Προς το περιεχόμενο

Αγορα netbook

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για το bluetooth δεν είμαι σίγουρος. Στο πλαίσιο γράφει οτι έχει, σε αλλά site δεν το αναφέρουν....

Λοιπο'ν διαβάζοντας τα specs του Asus, λέει οτι το bluetooth είναι optional, οπότε μάλλον η έκδοση του getitnow δεν πρέπει να έχει.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ειπα οτι δε μου αρεσει κατι. Απλα ετσι για να ριξουμε καμια ματια

Για τα HP mini τι γνωμες παιζουν?

---------- Προσθήκη στις 16:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:21 ----------

Επισης μου φανηκε καλο και το 12αρι της Asus, αλλα αν καταλαβα καλα για 2Gb και 250G παει στα 400 ευρω

---------- Προσθήκη στις 20:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:13 ----------

Ειδα σημερα μερικα netbooks και συγκρινοντας asus με acer η ACER ειχε απιστευτα καλη οθονη. Η asus ηταν τελειως χαλια για μενα

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι δε μου αρεσει κατι. Απλα ετσι για να ριξουμε καμια ματια

Για τα HP mini τι γνωμες παιζουν?

---------- Προσθήκη στις 16:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:21 ----------

Επισης μου φανηκε καλο και το 12αρι της Asus, αλλα αν καταλαβα καλα για 2Gb και 250G παει στα 400 ευρω

---------- Προσθήκη στις 20:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:13 ----------

Ειδα σημερα μερικα netbooks και συγκρινοντας asus με acer η ACER ειχε απιστευτα καλη οθονη. Η asus ηταν τελειως χαλια για μενα

Δημοσ.

εχουν πει πολλα για την acer και το σερβις τους, εγω προσωπικα εμπειρια δεν εχω(ευτυχως) αγορασα πριν 1 μηνα ενα acer ferrari και μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,μακαρι να συνεχισω,και εμενα μου εκανε εντυπωση η πολυ καλη οθονη του συν οτι για τα χρηματα που το πηρα(390 ευρω) ειναι αρκετα καλο στο θεμα ποιοτητα

Δημοσ.

Παιδιά να πω την ταπεινή μου άποψη; Ζητάμε 13 ιντσες, ζητάμε hdmi, και μας χαλάνε οι στροφές του σκληρού στις 5400. Αν είναι έτσι πάμε σε λαπτοπ κανονικό. Τα netbook φτιάχτηκαν για τις περιπτώσεις που θέλουμε απλά πράγματα για να μπούμε ιντερνετ και να γράψουμε κανενα κείμενο, να δουμε φωτο. Όσο γίνεται πιο απλά, χωρίς κόστος μεγάλο και με καλή αυτονομία. Χωρίς εξεζητημένες σουίτες προγραμμάτων κλπ κλπ. Και έτσι ανέβηκε η ζήτησή τους και οι πωλήσεις τους. Αν θέλετε περισσότερα πηγαίνετε σε λαπτοπ.

Είναι αλήθεια ότι έχουν μειωμένες δυνατότητες, αλλά έτσι είναι. Το μόνο κακό είναι ότι είναι ΑΚΡΙΒΑ κατά τη γνώμη μου. Έχουν παγώσει στα 300ευρω τα μέτρια, ενώ σύμφωνα με επιδόσεις κλπ έπρεπε να είναι στα 200 (κατά τη γνώμη μου πάντα).

Δημοσ.

Πηρα σημερα το acer 751h. Σε πρωτη επαφη μου φανηκε καλο. Απλα δεν εχω καταλαβει τη λειτουργικο εχει. Γραφει ubuntu certified.

Λετε να το αλλαξω σε xp?

Επισης υπαρχει κατι που πρεπει να κανω για την μπαταρια. Σαν τα κινητα ας πουμε που πρωτη φορα τα φορτιζεις πολλες ωρες.

Δημοσ.
Πηρα σημερα το acer 751h. Σε πρωτη επαφη μου φανηκε καλο. Απλα δεν εχω καταλαβει τη λειτουργικο εχει. Γραφει ubuntu certified.

Λετε να το αλλαξω σε xp?

Επισης υπαρχει κατι που πρεπει να κανω για την μπαταρια. Σαν τα κινητα ας πουμε που πρωτη φορα τα φορτιζεις πολλες ωρες.

Λογικά το 751h,έχει XP και Ubuntu (dual boot) απλά επιλέγεις κατά την εκκίνηση,τσεκάρισε το..

Τη μπαταρία δεν χρειάζεται να τη φορτίσεις πολλές ώρες.Απλά τον πρώτο καιρό θα το φορτίζεις στο 100% και μετά θα το αφήνεις να αποφορτίζεται τελείως (για καμμιά εβδομάδα).

Δημοσ.

Ubuntu certified σημαίνει ότι μπορεί να τρέξει ubuntu χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν έχει dual boot θα το δείς στην αρχή αν σου δίνει επιλογές να διαλέξεις. Το ubuntu είναι Linux. Δοκιμασέ το, σε netbook, αποψή μου, μια διανομή Linux είναι ότι καλύτερο και το ubuntu είναι μια καλή αρχή

Δημοσ.
Ubuntu certified σημαίνει ότι μπορεί να τρέξει ubuntu χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν έχει dual boot θα το δείς στην αρχή αν σου δίνει επιλογές να διαλέξεις. Το ubuntu είναι Linux. Δοκιμασέ το, σε netbook, αποψή μου, μια διανομή Linux είναι ότι καλύτερο και το ubuntu είναι μια καλή αρχή

Πραγματι εχει στην αρχη επιλογη. Θα το δοκιμασω και θα σας πω. Ο χωρος του σκληρου αν καταλαβα καλα χωριζεται στα δυο λειτουργικα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...