Προς το περιεχόμενο

KB971033 update

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπάρχει τρόπος και χωρίς να τα βάλεις ξανά .Το έκανα πριν λίγες μέρες που κάποιος έξυπνος πάτησε "εγκατάσταση όλων" ..

Θες να μας τον πεις?

Εδιτ

Μπανεις windows η σε κλειδωσε εξω?

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Gio αυτο το αρχειο βγηκε χθες οποτε χλωμο να ειναι το ιδιο με πριν 3 μηνες.

Το ίδιο είναι, απλά σε μερικούς εμφανίστηκε τώρα.

Δημοσ.

Αν η Microsoft ήθελε να κόψει την πειρατεία θα το έκανε υποχρεωτικό, ή θα έβρισκε άλλους τρόπους να κλειδώσει τα σπασμένα παραθύρια....Έχει όμως κυρίαρχη θέση στην αγορά, και ένας τρόπος να τη διατηρήσει είναι και αυτός.

Δημοσ.
Υπάρχει τρόπος και χωρίς να τα βάλεις ξανά .Το έκανα πριν λίγες μέρες που κάποιος έξυπνος πάτησε "εγκατάσταση όλων" ..

Ναι αλλα εχεις μονο μια ευκαιρια να το κανεις αυτο που λες

Δημοσ.

Όχι δε με κλείδωσε από έξω ,μόλις μπήκα και είδα μαύρη επιφάνεια ,κατέβασα ένα προγραμματάκι

removeWAT λέγεται

,ένα κλικ έκανα και όλα οκ .

Δημοσ.
Ρε παιδιά όλοι εσείς που την πατήσατε είχατε τα updates στο automatically ?

Δυστυχως ναι,σε αυτο το μηχανημα το ειχα ξεχασει στο αυτοματο.:-(

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το ίδιο πρόβλημα και εγώ, έκανα το update και τώρα έχω μια μαύρη οθόνη και μου ζητάει να το αγοράσω, όσες φορές και να βάλω το windows 7 loader δεν κάνει τίποτα! Αν βάλω το RemoveWat θα μου κάνει δουλειά?

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλησπέρα, έχω το ίδιο πρόβλημα και εγώ, έκανα το update και τώρα έχω μια μαύρη οθόνη και μου ζητάει να το αγοράσω, όσες φορές και να βάλω το windows 7 loader δεν κάνει τίποτα! Αν βάλω το RemoveWat θα μου κάνει δουλειά?

Δοκίμασε να... το αγοράσεις. Άλλη βοήθεια εδώ δεν θα βρεις.

Δημοσ.

εγώ αυθεντικά τα έχω άρα δεν με πειράζει...πρέπει αν μου το πέρασε κ έμενα αυτό το update χθες ή προχθές...

Δημοσ.
εγώ αυθεντικά τα έχω άρα δεν με πειράζει...πρέπει αν μου το πέρασε κ έμενα αυτό το update χθες ή προχθές...

@davidg Εφ` όσων στο πέρασε και δεν αισθανθηκες τίποτα τότε έχεις αυθεντικά W7, ενώ όσοι αισθανθήκανε τους μαύρισε η οθόνη.:lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...