Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου laptop 12-13 ιντσες :)

tonyk4444

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και εμενα με ενδιαφερει ενα 13αρακι και το ψαχνω πολυ εχω δει και τα παρακατω και σε 14

http://www.notebookcheck.net/Asus-U30Jc-A1.29060.0.html

http://www.notebookcheck.net/Review-Sony-Vaio-VPC-CW2S1E-L-Notebook.27414.0.html

http://www.skroutz.gr/s/70628/Sony-Vaio-VGN-SR31M-S.html

http://www.skroutz.gr/s/255560/Toshiba-Satellite-U500-1FN.html

1) Το SR είναι αρκετά παλιό και δεν θα το συνιστούσα σε κάποιον που θέλει να αγοράσει σήμερα καινούργιο λαπτοπ. Παρόλα αυτά έχει καταπληκτική οθόνη (καλύτερη από του cw), πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, εξαιρετικό πληκτρολόγιο-touchpad και σχεδόν μηδενικές θερμοκρασίες. Έχω γράψει κάποιο review παλαιότερα στο insomnia αν θες να του ρίξεις μια ματια.

2) Το CW2S1e που αναφέρεις το έχω και διαθέτει μπαταρία 2.30-3 ωρών με συνεχόμενο σερφάρισμα και streaming ραδιοφωνο. Έχει καταπληκτική κάρτα γραφικών (3dmark06---> 8.100 στο χαλαρό με 660/1052...σ.σ: οι μετρησεις στο Notebookcheck είναι λανθασμένες καθώς γίνονται με παλιούς drivers) και ίσως ένα από τα καλύτερα συστήματα ψύξης που έχω συναντήσει σε λαπτοπ με τέτοια τεχνικα χαρακτηριστικά (παραμένει κρύο ακόμη και στο κάτω μέρος). Όπως και στο SR το πληκτρολόγιο και το touchpad είναι πολύ βολικά. Το μαναδικό μειονεκτημα που μπορώ να αναφέρω είναι τα μέτρια ηχεία του.

3) Toshiba U500: Ποτέ δεν το συμπάθησα...επίσης παρατήρησα ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες στα palmrests σε όσα καταστήματα το είδα απο κοντά. Γενικά μου είναι αδιάφορο.

4) Για το asus δεν έχω άποψη αλλά ακούγεται επίσης καλή πρόταση.

Αν πάντως δεν διαθέτεις άλλον υπολογιστή πιστέυω το cw2s1e είναι το πλέον ολοκληρωμένο μηχάνημα και με πολύ προσιτή τιμή.

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για δειτε αυτο το συγκριτικο των 3 laptop και πειτε μου.

http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=21&Category=69977907&Products=1473697,1496263,1453092

Επισης για οποιον ενδιαφερεται, πριν λιγο με πηραν τηλεφωνο απο το you.gr και μου ειπαν να περιμενω μεχρι αυριο γιατι το toshiba u500 θα το δωσουν προσφορα στα ιδια χρηματα που εχει αλλα και δωρο μια βιντεοκαμερα sony. μου ειπαν οτι μεχρι αυριο θα με παρουν ξανα τηλεφωνο να μου πουν για την προσφορα.

οποτε οποιον τον ενδιαφερει ας περιμενει και θα σας πω αυριο μολις με παρουν.

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=21&Category=69977907&Products=1473697,1496263,1453092

Επισης για οποιον ενδιαφερεται, πριν λιγο με πηραν τηλεφωνο απο το you.gr και μου ειπαν να περιμενω μεχρι αυριο γιατι το toshiba u500 θα το δωσουν προσφορα στα ιδια χρηματα που εχει αλλα και δωρο μια βιντεοκαμερα sony. μου ειπαν οτι μεχρι αυριο θα με παρουν ξανα τηλεφωνο να μου πουν για την προσφορα.

Δημοσ.

αν μπορείς ρωτησέ τους τι σημαίνει η αυτονομία των 2.30 ωρών που δινουν?

επίσης δεν τους λές να αφήσουν τις καμερες και να ρίξουν πιο κατω τη τιμη τωρα που πιναμε και ψάχνουμε μηνες για laptop μπας και πετυχουμε προσφορα?!!!!!!!!!

Δημοσ.

επίσης δεν τους λές να αφήσουν τις καμερες και να ρίξουν πιο κατω τη τιμη τωρα που πιναμε και ψάχνουμε μηνες για laptop μπας και πετυχουμε προσφορα?!!!!!!!!!

Δημοσ.

Για την αυτονομια που ρωτησες, αυτη υπολογιζεται με μια πολυ νορμαλ χρηση, οπως πλοηγηση στο ιντερνετ, να ακους μουσικη, να διαβαζεις καποιο ebook και γενικα σε πολυ νορμαλ χρηση του επεξεργαστη (1%-30%). καπως ετσι την υπολογιζουν την αυτονομια. εγω υπολογιζω οτι με φουλ χρηση θα εισαι κοντα στις 2 ωρες το maximum !!!!

τωρα οσο αφορα την προσφορα που ανεφερα, εχεις δικιο που λες να κατεβασουν την τιμη, αλλα πιστευω οτι αν δωσουν την βιντεοκαμερα δωρο οπως μου ειπαν, εγω προσωπικα θα την πουλησω οπως την παρω και στην ουσια αυτο το ποσο θα ειναι μειον απο την αγορα του laptop, οποτε ειναι σχετικα το ιδιο με το να κατεβασουν την τιμη.

Δημοσ.

Για την αυτονομια που ρωτησες, αυτη υπολογιζεται με μια πολυ νορμαλ χρηση, οπως πλοηγηση στο ιντερνετ, να ακους μουσικη, να διαβαζεις καποιο ebook και γενικα σε πολυ νορμαλ χρηση του επεξεργαστη (1%-30%). καπως ετσι την υπολογιζουν την αυτονομια. εγω υπολογιζω οτι με φουλ χρηση θα εισαι κοντα στις 2 ωρες το maximum !!!!

τωρα οσο αφορα την προσφορα που ανεφερα, εχεις δικιο που λες να κατεβασουν την τιμη, αλλα πιστευω οτι αν δωσουν την βιντεοκαμερα δωρο οπως μου ειπαν, εγω προσωπικα θα την πουλησω οπως την παρω και στην ουσια αυτο το ποσο θα ειναι μειον απο την αγορα του laptop, οποτε ειναι σχετικα το ιδιο με το να κατεβασουν την τιμη.

Δημοσ.

thanks για την απαντηση και εχεις δικιο με αυτο που λες

Αν πάντως δεν διαθέτεις άλλον υπολογιστή πιστέυω το cw2s1e είναι το πλέον ολοκληρωμένο μηχάνημα και με πολύ προσιτή τιμή.

αυτο σκεφτομαι να παρω η το toshiba αλλα το sony δεν ξερω τι σημαιναι λεγοντας μετρια ηχεια και σκεφτομαι και το σερβις του για το οποιο δεν γνωριζω κατι απλα εχω διαβασει αντικρουομενες αποψεις.

Δημοσ.

thanks για την απαντηση και εχεις δικιο με αυτο που λες

αυτο σκεφτομαι να παρω η το toshiba αλλα το sony δεν ξερω τι σημαιναι λεγοντας μετρια ηχεια και σκεφτομαι και το σερβις του για το οποιο δεν γνωριζω κατι απλα εχω διαβασει αντικρουομενες αποψεις.

Δημοσ.

Μέτρια ηχεία σημαίνει ότι ηχεία διαθέτουν το 90% των λαπτοπ. Αν εξαιρέσουμε ορισμένα μοντέλα toshiba που διαθέτουν harman/kardon (το U500 δεν περιλαμβάνεται σε αυτά και έχει πολύ απλά ηχεία) καθώς και acer/hp με subwoofer, όλα τα υπόλοιπα είναι στα ίδια επίπεδα πάνω κάτω.

Δημοσ.
παιδια τι λετε για το Asus UL30VT SU7300 ?

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_517_186&products_id=18068

εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα και ειναι σε καλη τιμη. μονο ο επεξεργαστης δεν ξερω τι λεει ? θα ειναι αργος ε?

μια χαρα ειναι και στην τελικη 13 αρι παιρνεις για την αναμονη και την φορητοτητα, αργος δεν ειναι εκτος και αν θες να κανεις video editing βαρυ gaming και να τρεχεις εξομοιωσεις.

Δημοσ.
μια χαρα ειναι και στην τελικη 13 αρι παιρνεις για την αναμονη και την φορητοτητα, αργος δεν ειναι εκτος και αν θες να κανεις video editing βαρυ gaming και να τρεχεις εξομοιωσεις.

η αληθεια ειναι οτι δεν εχεις και αδικο. και η τιμη του ειναι πολυ καλη αν δουμε οτι εχει μνημη 4GB DDR3, σκληρο 500GB SATA, εχει cach 3mb (αρκετα καλο και θα βελτιωνει την ταχυτητα του επεξεργαστη), εχει καρτα γραφικων 512mb αποκλειστικη, μπαταρια 8 cell (πολυ σημαντικο) και ειναι και κατω απο δυο κιλα (1,65 οπως λεει).

νομιζω οτι πρεπει να το δω με καλο ματι. τι σερβις εχει η asus ?

αλλα laptop περιπου σαν κι'αυτο ξερεις απο αλλες μαρκες ωστε να συγκρινω ?

Δημοσ.
παιδια τι λετε για το Asus UL30VT SU7300 ?

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_517_186&products_id=18068

εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα και ειναι σε καλη τιμη. μονο ο επεξεργαστης δεν ξερω τι λεει ? θα ειναι αργος ε?

Αν η αυτονομία δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα για την αγορά laptop, τότε απέφυγε τέτοιους επεξεργαστές. Σε αυτά τα χρήματα θα βρεις πολύ ισχυρότερα μηχανήματα με αυτονομία 3-4 ωρών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...