Luffy-san Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μπορει αυτο που θα πω να τρομαζει μερικους( εμενα περισσοτερο ) και να αλλαξει μερικα πραγμα που εχω πει παλιοτερα,αλλα εδω και μερικες μερες που χρησιμοποιω τα windows 7 ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τις επιδοσεις τους.Τωρα πια μπαινω στη διαδικασια να συγκρινω τα windows 7 με το mac os x ( ισως και το linux ) και να δω ποιο υπερισχυει.Μαλλον για εμενα λογω "δραστηριοτητων" παραμενει ( και οχι για πολυ οπως δειχνουν τα πραγματα..) πανω απο ολα το os x. Θα το σκεφτω παραπανω και θα ξαναποσταρω (οταν αποφασισω ,που δεν το βλεπω ) Για να συνεχισω αυτο που ελεγα πιο πριν , θα προσθεσω κατι ακομα. Σε μια ομιλια του ο κυριος Μπλετσας( http://www.mlahanas.de/Greeks/new/MichailBletsas.html ) ανεφερε το εξης σημαντικο , οτι πριν ανακοινωσει η MS τα windows vista ,εβγαλε και μια σημειωση με τα minimun system requirements ωστε ενα pc να τα τρεχει ανετα.Κατι που φυσικα δεν το εκανε και με τα 7.Ισως αυτο να λεει πολλα για την μεγαλη διαφορα που εχουν τα 7 σε θεμα επιδοσεων και αξιοπιστιας σε σχεση με τα xp/vista
i love rock Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Παιδιά μην τρελαθούμε καλά και βολικά τα xp αλλά πως να το κάνουμε τα 7 είναι ακόμα καλύτερα ...Και δεν εννοώ το γραφικό περιβάλλον ...Αλλά τις λειτουργίες...
runner1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 1) Α μπα? Τί λέτε? Ε όχι κύριε δεν μπορείτε μετά από λίγες ώρες να ανακαλείτε όλα αυτά που είπατε στην αρχή. Τα οποία βέβαια στην πορεία διανθίστηκαν με κάμποση ειρωνία. Αν εσείς όλοι δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε ότι από αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε το linux τότε πρόβλημά σας. Ξεκίνησε σαν linux σκέτο και κατέληξε GNU/linux. Τέλος πάντων. Είναι μάταιο να συνεχίσω την κουβέντα. Προφανώς είστε φωτεινοί παντογνώστες, δίκαιοι κριτές των πάντων. 2) Σπασμένη έκδοση των windows XP μέσω τρίτου προγράμματος (αυτά ντε, τα πως τα λένε, α ναι cracks? Συγγνώμη που άργησα να το θυμηθώ δεν είμαι τόσο έξυπνος όσο εσείς) έτρεχε χειρότερα (τουτέστιν έτρωγε κολλήματα, δεν έκανε σωστή διαχείρηση συσκευών) από ό,τι έπρεπε. Ακολουθεί αγορά των XP και κανονική ενεργοποίηση και όλα μέλι-γάλα. Θέλετε με πιστεύετε θέλετε μην με πιστεύετε αλλά μου έχει τύχει. Βέβαια όπως προείπα είστε φωτεινοί παντογνώστες οπότε η γνώμη μου περισσεύει. 3) Αποστολή αναφοράς σφάλματος: τολμάτε να την κάνετε; Άντε να σας δω. Εδώ ούτε updates δεν κάνετε. 4) "Σιγά μην ασχοληθεί ο hacker με εσένα". Με εμένα προφανώς όχι αλλά έχουμε γεμίσει botnet με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό. Εϊναι μάλλον επειδή μας έρχονται μολυσμένα μαιλ και όχι επειδή όλα τα antivirus χτυπάνε για trojan. Αν πάλι όπως προείπα έχετε τέτοια κόπια που δεν χρειάζεται crack για να τρέξει τότε δεν σας αφορά το όποιο πρόβλημα. 5) Όσο για τις "ηθικολογίες" όποιος θέλει όποτε θέλει μπορεί να έρθει να με ελέγξει. Δίνω ονοματεπώνυμο και διεύθυνση εάν θέλετε. Για την ιστορία πάντως και εγώ ήμουν χαζοχαρούμενος που μπορούσα να τρέχω "πειρατικά" στο παρελθόν. Στην πορεία όμως άλλαξα. Σας ενοχλεί αυτό; Πρόβλημά σας. 6ον και τελευταίο Όπως προείπα λοιπόν είστε φωτεινοί παντογνώστες οπότε προφανώς η θέση μου στο παρόν περισσεύει. Σας αδειάζω την γωνιά λοιπόν να συνεχίσετε αμέριμνοι τις διαδρομές στην παντογνωσία σας.- -Άστο γιατί φαίνεται ότι ξέρεις μερικά πράγματα και κάποαι άλλα τα ξέρεις λάθος!Να σου μάθω και μια φράση που ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωσή σου....."Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια!"! -Μια χαρά updates κάνω με ότι έκδοση win και να έβαλα σε οποιονδήποτε υπολογιστή (δικό μου ή άλλου όλα αυτά τα χρόνια!),μια χαρά αναφορά σφαλμάτων μπορούσα να στείλω ΑΛΛΑ την θεωρώ εντελώς άχρηστη και δεν την χρησιμοποιούσα σχεδόν ποτέ και μια χαρά μου δούλευαν τα λειτουργικά...ούτε κολλήματα ούτε τίποτα!Της αδερφής μου ο υπολογιστής χωρίς πολλά πολλά ξαφνικά έτρωγε κολλήματα,δεν άνοιγε το λειτουργικό κ.α. με ORIGINAL CD και μετά με ένα "άλλο" μια χαρά δούλεψε!Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι το "άλλο" ήταν καλύτερο από το αυθεντικό...? -Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με virus/trojan και όποτε έκατσε κάτι τέτοιο το καθάρισα μια χαρά! -Άλλαξες.....ναι.....μάλλον έγινες κι εσύ "μπρούκλης" γιατί έχεις μπόλικο χρήμα για πέταμα όμως κάποιοι από εμάς δεν το φυσάμε το παραδάκι! -Παντογνώστες ΠΟΤΕ δεν είπαμε ότι είμαστε αλλά όταν μιλάει ο άλλος με επιχειρήματα κι εσύ μιλάς με τραγικές ειρωνείες χωρίς κανένα ΣΟΒΑΡΟ επιχείρημα ή χρησιμοποιείς ΞΑΝΑ το επιχείρημα που είχες πει παλιότερα το οποίο ήδη έχουμε αντικρούσει ε τότε καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι ΣΥΝΕΧΩΣ! -Για την αίτηση διαγραφής......εδώ είναι που πέφτουμε κάτω από τα γέλια!
cnagr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 "Ο Linus Torvalds έχει πει στο ντοκυμανταίρ Revolution OS, όταν ρωτήθηκε αν το όνομα GNU/linux είναι αιτιολογημένο τα εξής: Λοιπόν, νομίζω ότι είναι αιτιολογημένο, αλλά είναι αιτιολογημένο αν πράγματι φτιάξεις μια GNU διανομή του Linux...Κατά τον ίδιο τρόπο που νομίζω ότι το "Red Hat Linux" είναι εντάξει, ή το "Suse Linux" ή το "Debian Linux", καθώς εάν πράγματι δημιουργήσεις την δική σου διανομή Linux έχεις το δικαίωμα και να την βαφτίσεις, αλλά αποκαλώντας το Linux γενικά "GNU Linux" νομίζω ότι είναι γελοίο." Πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/GNU/Linux_naming_controversy Μιας και θίξατε και τα επιχειρήματα. Αν δεν κάνω λάθος το λειτουργικό σύστημα είναι αυτό που μεταφέρει τις ανθρώπινες εντολές στον πυρήνα ο οποίος κάνει τις απαραίτητες "μεταφράσεις" ώστε αυτές οι εντολές να εκτελεστούν από τις συσκευές. Έτσι δεν είναι; Από όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα για τα έργα και τις ημέρες του Torvalds αρχικά χρησιμοποίησε το κέλυφος του minix για να επικοινωνήσει με τον πυρήνα που έγραψε σωστά; Που σημαίνει ότι αρχικά δεν χρησιμοποίεισε κομμάτια του GNU (εννοώ στις πολύ πρώιμες εκδόσεις). Για να πάμε και στην λογική του Stallman ο οποίος λέει ότι πρέπει να ονομάζεται GNU/linux επειδή τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στο Linux και προέρχονται από το GNU project είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος από τον kernel. Μα το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή το 60% των εργαλείων αυτών είτε είναι αχρείαστα για τον μέσο χρήστη είτε αντικαθίστανται από άλλα παρόμοια άλλων προγραμματιστών (ακόμα και το ext filesystem για παράδειγμα είναι δημιουργία ανεξάρτητου προγραμματιστή). Αν ας πούμε φτάσει το linux ή GNU/linux να λειτουργεί όπως τα MS windows, δηλαδή να μην υπάρχει πια bash/csh (το οποίο csh δημιουργήθηκε στο Berkeley παρεπιμπτόντως) ή οποιοδήποτε άλλο κέλυφος αλλά μόνον αυτό του X-server θα πρέπει να πούμε τότε ότι τελικά το λειτουργικό θα πρέπει να ονομαστεί Χ/linux και ότι τα δικαιώματα ονομασίας ανήκουν στο MIT (The X windows system); Η πραγματικότητα πάντως είναι ότι η διαμάχη για την ονομασία του λειτουργικού είτε ως linux είτε ως GNU/linux κρατάει χρόνια. Επίσης η πραγματικότητα είναι ότι ο Stallman κατάφερε να περάσει την ορολογία αυτή παρακαλώντας τους δημιουργούς της διανομής Debian linux (κυρίως) να αναφέρονται στο λειτουργικό linux ως GNU/linux. Πόσα παραπάνω επιχειρήματα θέλετε πια; Τώρα για τα υπόλοιπα δεν είμαι μπρούκλης αλλά εκτιμώ περισσότερο από ό,τι παλιότερα τον κόπο των άλλων.
tritonas00 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Αν ας πούμε φτάσει το linux ή GNU/linux να λειτουργεί όπως τα MS windows, δηλαδή να μην υπάρχει πια bash/csh (το οποίο csh δημιουργήθηκε στο Berkeley παρεπιμπτόντως) ή οποιοδήποτε άλλο κέλυφος αλλά μόνον αυτό του X-server θα πρέπει να πούμε τότε ότι τελικά το λειτουργικό θα πρέπει να ονομαστεί Χ/linux και ότι τα δικαιώματα ονομασίας ανήκουν στο MIT (The X windows system); Η πραγματικότητα πάντως είναι ότι η διαμάχη για την ονομασία του λειτουργικού είτε ως linux είτε ως GNU/linux κρατάει χρόνια. Επίσης η πραγματικότητα είναι ότι ο Stallman κατάφερε να περάσει την ορολογία αυτή παρακαλώντας τους δημιουργούς της διανομής Debian linux (κυρίως) να αναφέρονται στο λειτουργικό linux ως GNU/linux.Πόσα παραπάνω επιχειρήματα θέλετε πια; .
giannisv6 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Σαν πολυ εκτος topic να εχουμε βγει... Σχετικα με την πολυπόθετη ενημερωση KB971033,γινεται install αυτοματα πιά? Ή ειναι η ιδεα μου ? Σημερα την σουταρα 2 φορές ακομα κ' αν την αποκρυψα. Εχετε παρατηρησει το ιδιο ?(ή το ειδα στον υπνο μου τελος παντων )
popeye68 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Σαν πολυ εκτος topic να εχουμε βγει... Σχετικα με την πολυπόθετη ενημερωση KB971033,γινεται install αυτοματα πιά? Ή ειναι η ιδεα μου ? Σημερα την σουταρα 2 φορές ακομα κ' αν την αποκρυψα. Εχετε παρατηρησει το ιδιο ?(ή το ειδα στον υπνο μου τελος παντων ) Iσχύει ότι ίσχυε. Δηλ. έρχεται ξετικαρισμένη και αν θέλεις την κάνεις εγκατάσταση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 nope, σε μένα δεν έχει βγει από hidden
pournaras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Επιβεβαιωνω. Την Παρασκευη εκανα εγκατασταση τα 7αρια σε ενα λαπτοπι, και μολις μου εβγαλε οτι εχει καποιες ενημερωσεις, ειδα οτι αυτη την ειχε ξετικαρισμενη. Εφαγε μια αποκρυψη και ησυχασε.
karmen1983 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Εγώ πάλι που το είχα στο αυτόματο και την κατέβασε στις 3/3; Πάντως δεν μου τα έβγαλε από το θείο 1000 x btw @giannisv6 ξέθαψες παλιό offtopic
giannisv6 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 ' Πάντως δεν μου τα έβγαλε από το θείο 1000 x ' Χαχαχα πολυ μου αρεσει αυτη η εκφραση! Ναι ξεθαψα το θεμα γιατι μου φανηκε οτι η MS got HARDCORE ! Θα το ξανα δω αυριο...χτες απενεργοπoiησα εντελως τις ενημερωσεις,αυριο θα τι ξανα ενεργοποιησω με τις ελεγχομενες παραμετρους. Απο την στιγμη που εγκατεστησα το λειτουργικο και σε εναν 2ο σκληρο και μετα το αφαιρεσα απο το κουτι,χωρις να πειραξω τον αρχικο σκληρο με το λειτουργικο μεσα μου συνεβη αυτο,δηλαδη εγκαταστηθηκε αυτη η ενημερωση και ειδα τις επιπτωσεις,το διορθοσα αλλα μετα παλι τα ιδια τωρα δεν το εχω δει ακομα... Αλλα απο αυτην την διαδικασια δημιουργηθηκε 20 MBR και με το boot μου βγαζει να επιλεξω πιο λειτουργικο να φορτωσει το 2ο ειναι το 'καλο' αλλα το 1ο ειναι απο τον δισκο που εκανα ετην εγκατασταση και τον αφερεσα. Μπορει καποιος να μου πει πως θα ξεφορτωθω την 2η επιλογη για boot δοκιμασα το fixboot και το fixmbr αλλα δεν λειτουργησε δυστυχως.Μπορει καποιος να βοηθησει?Ευχαριστω!
IOSTEFO Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 @giannisv6 Νομίζω με το EasyBCD μπορείς να το αφαιρέσεις μόνο να είσαι προσεκτικός να μην αφαιρέσεις το καλό
popeye68 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Επιβεβαιωνω. Την Παρασκευη εκανα εγκατασταση τα 7αρια σε ενα λαπτοπι, και μολις μου εβγαλε οτι εχει καποιες ενημερωσεις, ειδα οτι αυτη την ειχε ξετικαρισμενη. Εφαγε μια αποκρυψη και ησυχασε. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε μένα (μου ήρθε ξετικαρισμένη). Αλλά την εγκατέστησα γιατί τα Win7 είναι γνήσια.
nikomas50 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μπορει καποιος να μου πει πως θα ξεφορτωθω την 2η επιλογη για boot δοκιμασα το fixboot και το fixmbr αλλα δεν λειτουργησε δυστυχως.Μπορει καποιος να βοηθησει?Ευχαριστω! http://www.insomnia....win-7-ultimate/ Διάβασε το #3 για να μην ξαναγράφω τα ίδια. Συμπληρώματικά μπορείς να διαγράψεις ό,τι δε χρειάζεται.
takos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Με το Sp1 των Win7 μήπως τίθεται θέμα για αυτό το update η το ίδιο με άλλο όνομα γιατί έφαγα άκυρο μετά από την εγκατάσταση του :mad: , έγιναν πλέων demo 30 ημερών...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.