Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου laptop 12-13 ιντσες :)

tonyk4444

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σε ευχαριστω.

το εχω κανει σε αλλο λαπτοπ με το acronis αλλα τωρα το σκεφτομαι γιατι δεν εχω καποιο dvd με τους drivers του λαπτοπ ωστε μετα να τους εγκαταστησω και σκεφτομαι πως θα τους βρω.

εχεις καμια ιδεα?

μηπως αν μιλησω με τη sony μου στειλουν?

Κατέβασε τους απο εδώ:

http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/updates/index.aspx?l=en_gb

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τίποτα (ούτε drivers) αν χρησιμοποιήσεις το acronis. Oi drivers χρειάζονται μόνο για clean istall απο dvd των windows 7.

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κατέβασε τους απο εδώ:

http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/updates/index.aspx?l=en_gb

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τίποτα (ούτε drivers) αν χρησιμοποιήσεις το acronis. Oi drivers χρειάζονται μόνο για clean istall απο dvd των windows 7.

αν κανω clean install ομως θα τους χρειαστω νομιζω. οποτε κανω clean install win 7, βαζω τους drivers και τα βασικα προγραμματα της sony, κανω ολα τα απαραιτητα update και επειτα χρησιμοποιω το acronis για να παρω αντιγραφο και να μπορω να επαναφερω το λαπτοπακι στο στησιμο που εχω κανει εγω σωστα?

σημερα θα μπω να κανω και το registration.

Δημοσ.
αν κανω clean install ομως θα τους χρειαστω νομιζω. οποτε κανω clean install win 7, βαζω τους drivers και τα βασικα προγραμματα της sony, κανω ολα τα απαραιτητα update και επειτα χρησιμοποιω το acronis για να παρω αντιγραφο και να μπορω να επαναφερω το λαπτοπακι στο στησιμο που εχω κανει εγω σωστα?

σημερα θα μπω να κανω και το registration.

Ναι...ή απλά απεγκατέστησε όλα τα προγράμματα και πάρε ένα backup.

Δημοσ.
Ναι...ή απλά απεγκατέστησε όλα τα προγράμματα και πάρε ένα backup.

αν δηλαδη παρω με το acronis αν καταλαβαινω καλα απεγκαθιστοντας καθε τι αχρηστο για μενα τοτε αυτο το στησιμο που θα εχω κανει θα ειναι το ιδιο σε καθε επαναφορα.

Δημοσ.
αν δηλαδη παρω με το acronis αν καταλαβαινω καλα απεγκαθιστοντας καθε τι αχρηστο για μενα τοτε αυτο το στησιμο που θα εχω κανει θα ειναι το ιδιο σε καθε επαναφορα.

Σωστό....σε καθε επαναφορά που θα κανεις με το συγκεκριμένο Image του Acronis θα επαναφέρει τον υπολογιστή σου όπως ήταν ακριβώς την στιγμή που πήρες το συγκεκριμένο backup (με όλα τα προγράμματα, αρχεία, ρυθμίσεις κτλ κτλ).

Πάντως μην ξεχάσεις σε καμια περίπτωση να δημιουργήσεις τα εργοστασιακά recovery dvds. Νομίζω απαιτούνται 4 κενά δισκάκια και 1.30-2 ώρες συνολικά. Μπορείς όσο κάνει recovery να σερφάρεις για να περάσει η ώρα.

Κάτι ακόμη για το touchpad....σε περίπτωση που έχεις παλιούς drivers που δεν διαθέτουν multitouch λειτουργίες (τwo finger scroll, zoom in-out κτλ) μπες στο site της synaptics και κατέβασε τους τελευταίους drivers. Εγκατέστησε τους αφού προηγουμένως κάνεις unisnstall τους παλιούς.

Ένα ακόμη προγραμματάκι που θα σου φανεί χρήσιμο αν θες να εκμεταλευτείς στο έπακρο τις δυνατότητες της κάρτας γραφικών σου είναι το EVGA Precision. Μπορείς να αλλάξεις τους χρονισμούς της κάρτας ασφαλέστατα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Εμένα μου δίνει 8200-8300 Points στο 3dmark06.

Δημοσ.

σε ευχαριστω για την συνεχη βοηθεια.

πηρα back up τα εργοστασιακά recovery dvds σε 2 dvd dual layer και εγραφε και εγραφε και εγραφε και λεω τι γινεται?

το πηρα με το προγραμμα της sony create recovery dvds σωστα?

Δημοσ.
σε ευχαριστω για την συνεχη βοηθεια.

πηρα back up τα εργοστασιακά recovery dvds σε 2 dvd dual layer και εγραφε και εγραφε και εγραφε και λεω τι γινεται?

το πηρα με το προγραμμα της sony create recovery dvds σωστα?

Σωστός...!!!!

Δημοσ.
θα κανω οπως γραφω παραπανω αλλα θελω χρονο.

παιδες καλημερα.

σχετικα με το review του Sony Vaio VPC CW2S1E να πω οτι οι εντυπωσεις μου δεν διαφερουν πολυ απο αυτo τo αξιοπιστo οσον αφορα τις πληροφοριες review.

http://www.notebookcheck.net/Review-Sony-Vaio-VPC-CW2S1E-L-Notebook.27414.0.html

πρωτα τα θετικα του:

-οι επιδοσεις του ειναι παρα πολυ καλες με ανοικτες αρκετες εφαρμογές. στα games δεν ξερω γιατι δεν το εχω δοκιμασει.

-η θερμικη του συμπεριφορα για θεωρω οτι ειναι παρα παρα πολύ καλη και δεν το εχω αισθανθει να καει.

-η οθόνη του ειναι απο οσες εχω δει που δεν ειναι πολλες μια καλη οθονη.

ανετο πληκτρολογιο.

-το βαρος του σε σχεση και το 13αρι toshiba που ηθελα να παρω δεν εχει και καμια τρελη διαφορα.

-η ποιοτητα κατασκευης του ειναι αρκετα στηβαρη με καλα πλαστικα.

-η μπαταρια εχει μεγαλη αυτονομια χωρις ακομη να μπορω να την προσδιορισω αλλα με χρηση ιντερνετ οχι wifi 4περιπου ωρες.

-πολλες και διαφορες θυρες συνδεσης.

- ειναι ομορφο τουλαχιστον σε μαυρο χρωμα.

τωρα στα μειον του για μενα προσωπικα ειναι:

τα μετρια και σε ποιοτητα και σε ενταση ηχεία του.

αυτο δεν ειναι μειον απλα για το θεμα του service αν δεν εχω προσωπικη εμπειρια δεν μπορω μια εταιρεια.

και στα πολυ super ολα αυτα τα χαρακτηριστικα με την τιμη που το πηρα.

699 euro-699euro-699euro

αυτη η τιμη εκαμψε τις αντιστασεις που ειχα για τα μειον του.

τα λεμε παιδες. ευχαριστω ολους για τις γνωμες και τις αμεσες βοηθειες σας σχετικα με την επιλογη και και με το μετα στησιμο του laptop.

Δημοσ.
παιδες καλημερα.

σχετικα με το review του Sony Vaio VPC CW2S1E να πω οτι οι εντυπωσεις μου δεν διαφερουν πολυ απο αυτo τo αξιοπιστo οσον αφορα τις πληροφοριες review.

http://www.notebookcheck.net/Review-Sony-Vaio-VPC-CW2S1E-L-Notebook.27414.0.html

Πλην των μετρήσεων της κάρτας γραφικών οι οποίες είναι λανθασμένες.

-η θερμικη του συμπεριφορα για θεωρω οτι ειναι παρα παρα πολύ καλη και δεν το εχω αισθανθει να καει.

+1 και απο μένα! Δεν ζεσταίνεται ούτε με τα 40αρια που χτυπήσαμε αυτές τις μέρες. Το Vaio CW1S1 με τον P7450 είχε ακόμη καλύτερες θερμοκρασίες. Εκείνο ήταν ψυγείο.

- ειναι ομορφο τουλαχιστον σε μαυρο χρωμα.

Το προηγουμένο CW που είχα ήταν σε κόκκινο-μαύρο. Το καινούργιο που πήρα είναι σκετο μαύρο. Έχω την εντύπωση ότι το κόκκινο ήταν περισσότερο εντυπωσιακό.

τωρα στα μειον του για μενα προσωπικα ειναι:

τα μετρια και σε ποιοτητα και σε ενταση ηχεία του.

Πάρε τα usb ηχεία που σου είπα. Εγώ το έχω μόνιμα στην τσάντα και το ηχητικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

και στα πολυ super ολα αυτα τα χαρακτηριστικα με την τιμη που το πηρα. 699 euro-699euro-699euro

αυτη η τιμη εκαμψε τις αντιστασεις που ειχα για τα μειον του.

Σούπερ η τιμή. Ούτε acer θα έπερνες με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Πάρε τα usb ηχεία που σου είπα. Εγώ το έχω μόνιμα στην τσάντα και το ηχητικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

τα πηρα και εχουν παρα πολυ καλη αποδοση και ποιοτικο ηχο.

εχω παρει πολλα τετοια για το mp3 αλλα αυτα τα συγκεκριμενα ειναι πολυ καλα.

Δημοσ.
τα πηρα και εχουν παρα πολυ καλη αποδοση και ποιοτικο ηχο.

εχω παρει πολλα τετοια για το mp3 αλλα αυτα τα συγκεκριμενα ειναι πολυ καλα.

Είχε το eshop προσφορά με 25 ευρώ πριν καμια εβδομαδα κατι καταπληκτικά διπλα χ-mini σε υλοποίηση της lenovo. Δυστυχώς αμέλησα να τα παραγγείλω και η προσφορά τελείωσε.

Δημοσ.

θα μου πει καποιος δυο λογια για την οθονη του

εαν εχει αντανακλασεις,γωνιες θεασης,κτλ...

επισης απο που το πηρατε 699€?

βλεπω το προηγουμενο στα http://www.getitnow.gr/prod/ypologistes/laptops/notebooks/sony-vaio-vpc-cw1s1-eb-mayro/prod505301/

θα παιρνατε το νεοτερο μοντελο η το παλιο?

Δημοσ.
θα μου πει καποιος δυο λογια για την οθονη του

εαν εχει αντανακλασεις,γωνιες θεασης,κτλ...

θα παιρνατε το νεοτερο μοντελο η το παλιο?

H οθόνη δεν είναι κορυφαία για τα δεδομένα που μας είχε συνηθίσει η SONY τα προηγούμενα χρόνια, αλλά είναι εξίσου καλή ή και καλύτερη από τα περισσότερα 14αρια των υπολοίπων κατασκευαστών (από όσα τουλάχιστον έχω δει και πάντα στα επίπεδα τιμών μέχρι 1000 ευρώ). Γωνίες θέασης και φωτεινότητα είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Όσο αφορά για την επιλογή σου....είχα και το CW1 και το CW2.....νομίζω ότι και να πάρεις θα σε καλύψει απόλυτα. Τα 80 ευρώ βέβαια διαφοράς δεν είναι πάρα πολλά και κερδίζεις σε επεξεργαστή+κάρτα γραφικών (όχι τρελά πράγματα αλλά αξίζει τον κόπο) και πιθανόν σε μεταπωλητική αξία όταν το βαρεθείς και θελήσεις να το πουλήσεις. Μια ακόμη διαφορά του CW1 με το CW2 είναι ότι το μεν πρώτο φοράει Intel 5100 και το άλλο την Atheros AR9285. Αυτό έχει σημασία μόνο αν υπάρχουν "ανησυχίες" και για άλλα λειτουργικά συστήματα, γιατί στα Windows δεν υπάρχει καμιά διαφορά. Απο πλευράς θερμικής συμπεριφοράς είναι και τα 2 άψογα...ίσως το CW1 είναι ελαφρώς ψυχρότερο. Επιφυλλάσομαι όμως γιατί το CW1 το λειτουργούσα χειμώνα ενώ το CW2 από άνοιξη και μετά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...