bebis4 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 ανεβηκε σημερα η προσφορα που σας εγραψα χθες με το toshiba u500 + βιντεοκαμερα toshiba camileo s20.εδω ειναι για οποιον ενδιαφερεται : http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=53F54CDFB9D24A418EC7BFC5BDBCEA3B&pa=2BCE357795392644B8583EF6B0304F36 παντως δεν ειναι και καμια τρελη προσφορα δεδομενου οτι η καμερα εχει 110 euro και στη λογικη οτι αν βρεις να την πουλησεις σε τετοιες δυσκολες οικονομικα ημερες το λαπτοπι θα σου εχει βγει 888euro. τωρα αν θελεις και την καμερα παω πασο. http://www.skroutz.gr/s/95765/Toshiba-Camileo-S20.html?keyphrase=FULL+HD++Camileo+S20 ---------- Προσθήκη στις 11:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:17 ---------- Σε γενικές γραμμές θα σου πρότεινα να αποφύγεις αγορά απο γερμανία για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά με σημαντικότερο το γερμανικό πληκτρολόγιο. Έχοντας ταξιδέψει αρκετά στην Ευρώπη θα σου έλεγα ότι η Ελλάδα είναι ίσως η φτηνότερη χώρα σε ηλεκτρονικά και υπολογιστές. οι μονοι λογοι που σκεφτομαι ειναι και αυτοι που εχω σαν αποριες πιο πανω. αν υπαρχουν και αλλοι ευχαριστως να του ακουσω. αν το πληκτρολογιο ειναι αγγλικο με ενδιαφερει αν υπαρχουν λύσεις για τα παραπανω. απλα μου εχει καρφωθει να παρω το συγκεκριμενο μοντελο λογω των χαρακτηριστικων του που δεν εχω βρει στην ελλαδα σε κανενα 13αρι. 1. ισχυρος επεξεργαστης που θα με βγαλει αρκετο καιρο (i5) 2. μετρια καρτα οτι πρεπει για αυτο που θελω 3. μετρια αυτονομια 4. σουπερ τιμη. 5. express card slot για να καρφωσω σε λιγο καιρο ενα usb 3. 6 service toshiba στην ελλαδ τουλαχιστον να εχω εναν ανθρωπο face to face. σιγουρα με προβλιματιζει η αγορα απο το εξωτερικο αλλα σε τετοιυς δυσκολους καιρους... θα αγοραζα το σονυ αυτο http://www.skroutz.gr/s/249078/Sony-Vaio-VPC-CW2S1E-R-P-W-B.html αλλα το σκεφτομαι για τον επεξεργαστη βλεπε και εδω http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html το ξερω οτι εχει πολυ καλη καρτα γραφικων και με χαλαει που το service ειναι εξω και οσο και εχει το πραγμα αν εχεις διαφωνιες για καποιο θεμα αλλο το τηλεφωνο και αλλο το face to face. βεβαια στο τελος δεν το αποκλειω να το παρω. αλλα σε τετοιους καιρους νομιζω οτι πρεπει να ζυγιζεις πολυ τα πραγματα οτα νμαζευεις τρια χρονια χρηματα για να παρεις ενα λαπτοπ και ακομη να το σκεφτεσαι λογω των νεων γαμομετρων.
tonyk4444 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 παντως δεν ειναι και καμια τρελη προσφορα δεδομενουοτι η καμερα εχει 110 euro και στη λογικη οτι αν βρεις να την πουλησεις σε τετοιες δυσκολες οικονομικα ημερες το λαπτοπι θα σου εχει βγει 888euro. τωρα αν θελεις και την καμερα παω πασο. http://www.skroutz.gr/s/95765/Toshiba-Camileo-S20.html?keyphrase=FULL+HD++Camileo+S20 εγω μαλλον οτι θα την κρατησω την καμερουλα επειδη ειναι μικρουλα και θα την εχω στο τσαντακι μαζι μου. παντως γενικα επειδη υπαρχει και κοσμος που δεν ειναι και πολυ ενημερωμενος, εξω στα μαγαζια η λιανικη τιμη της camileo δεν ειναι η ιδια με τις τιμες που βρισκουμε στο skroutz και σε καποια καταστηματα ιντερνετ. οποτε με την λογικη αυτη η καμερουλα αυτη πουλιεται ανετα κανενα 150αρι και θα σου πουν και ευχαριστω. οποτε σου βγαινει το laptop γυρω στα 850, που δεδομενου τα χαρακτηριστικα του για μενα ειναι πολυ καλη τιμη (ειδικα για 13αρι). διαφωνεις φιλε μου ? edit : οπως φενεται και στο skroutz, υπαρχουν μαγαζια που την πουλανε οσο θελουν, π.χ ο κωτσοβολος την δινει 129€ στο site. στο καταστημα μπορει να την εχει κανενα 10ευρω και πιο ακριβη. οποτε νομιζω οτι την πουλαει ανετα καποιος γυρω στο 150αρι.
bebis4 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 εγω μαλλον οτι θα την κρατησω την καμερουλα επειδη ειναι μικρουλα και θα την εχω στο τσαντακι μαζι μου.παντως γενικα επειδη υπαρχει και κοσμος που δεν ειναι και πολυ ενημερωμενος, εξω στα μαγαζια η λιανικη τιμη της camileo δεν ειναι η ιδια με τις τιμες που βρισκουμε στο skroutz και σε καποια καταστηματα ιντερνετ. οποτε με την λογικη αυτη η καμερουλα αυτη πουλιεται ανετα κανενα 150αρι και θα σου πουν και ευχαριστω. οποτε σου βγαινει το laptop γυρω στα 850, που δεδομενου τα χαρακτηριστικα του για μενα ειναι πολυ καλη τιμη (ειδικα για 13αρι). διαφωνεις φιλε μου ? edit : οπως φενεται και στο skroutz, υπαρχουν μαγαζια που την πουλανε οσο θελουν, π.χ ο κωτσοβολος την δινει 129€ στο site. στο καταστημα μπορει να την εχει κανενα 10ευρω και πιο ακριβη. οποτε νομιζω οτι την πουλαει ανετα καποιος γυρω στο 150αρι. διαφωνω μονο στο οτι σε καλυτερα χαρακτηριστικα με οθονη 14 αγοαραζεις σε πολυ καλη τιμη αυτο αν δεν κολλημα με το σερβις που ειναι εξω, οπως εγω που το σκεφτομαι. βεβαια γραψε μας και καμμια εντυπωση η οποια για μενα ακομη που ψαχνω θα ηταν διαφορετικη. εμενα μου εχει καρφωφει αυτο το μοντελο και προσπαθω να μαθω οσο το δυνατον περισσοτερες πληροφοριες για να δω τι θα κανω τελικα. μου κανει παντως εντυπωση οτι το toshiba με ι3 εχει αυτονομια 2.30 και αυτο με 15 το δινουν 3 ωρες Toshiba Satellite U500-1D6 http://www.mediamarkt.de/notebooks/i...=&flash_link=0
panos2000gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 οποτε με την λογικη αυτη η καμερουλα αυτη πουλιεται ανετα κανενα 150αρι και θα σου πουν και ευχαριστω. οποτε σου βγαινει το laptop γυρω Λυπάμαι αν θα σε απογοητεύσω αλλά η κάμερα που δίνεται δώρο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και μόνο με θαυμα θα καταφέρεις να την πουλήσεις 150 ευρώ. Είναι εντελώς entry level και δεν έχει ιδιαίτερες δυνατότητες σε συνθήκες όπου ο φωτισμός δεν είναι ιδανικός. Γενικά δίνεται ως δώρο πάντα απο την toshiba και πολύ σπάνια την προτιμάει κάποιος ως αγορά κάμερας.
bebis4 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Λυπάμαι αν θα σε απογοητεύσω αλλά η κάμερα που δίνεται δώρο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και μόνο με θαυμα θα καταφέρεις να την πουλήσεις 150 ευρώ. Είναι εντελώς entry level και δεν έχει ιδιαίτερες δυνατότητες σε συνθήκες όπου ο φωτισμός δεν είναι ιδανικός. Γενικά δίνεται ως δώρο πάντα απο την toshiba και πολύ σπάνια την προτιμάει κάποιος ως αγορά κάμερας. και εγω αυτο εχω δει οτι σχεδον παντα δινεται δωρο για αυτο και δεν νομιζω οτι τελικα θα πιασει αυτα τα χρηματα.
tonyk4444 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 ενταξει ρε παιδια, το ξερω οτι δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο. εχω δει και τα χαρακτηριστικα της και ειναι μια απλη καμερουλα. ουτως η αλλως ομως τις πιο πολλες φορες αν τυχει και θελουμε να τραβηξουμε κατι on the go ολοι μας χρησιμοποιουμε το κινητο μας. σιγουρα αυτη τραβαει πολυ καλυτερα απο τον μεσο ορο των κινητων οποτε ακομα κι'ετσι μαι χαρα θα ειναι. γι'αυτο λεω οτι το πιο πιθανο να την κρατησω και να την εχω σαν pocket αμα χρειαστει να τραβηξω τιποτα σε κανενα γηπεδο η πουθενα αλλου.
bebis4 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Αρχικά καταχωρημένο από panos2000gr Εμφάνιση Μηνύματος Σε γενικές γραμμές θα σου πρότεινα να αποφύγεις αγορά απο γερμανία για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά με σημαντικότερο το γερμανικό πληκτρολόγιο. Έχοντας ταξιδέψει αρκετά στην Ευρώπη θα σου έλεγα ότι η Ελλάδα είναι ίσως η φτηνότερη χώρα σε ηλεκτρονικά και υπολογιστές. οι μονοι λογοι που σκεφτομαι ειναι και αυτοι που εχω σαν αποριες πιο πανω. αν υπαρχουν και αλλοι ευχαριστως να του ακουσω. αν το πληκτρολογιο ειναι αγγλικο με ενδιαφερει αν υπαρχουν λύσεις για τα παραπανω. απλα μου εχει καρφωθει να παρω το συγκεκριμενο μοντελο λογω των χαρακτηριστικων του που δεν εχω βρει στην ελλαδα σε κανενα 13αρι. 1. ισχυρος επεξεργαστης που θα με βγαλει αρκετο καιρο (i5) 2. μετρια καρτα οτι πρεπει για αυτο που θελω 3. μετρια αυτονομια 4. σουπερ τιμη. 5. express card slot για να καρφωσω σε λιγο καιρο ενα usb 3. 6 service toshiba στην ελλαδ τουλαχιστον να εχω εναν ανθρωπο face to face. σιγουρα με προβλιματιζει η αγορα απο το εξωτερικο αλλα σε τετοιυς δυσκολους καιρους... θα αγοραζα το σονυ αυτο http://www.skroutz.gr/s/249078/Sony-...E-R-P-W-B.html αλλα το σκεφτομαι για τον επεξεργαστη βλεπε και εδω http://www.notebookcheck.net/Mobile-...st.2436.0.html το ξερω οτι εχει πολυ καλη καρτα γραφικων και με χαλαει που το service ειναι εξω και οσο και εχει το πραγμα αν εχεις διαφωνιες για καποιο θεμα αλλο το τηλεφωνο και αλλο το face to face. βεβαια στο τελος δεν το αποκλειω να το παρω. αλλα σε τετοιους καιρους νομιζω οτι πρεπει να ζυγιζεις πολυ τα πραγματα οτα νμαζευεις τρια χρονια χρηματα για να παρεις ενα λαπτοπ και ακομη να το σκεφτεσαι λογω των νεων γαμομετρων.
panos2000gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 ενταξει ρε παιδια, το ξερω οτι δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο. εχω δει και τα χαρακτηριστικα της και ειναι μια απλη καμερουλα. ουτως η αλλως ομως τις πιο πολλες φορες αν τυχει και θελουμε να τραβηξουμε κατι on the go ολοι μας χρησιμοποιουμε το κινητο μας. σιγουρα αυτη τραβαει πολυ καλυτερα απο τον μεσο ορο των κινητων οποτε ακομα κι'ετσι μαι χαρα θα ειναι.γι'αυτο λεω οτι το πιο πιθανο να την κρατησω και να την εχω σαν pocket αμα χρειαστει να τραβηξω τιποτα σε κανενα γηπεδο η πουθενα αλλου. Ναι...γι'αυτή την χρήση είναι παραπάνω από καλή!! Εγώ αναφέρθηκα στο θέμα της πώλησης με 150 ευρώ ---------- Προσθήκη στις 13:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:30 ---------- θα αγοραζα το σονυ αυτοτο ξερω οτι εχει πολυ καλη καρτα γραφικων και με χαλαει που το service ειναι εξω και οσο και εχει το πραγμα αν εχεις διαφωνιες για καποιο θεμα αλλο το τηλεφωνο και αλλο το face to face. βεβαια στο τελος δεν το αποκλειω να το παρω. αλλα σε τετοιους καιρους νομιζω οτι πρεπει να ζυγιζεις πολυ τα πραγματα οτα νμαζευεις τρια χρονια χρηματα για να παρεις ενα λαπτοπ και ακομη να το σκεφτεσαι λογω των νεων γαμομετρων. Η SONY έχει το πιο αξιόπιστο service της Ευρώπης αρκεί το μηχάνημα σου να είναι εντός εγγύησης. Μόλις λήξει η 2ετια της εγγύησης το κόστος επισκευής είναι αρκετά μεγάλο, αλλά σε διαβεβαιώ ότι το ίδιο ισχύει για το σύνολο των κατασκευαστών. Αν τώρα τα οικονομικά σου δεν είναι τα καλύτερα, όπως και όλων μας, σε συμβουλεύω να προσέξεις 2 φορές την αγορά απο τη Γερμανία γιατί αν θα φας "πατάτα" απο εκεί αντε να βρεις το δικιο σου. Επιπλέον ότι έχω δει σε γερμανικά καταστήματα έχει και γερμανικό πληκτρολόγιο πράγμα βέβαια απολύτως λογικό. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να γυρνάς τις αλυσίδες καταστημάτων (όχι απο το ιντερνετ...απο κοντά) και να βλέπεις προσφορές που έχουν κατα καιρούς. Μου έχει τύχει αρκετές φορές να βρω μοντέλα 30%-50% κάτω απο την τιμή του ιντερνετ. Επιπλέον πολλά καταστήματα σου δίνουν και την δυνατότητα άτοκων δόσεων οπότε μπορείς να "ανοιχτείς" λίγο παραπάνω. Σκέψου το καλα και μην πάρεις ένα μηχάνημα μόνο με γνώμονα τον επεξεργαστή του, την κάρτα του ή την τιμή του, αλλά δες το ως σύνολο.
bebis4 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 συμφωνώ πολύ με την λογική σου και κυρίως αυτο που σκεφτομαι με την αγοά από το εξωτερικό είναι ότι αν φαω την πατατα αντε να βρω ακρη με το doa. και μετα κλαφτα χαραλαμπε....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Η SONY έχει το πιο αξιόπιστο service της Ευρώπης αρκεί το μηχάνημα σου να είναι εντός εγγύησης. Dell>Toshiba>Sony
panos2000gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Dell>Toshiba>Sony Η dell χρησιμοποιει services διαφόρων ελληνικών μονάδων (mdi κτλ). Το ότι έρχεται κάποιος σπίτι σου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει εξιδείκευση στο μηχάνημα σου ή ότι έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία. Όταν πριν απο 3 χρονια είχα ένα dell xps m1210 και κάλεσα το service τους, μου ήρθε ένας τύπος που ήταν ψιλοάσχετος. Δεν λέω ότι αυτό είναι ο κανόνας αλλά να που έτυχε. Στη SONY υπάρχει η πιο οργανωμένη κάθετη μονάδα στην Ευρώπη (γι'αυτό είναι μια και μοναδική στο Βέλγιο), η οποία ασχολείται ΜΟΝΟ με λαπτοπ και οι τεχνικοί της εκπαιδεύονται ΜΟΝΟ για λαπτοπ. Δεν επισκευάζουν ούτε μονιτορ, ούτε τηλεοράσεις, ούτε στερεοφωνικά. Απο την αντιπροσωπεία της Toshiba δεν έχω πείρα οπότε δεν μπορώ να μιλήσω.
forgotten Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 εγω παντως αν το κερδισω θα τσιμπησω αυτο http://cgi.ebay.co.uk/TOSHIBA-SATELLITE-U500-U500-1E0-I3-330M-2-1G-320GB-4GB-/260606133811?cmd=ViewItem&pt=UK_Computing_Laptops_EH&hash=item3cad560633
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Η dell χρησιμοποιει services διαφόρων ελληνικών μονάδων (mdi κτλ). Το ότι έρχεται κάποιος σπίτι σου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει εξιδείκευση στο μηχάνημα σου ή ότι έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία. Όταν πριν απο 3 χρονια είχα ένα dell xps m1210 και κάλεσα το service τους, μου ήρθε ένας τύπος που ήταν ψιλοάσχετος. Δεν λέω ότι αυτό είναι ο κανόνας αλλά να που έτυχε. έτυχε δεν πέτυχε, το θέμα είναι ότι γίνεται δουλειά και γρήγορα μάλιστα
panos2000gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 έτυχε δεν πέτυχε, το θέμα είναι ότι γίνεται δουλειά και γρήγορα μάλιστα Τι να την κάνω την ταχύτητα όταν δεν έχει αποτέλεσμα και ουσία...και στην περίπτωση μου δυστυχώς έτυχε, δεν πέτυχε και το προβλημα παρέμεινε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 γίνεται δουλειά=υπάρχει αποτέλεσμα... αλλά όπως είπες και εσύ σου έκατσε έτσι, πληροφοριακά δεν επισκευάστηκε το laptop ή το πήρε μαζί του για repair/αλλαγή? στο άφησε έτσι? δεν νομίζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.