Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση σε i5

VagosM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας μετά από καιρό έδωσα τον παλιό Core2duo PC μου με τα λεφτά που πήρα θέλω να πάω σε Ι5.

έχουμε και λέμε έχω 2 σκληρούς σατα , τροφοδοτικό 750W της thermaltake και 2Χ1950 pro 512 για crossfire και θα της βάλω στο καινούριο μηχάνημα για λίγο καιρό για να δώσω όλο το βάρος σε μνήμες , μητρική και Cpu.

Το pc το θέλω κυρίως για gaming και ταινίες.

Τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι 400Ε.

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καταρχην να σου πω οτι μεταξυ amd 955 και intel i5 οι διαφορες τους σε θεμα gaming ειναι μηδαμινες!Επίσης το socket 1156 μαλλον οδευει προς καταργηση απο του χρονου και αντικατάσταση του με το socket 1155 οποτε:

Συνθεση με Amd

AMD Phenom II X4 955 158.98€

Asrock 890GX Extreme3 127€ (μητρικη που υποστηρίζει τους εξαπύρηνους της AMD χωρις bios update,με το πιο φρεσκο chipset αυτη τη στιγμη και με sata3,usb 3.0,e-sata)

OCZ Fatal1ty Edition 4GB DDR3-1600 122€ (αν καποια στιγμη ασχοληθεις και με ο/c) διαφορετικά Adata 2GB DDR3-1333 Ram Dimm Χ 2 97,96€

Συνθεση με intel i5

Intel Core i5 -750 189€

Gigabyte GA-H55M-USB3 110€

μνήμες οτι βλέπεις απο πάνω

Δημοσ.

Αν ισχύσει ότι θα καταργηθεί η 1156 τότε να πάρω AMD που θα έχει μέλλον με τους εξαπείρηνους?

Αν είναι πραγματικότητα θα πάω σε AMD μια και πάντα ιντελ είχα.

Δημοσ.
Αν ισχύσει ότι θα καταργηθεί η 1156 τότε να πάρω AMD που θα έχει μέλλον με τους εξαπείρηνους?

Αν είναι πραγματικότητα θα πάω σε AMD μια και πάντα ιντελ είχα.

Nαι και του χρόνου με οκταπύρηνους και του παραχρόνου με και'γω δε ξέρω τι....:P Όλο καινούργια βγάζουν, πάντως και εγώ συμφωνώ να πας σε AMD. :-)

Δημοσ.

Πάντως αν ειναι να πας σε i5 750 καλυτερα ισως να πας σε εξαπύρηνο 1055 μιας και τον σκίζει ,δεν ξέρω αν σε ολες τις εφαρμογες αλλα στα περισσότερα.Στα συγκριτικα ο εξαπυρηνος amd ειναι πολυ καλυτερος απο τους i5.. και ιδια τιμή..

Ισως καει κατι παραπάνω βέβαια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...