Προς το περιεχόμενο

Αγορα netbook

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι μοιράζεται, από Windows δεν θα μπορείς να δείς τα αρχεία στο ubuntu, αλλά το αντίστροφο γίνεται. Δεν ξέρω σε τι αναλογία το έχουν χωρισμένο αλλά αυτό μπορείς να το αλλάξεις ή αν δείς ότι το ubuntu δεν σε βολεύει μπορείς να το σβησεις. Αν έχεις απορίες σχετικά με τα παραπάνω έχει παρόμοια θέματα στο Linux section του φόρουμ.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι μοιράζεται, από Windows δεν θα μπορείς να δείς τα αρχεία στο ubuntu, αλλά το αντίστροφο γίνεται. Δεν ξέρω σε τι αναλογία το έχουν χωρισμένο αλλά αυτό μπορείς να το αλλάξεις ή αν δείς ότι το ubuntu δεν σε βολεύει μπορείς να το σβησεις. Αν έχεις απορίες σχετικά με τα παραπάνω έχει παρόμοια θέματα στο Linux section του φόρουμ.

Εχω συνηθησει στο Pc που εχω στην υπογραφη και μου φαινεται λιγο περιεργο το Netbook για πρωτη μερα! :-)

Οσο για τον σκληρο, χωριζεται 50-50.

Επισης, αν θελεις να κανεις φορματ σε netbook που δεν εχει Optical drive πως το κανεις?

Δημοσ.

υπαρχουν μεσα στο φορουμ θεματα πως να κανεις usb sticks bootable για win xp,7 κλπ..

---------- Προσθήκη στις 00:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:10 ----------

και φυσικα η διαφορα ειναι χαοτικη netbook-desktop..

θα συνηθησεις με τον καιραο παντως..δεν ειναι τιποτα(αν και για να πω την αληθεια θα υπαρξουν στιγμες που θα λησμονησεις επιδοσεις desktop)

Δημοσ.
αμα του βαλεις vista θα γονατισει το μηχανημα

δικιο εχεις...

εχει βγαλει μια σειρα το πλαισιο με νεας γενιας επεξεργαστες με vista αλλα ειναι κοντα στα 400 ευρωπουλα

Δημοσ.

γενικα θα σου ελεγα να το αποφυγεις τα vista ειδικα σε λαπτοπ,πρωτη σου επιλογη θα πρεπει να ειναι τα 7

Δημοσ.
γενικα θα σου ελεγα να το αποφυγεις τα vista ειδικα σε λαπτοπ,πρωτη σου επιλογη θα πρεπει να ειναι τα 7

με τα 7αρια δε εχω προβλημα μιας που απο περιβαλλον εργασιας γειτνιαζουν με τα vista.

τωρα κυταω στο getitnow to Toshiba Satellite T110-10X allα ακριβο γαμωτο

Δημοσ.
με τα 7αρια δε εχω προβλημα μιας που απο περιβαλλον εργασιας γειτνιαζουν με τα vista.

τωρα κυταω στο getitnow to Toshiba Satellite T110-10X allα ακριβο γαμωτο

Το κοίταζα κι εγώ, αρκετά καλό, αλλά με χαλάει ο επεξεργαστής και η τιμή του

Δημοσ.
ακου,το 90% στα netbook ειναι ιδια,γιατι δεν βλεπεις και κατι με 7αρια;οχι πως τα xp ειναι ασχημα,απλα για να εχεις ενα πιο συγχρονο λειτουργικο
Δημοσ.
ακου,το 90% στα netbook ειναι ιδια,γιατι δεν βλεπεις και κατι με 7αρια;οχι πως τα xp ειναι ασχημα,απλα για να εχεις ενα πιο συγχρονο λειτουργικο

ναι δε τα θελω τα xp...

ωραια χτυπαω ενα netbook στα 239 ευρω απο you.gr.

ειναι ευκολο να του φορεσω τα 7αρια στη θεση των xp ή θα σερνεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...