Προς το περιεχόμενο

μια μικρη αναβαθμιση

doutsos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή έχεις μητρική που παίρνει τόσο AMD, όσο και Intel (P4). Μάλιστα..

Και ποια είναι αυτή; Συγκεκριμένο μοντέλο εννοώ.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άρα έχεις αυτή.

Είναι s478, Intel, και φυσικά δεν είναι συμβατή με AMD.

Στο θέμα μας, δεν αξίζει να πας στο νεκρό εδώ και καιρό s775, άρα οι προτάσεις μου για μητρική κι επεξεργαστή στο #6 σε συμφέρουν πολύ περισσότερο και είναι στα ίδια ακριβώς χρήματα.

Η 4850 που παρέθεσες μια χαρά είναι (και παραπάνω ίσως για 19άρα και 1280*1024), αλλά αμφιβάλω αν θα τη σηκώσει το τροφοδοτικό σου.

Δημοσ.

Έχε υπόψη πάντως ότι η συγκεκριμένη δε σου δίνει τη δυνατότητα για ρύθμιση στροφών του φουρφουριού και ότι είναι πολύ πιθανόν να μην τη σηκώσει το τροφοδοτικό σου, αν όντως βγάζει 18Α στη +12V.

Τσέκαρε και αυτήν.

Δημοσ.

Λέω ότι αρχικά έκανες λόγο για 230, άντε 250€ βαριά και τώρα ξεφεύγεις κι άλλο.

Εσύ ξέρεις καλύτερα όμως.

Πες ένα τελικό (ανώτατο) budget μπας και μπορούμε να χωρέσουμε καναν 3πύρηνο με πιθανότητες να γίνει 4πύρηνος.

Δημοσ.

εγω προτεινω

cpu http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Athlon-II-X3-425-AM3-2-7GHz-Cache-1-5-MB-Box-ADX425WFGIBOX.htm 68€

M/B http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528479 71€

ram http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Adata-Premier-2GB-DDR2-800-Ram-Dimm-Bulk-PC2-6400-5-5-5-15-AD2U800B2G5-B.htm με 35€

και την καρτα γραφικων του phanispal με 60€. μια χαρα παιζει τα παντα σε τετοιες αναλυσεις! εγω την εχω σε 1600χ900 και ειναι μια χαρα!

συνολο 234€.

και μη μου πειτε γιατι εβαλα ddr2!! για το μπατζετ..!! κι αμα βαλει κι αλλη μια τετοια με +35€ εχει 4gb dual channel και δεν μασαει πουθενα!

Δημοσ.

camdik σκεφτόμουν 3χ1gb στις ram γιατι έχω ακούσει οτι μπαίνουν σε μία λειτουργία εγρήγορσης οταν ειναι του ενός 1gb

επίσης για την κάρτα γραφικών την 4850 θα την σηκώσει έτσι?

Δημοσ.
camdik σκεφτόμουν 3χ1gb στις ram γιατι έχω ακούσει οτι μπαίνουν σε μία λειτουργία εγρήγορσης οταν ειναι του ενός 1gb

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. καλύτερα λίγα dimms παρά πολλά.

Δημοσ.

επίσης για την κάρτα γραφικών την 4850 θα την σηκώσει έτσι?

οντως δεν ισχυει κατι τετοιο, οσον αφορα τις ram. καλυτερα 2χ2GB σε dual channel.

αν την σηκωσει η οχι, φιλε μου, εξαρταται καθαρα απο το τροφοδοτικο σου και τι θα βαλεις επανω! να σημειωσω εδω οτι δεν ειδα να αναφερεις τα watt του τροφοδοτικου σου...!!!

αν υποθεσω οτι ειναι τουλαχιστον 350W, κι αν βαλεις αυτα που εκανα προταση, + 1-2 σκληρους + 1 DVDRW και τιποτα αλλο, τοτε μαλλον εισαι εντος οριων. και εννοειται ολα default!

Δημοσ.
Πολύ οριακά έως δύσκολο.

Εδώ είμαστε όμως, ο χρόνος θα δείξει.

οριακα εννοεις για το τροφοδοτικο? οπως ειπα, εξαρταται απο το τι σοι πραμα τροφοδοτικο εχει! ειναι που ειναι noname (rexpower ειπε πως λεγεται?) !!! αν δεν ειναι και καποιας ισχυος σοβαρης- τουλαχιστον 350-400w, τοτε καλυτερα να μην παρει τιποτα, αν δεν παρει τροφοδοτικο πρωτα!

το συστημα που προτεινα, υπολογιζω προχειρα, οτι θα κυμαινεται γυρω στα 200-230w. μην νομιζετε οτι θα καιει παραπανω! παντα default μιλαω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...