skiaxtro7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Καλησπερα σας αρχοντες!!!!ενδιαφερομαι για αγορα netbook. κυρια προσοντα θα ηθελα *hdmi *bluetooth *card reader *αρκετα μεγαλη αυτονομια μπαταριας *πανω απο 1 χρονο εγγυησης! Οσο για το θεμα οθονης 10 η 11 δεν ξερω αν υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα. Τωρα σε εταιριες asus,hp πιστευω ειναι καλη επιλογη. ενδιαφερον υπαρχει για το asus Eee PC 1201N ωστοσο ελλαδα δεν το βρισκω ποια! σας ευχαριστω!
damastes Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 ενδιαφερον υπαρχει για το asus Eee PC 1201N ωστοσο ελλαδα δεν το βρισκω ποια! διαθέσιμο το έχει εδώ
skiaxtro7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 κατι ποιο οικονομικο? αν ειναι ετσι παω για κανονικο laptop!
lagoudakis Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 στην ερωτηση σου για την οθονη προσωπικα βρηκα μεγαλη διαφορα απο την 10αρα στις 11.6 που ειμαι τωρα,βγαζω ανετα 2-3 ωρες χωρις να μου βγαινουν τα ματια
damastes Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 αυτό πως σου φαίνεται MSI X340 BLACK, μόνο μειόνεκτημα τα vista.
skiaxtro7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 η αυτονομια νομιζω πως θα ειναι μειωμενη με την 4αρα και η οθονη ειναι αρκετα μεγαλη για netbook!! 11αρα πιστευω οτι ειναι οτι πρεπει.η dell εχει βγαλει τπτ αξιολογο? αυτο εδω ειναι super αλλα με ενα χρονο εγγυηση δεν πας πουθενα δυστυχως! http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=29714
damastes Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 το περιοριστικό στις επιλογές που έθεσες είναι η θύρα HDMI, αλλιώς οι επιλογές σου θα ήταν πολύ περισσοτέρες. Υπάρχουν πολύ αξιόλογες προτάσεις που υπερπληρουν τα άλλα σου κριτίρια, αλλά χωρις HDMI
spid_x Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, πειτε και σε μενα γυρω στα 300 ευρω ποιο απο ολα τα netbook θα επιλεγατε? Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις. Ιντερνετ και αν γινεται μεγαλυτερη αυτονομια.
skiaxtro7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 το περιοριστικό στις επιλογές που έθεσες είναι η θύρα HDMI, αλλιώς οι επιλογές σου θα ήταν πολύ περισσοτέρες. Υπάρχουν πολύ αξιόλογες προτάσεις που υπερπληρουν τα άλλα σου κριτίρια, αλλά χωρις HDMI σε περιπτωση που δεν βαλουμε το hmdi ποιες ειναι οι προτασεις σου?σε κατηγορια το ανωτερο μεχρι 350 ευρω αλλα την εγγυηση οπωσδηποτε
StefxOup Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, πειτε και σε μενα γυρω στα 300 ευρω ποιο απο ολα τα netbook θα επιλεγατε?Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις. Ιντερνετ και αν γινεται μεγαλυτερη αυτονομια. Πολύ καλή τιμή,το προτείνω ανεπιφύλακτα! http://www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/computers/netbooks/nb-asus-eeepc-1101ha-white/prod502471/
skiaxtro7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 οντως πολυ καλη τιμη.καποιες ερωτησεις μονο πανω στο συγκεκριμενο.καταρχας να φανταστω οτι δεν εχει bluetooth ετσι?ακομα διαβασα πως δεν δεχεται αλλη μνημη στο slot του οποτε σε περιπτωση που θες να βαλεις μια 2gb μπορουμε να την αντικαταστησουμε? οπως επισης με ξενερωνει και λιγο η ταχυτητα του σκληρου 5400
pantelis1976 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, πειτε και σε μενα γυρω στα 300 ευρω ποιο απο ολα τα netbook θα επιλεγατε?Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις. Ιντερνετ και αν γινεται μεγαλυτερη αυτονομια. Δες και το msi είναι πολυ καλη λυση πιστευω http://www.skroutz.gr/s/267690/MSI-U110.html?from=suggest&keyphrase=MSI+U110
lagoudakis Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 οντως πολυ καλη τιμη.καποιες ερωτησεις μονο πανω στο συγκεκριμενο.καταρχας να φανταστω οτι δεν εχει bluetooth ετσι?ακομα διαβασα πως δεν δεχεται αλλη μνημη στο slot του οποτε σε περιπτωση που θες να βαλεις μια 2gb μπορουμε να την αντικαταστησουμε?οπως επισης με ξενερωνει και λιγο η ταχυτητα του σκληρου 5400 εχει και τα συν ο 5400 οπως πιο λιγο θορυβο,καλυτερη αυτονομια στην μπαταρια και δεν ανεβαζει θερμοκρασια
damastes Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Με πρόλαβε ο stef, αυτό θα πρότεινα, 3 χρόνια εγγύηση, καλά χαρακτηριστικά. Το πλαισιο το έχει στα 354€, πολύ καλή τιμη απο το getitnow.(αν και δεν μπορώ να καταλάβω αν φοράνε την ίδια μπαταρία). το μόνο μειόνεκτημα είναι ο επεξεργαστής του. bluetooth έχει
skiaxtro7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 τελεια οποτε παμε σε αυτο.θα δω αν υπαρχει σε αλλο χρωμα και θα το χτυπησω!δεν με πολυ νοιαζει ο επεξεργαστης λες και θα τον εχω για τιποτα βαριες εφαρμογες.ταινιες ιντερνετ και λοιπα!ευχαριστω για την βοηθεια αρχοντες!ρωτησα και για την μπαταρια και ειναι 6αρα οποτε μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.