isay Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 ... Καθε μερα καποιος θα ρωτησει κατι που καποιος αλλος ρωτησε χθες... Ναι αλλά δε σημαίνει ότι αυτό είναι το σωστό και λογικό. Μιλάω ΚΑΙ γενικά. Πρώτα ψάχνεις και αν δεν βρεις λύση ρωτάς.
tritonas00 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Για το ιδιο patch δεν μιλαμε?Μηπως να υπαρχει και διαφορετικο thread για καθε παιχνιδι οταν βγαινει καποιο update του?Μ αρεσει το"ολο το forum"που λες.Λες και θα κανεις κλικ σε ενα ενα thread.Ενα paste θα κανει στο κουμπακι της αναζητησης και σε λιγοτερο απο sec θα το χει. Ναι το χω δει να γινεται καθημερινα εδω μεσα,εδω και χρονια.Το οτι δεν εχεις δει εσυ,δεν μου λεει κατι. gio μην εξαπτεσαι!Αν εχεις καποιο παραπανο βγες παραπονουμενος αυριο στην πρωινη αναφορα του insomnia!:-D:-D(Μιας και μου θυμησες το λου σου!)
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 gio μην εξαπτεσαι!Αν εχεις καποιο παραπανο βγες παραπονουμενος αυριο στην πρωινη αναφορα του insomnia!:-D:-D(Μιας και μου θυμησες το λου σου! Και να φαω στα καπακια κρατηση για το ξεκουμπωτο κουμπι μου ή για το δεξι κορδονι της αρβυλας που"πεταγε"?Μπαααα...Περασες απο Διδυμμοτειχο ε?
tritonas00 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Και να φαω στα καπακια κρατηση για το ξεκουμπωτο κουμπι μου ή για το δεξι κορδονι της αρβυλας που"πεταγε"?Μπαααα...Περασες απο Διδυμμοτειχο ε? σουφλι για την ακριβεια αλλα ειχα παει και μια βολτα στην τιμημενη 16η!
derasto Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 To Update εγινε και κλειδωθηκα αποξω. Καποιος τροπος να ξαναδω windows να σωσω τα αρχεια απο φορματ??
antonl Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Απορία προς τους παθόντες. Απ τη στιγμή που δεν είναι προεπιλεγμένο και στο description αναφέρει τι κάνει το συγκεκριμένο fix, πώς εγκαταστάθηκε; Υπάρχει κάποιο setting στο automatic update που εγκαθιστά τα πάντα;
i love rock Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 και εγώ έχω ακούσει ότι μπορεί να εγκατασταθεί από μόνο του
derasto Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Απορία προς τους παθόντες.Απ τη στιγμή που δεν είναι προεπιλεγμένο και στο description αναφέρει τι κάνει το συγκεκριμένο fix, πώς εγκαταστάθηκε; Υπάρχει κάποιο setting στο automatic update που εγκαθιστά τα πάντα; Δυστυχως ναι... Το ειχα δει αλλα ειχα ξεχασει τις ρυθμισεις στο update.
antonl Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δυστυχως ναι...Το ειχα δει αλλα ειχα ξεχασει τις ρυθμισεις στο update. Α, ο χρήστης επιλέγει και πάλι τι θα εγκατασταθεί, απλά αν πατήσει Install all χωρίς να δει τι περιλαμβάνει το "all", αντίο. Thanks
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 τσκ τσκ τσκ, τραγικά λάθη sons i'm disappoint
derasto Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 τσκ τσκ τσκ, τραγικά λάθη sons i'm disappoint Forgive me papa Υπαρχει τροπος να δω windows εστω και για λιγο? (Δεν επρεπε να μπανει στα win και να δειχνει το desktop μαυρισμενο?)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 νομίζω ότι έπρεπε να μπαίνει, αλλιώς βάζεις τον δίσκο σε άλλο μηχάνημα σαν storage και τα τραβάς από εκεί
waterpolistas Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 μην την βαλετε με τπτ παιδια....εγω την πατησα και μετα παλι απο την αρχη εβαλα τα windows.....
umaga Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Forgive me papa Υπαρχει τροπος να δω windows εστω και για λιγο? (Δεν επρεπε να μπανει στα win και να δειχνει το desktop μαυρισμενο?) για να παρεις τα αρχεια σου βαλε ενα live cd linux
moldovan20 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 μην την βαλετε με τπτ παιδια....εγω την πατησα και μετα παλι απο την αρχη εβαλα τα windows..... Υπάρχει τρόπος και χωρίς να τα βάλεις ξανά .Το έκανα πριν λίγες μέρες που κάποιος έξυπνος πάτησε "εγκατάσταση όλων" ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.