα laptop υπερβαινουν σαφως τις 3-4 ωρες αυτονομιας... Μιαμιση ωρα ειναι για laptop του σωρου των 400 ευρω και των desktop replacement....

αναφερομουν στην περιπτωση που βλεπεις DVD δισκακι που τρωει γρηγορα την μπαταρια γιατι γυριζει συνεχεια το drive, η φωτεινοτητα ειναι ψηλα για να βλεπεις και ο ηχος δυνατα για να ακους. ολα αυτα συνεπαγονται μεγαλη καταναλωση.

σαφως και δεν αναφερθηκα στην αυτονομια γενικα.

Δημοσ.

οχι εννοω τι αυτονομια εχει το toshiba για ταινια 2 ωρων απο αρχειο.

ξερεις GoldenEye?

---------- Προσθήκη στις 00:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:38 ----------

αναφερομουν στην περιπτωση που βλεπεις DVD δισκακι που τρωει γρηγορα την μπαταρια γιατι γυριζει συνεχεια το drive, η φωτεινοτητα ειναι ψηλα για να βλεπεις και ο ηχος δυνατα για να ακους. ολα αυτα συνεπαγονται μεγαλη καταναλωση.

σαφως και δεν αναφερθηκα στην αυτονομια γενικα.

γιατι οχι με i5? πως ειναι δυνατον να δινει αυτονομια ωρες αυτο με i5 Toshiba

Satellite U500-1D6

http://www.mediamarkt.de/notebooks/i...=&flash_link=0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...