Προς το περιεχόμενο

KB971033 update

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
... Καθε μερα καποιος θα ρωτησει κατι που καποιος αλλος ρωτησε χθες...

Ναι αλλά δε σημαίνει ότι αυτό είναι το σωστό και λογικό. Μιλάω ΚΑΙ γενικά. Πρώτα ψάχνεις και αν δεν βρεις λύση ρωτάς.

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για το ιδιο patch δεν μιλαμε?Μηπως να υπαρχει και διαφορετικο thread για καθε παιχνιδι οταν βγαινει καποιο update του?

Μ αρεσει το"ολο το forum"που λες.Λες και θα κανεις κλικ σε ενα ενα thread.Ενα paste θα κανει στο κουμπακι της αναζητησης και σε λιγοτερο απο sec θα το χει.

Ναι το χω δει να γινεται καθημερινα εδω μεσα,εδω και χρονια.Το οτι δεν εχεις δει εσυ,δεν μου λεει κατι.

gio μην εξαπτεσαι!Αν εχεις καποιο παραπανο βγες παραπονουμενος αυριο στην πρωινη αναφορα του insomnia!:-D:-D:-D(Μιας και μου θυμησες το λου σου!)

• Moderators
Δημοσ.

gio μην εξαπτεσαι!Αν εχεις καποιο παραπανο βγες παραπονουμενος αυριο στην πρωινη αναφορα του insomnia!:-D:-D:-D(Μιας και μου θυμησες το λου σου!

Και να φαω στα καπακια κρατηση για το ξεκουμπωτο κουμπι μου ή για το δεξι κορδονι της αρβυλας που"πεταγε"?Μπαααα...Περασες απο Διδυμμοτειχο ε?:lol:

Δημοσ.

Και να φαω στα καπακια κρατηση για το ξεκουμπωτο κουμπι μου ή για το δεξι κορδονι της αρβυλας που"πεταγε"?Μπαααα...Περασες απο Διδυμμοτειχο ε?:lol:

σουφλι για την ακριβεια αλλα ειχα παει και μια βολτα στην τιμημενη 16η!:-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To Update εγινε και κλειδωθηκα αποξω. Καποιος τροπος να ξαναδω windows να σωσω τα αρχεια απο φορματ??

Δημοσ.

Απορία προς τους παθόντες.

Απ τη στιγμή που δεν είναι προεπιλεγμένο και στο description αναφέρει τι κάνει το συγκεκριμένο fix, πώς εγκαταστάθηκε; Υπάρχει κάποιο setting στο automatic update που εγκαθιστά τα πάντα;

Δημοσ.
Απορία προς τους παθόντες.

Απ τη στιγμή που δεν είναι προεπιλεγμένο και στο description αναφέρει τι κάνει το συγκεκριμένο fix, πώς εγκαταστάθηκε; Υπάρχει κάποιο setting στο automatic update που εγκαθιστά τα πάντα;

Δυστυχως ναι...

Το ειχα δει αλλα ειχα ξεχασει τις ρυθμισεις στο update.

post-117067-129063092514_thumb.png

Δημοσ.
Δυστυχως ναι...

Το ειχα δει αλλα ειχα ξεχασει τις ρυθμισεις στο update.

Α, ο χρήστης επιλέγει και πάλι τι θα εγκατασταθεί, απλά αν πατήσει Install all χωρίς να δει τι περιλαμβάνει το "all", αντίο. Thanks :)

Δημοσ.
τσκ τσκ τσκ, τραγικά λάθη :o

sons i'm disappoint :P

Forgive me papa :P

Υπαρχει τροπος να δω windows εστω και για λιγο? :devil:

(Δεν επρεπε να μπανει στα win και να δειχνει το desktop μαυρισμενο?)

• Super Moderators
Δημοσ.

νομίζω ότι έπρεπε να μπαίνει, αλλιώς βάζεις τον δίσκο σε άλλο μηχάνημα σαν storage και τα τραβάς από εκεί

Δημοσ.
Forgive me papa :P

Υπαρχει τροπος να δω windows εστω και για λιγο? :devil:

(Δεν επρεπε να μπανει στα win και να δειχνει το desktop μαυρισμενο?)

για να παρεις τα αρχεια σου βαλε ενα live cd linux

Δημοσ.
μην την βαλετε με τπτ παιδια....εγω την πατησα και μετα παλι απο την αρχη εβαλα τα windows.....

Υπάρχει τρόπος και χωρίς να τα βάλεις ξανά .Το έκανα πριν λίγες μέρες που κάποιος έξυπνος πάτησε "εγκατάσταση όλων" ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...