Προς το περιεχόμενο

KB971033 update

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
1) Α μπα? Τί λέτε? Ε όχι κύριε δεν μπορείτε μετά από λίγες ώρες να ανακαλείτε όλα αυτά που είπατε στην αρχή. Τα οποία βέβαια στην πορεία διανθίστηκαν με κάμποση ειρωνία. Αν εσείς όλοι δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε ότι από αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε το linux τότε πρόβλημά σας. Ξεκίνησε σαν linux σκέτο και κατέληξε GNU/linux. Τέλος πάντων. Είναι μάταιο να συνεχίσω την κουβέντα. Προφανώς είστε φωτεινοί παντογνώστες, δίκαιοι κριτές των πάντων.

Τι ακριβως ανακαλεσα?Η συγκριση σου ηταν το linux της διπλωματικης του torvalds με το dos και αλλα λειτουργικα.Οχι ο ορος linux οπως τον χρησιμοποιουμε σημερα.Εσυ εισαι που ειπες πως linux ειναι το λειτουργικο και οχι ο μονο ο kernel.Μην μπερδευεσαι κυριε;)

3) Αποστολή αναφοράς σφάλματος: τολμάτε να την κάνετε; Άντε να σας δω.

Αν δεν το ξερεις γιατι ακριβως το υποστηριζεις τοσο σθεναρα?Η αναφορα σφαλματος γινεται κανονικοτατα.Μαθε,δοκιμασε και μετα πες οτι ειναι να πεις.Οσον αφορα τα updates,καλως η κακως μια χαρα γινοται κ αυτα,αναλογα του τι εχει χρησιμοποιησει ο καθενας για να παρακαμψει την προστασια.

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αυτά ντε, τα πως τα λένε, α ναι cracks?

Αν θέλεις να πείσεις τον εαυτό σου και εμάς ότι δεν έχει πειρατική έκδοση win στείλε μας σε φωτογραφία το αυτοκόλλητο αλλά κρύψε το serial .Άντε να δω

Δημοσ.

August 1991: O Torvalds ανακοινώνει ότι εργάζεται σε ένα λειτουργικό παρόμοιο με το minix (το δε minix είναι παρακλάδι του unix και το είχε αναπτύξει καθηγητής του για ακαδημαϊκή χρήση).

September 1991: Γίνεται διαθέσιμη η έκδοση 0.1 του λειτουργικού μέσω του ftp.funet.fi . Ο admin ονομάζει το directory linux.

October 1991: Ο Richard Stallman εκφράζει την επιθυμία του να μοιράσει ο Οργανισμός Ελεύθερου Λογισμικού μια έκδοση του GNU με linux kernel.

Σήμερα (και επειδή το είπε ο Stallman μιας και το 28% του περιεχομένου του linux είναι GNU projects-αυτή είναι η επιχειρηματολογία του) αποκαλούμε το linux GNU/linux.

Δημοσ.

Ρε παιδια, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.Μη χτυπιεστε σαν τα κατσικια :P

Τα ιδια πραγματα λετε, χαλαρωστε.Το θεμα ειναι το update στα windows και οχι kernel του linux ΚΑΙ το linux

Δημοσ.
August 1991: O Torvalds ανακοινώνει ότι εργάζεται σε ένα λειτουργικό παρόμοιο με το minix (το δε minix είναι παρακλάδι του unix και το είχε αναπτύξει καθηγητής του για ακαδημαϊκή χρήση).

September 1991: Γίνεται διαθέσιμη η έκδοση 0.1 του λειτουργικού μέσω του ftp.funet.fi . Ο admin ονομάζει το directory linux.

October 1991: Ο Richard Stallman εκφράζει την επιθυμία του να μοιράσει ο Οργανισμός Ελεύθερου Λογισμικού μια έκδοση του GNU με linux kernel.

September 1983 Richard M. Stallman announces the GNU Project, an attempt at creating a completely free operating system.

Eξακολουθεις να πιστευεις οτι πρωτα δημιουργηθηκε ο linux και μετα το gnu?

Δημοσ.

Και επειδή πρώτα δημιουργήθηκε το GNU σημαίνει ότι δεν υπήρχε το linux χωριστά στην αρχή; Δεν είπα ότι το linux προηγήθηκε αλλά δεν είπα επίσης ότι ξεκίνησε ως GNU project. Εκτός αν το λέει κάπου στο ιστορικό αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι.

Δηλαδή αν σήμερα γράψεις ένα δωρεάν λειτουργικό το θεωρείς σωστό να έρθω εγώ αύριο και να πω: Α ξέρεις επειδή δική μου ήταν η ιδέα του ελεύθερου λειτουργικού από εδώ και πέρα θα λέμε το λειτουργικό σου ασοδυο? Αλήθεια πόσο προάγει αυτό την ιδέα της ελεύθερης διακίνησης λογισμικού; Έκατσε ο Torvalds και έβγαλε αυτό που έβγαλε για να έρθει ο Stallman μετά και να πει "Μπράβο που το έβγαλες από εδώ και πέρα θα το λέμε GNU".

Δημοσ.

φανταζεστε να ηταν ο Stallman μελος του forum??:P:p:lol::lol::lol:

μα γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ο kernel ΔΕΝ ειναι λειτουργικο!Aυτο προσπαθουμε να σου εξηγησουμε!

Anyway..οσον αφορα το συγκεκριμενο update..οποιος τα εχει αυθεντικα ας το βαλει ,οποιος τα εχει σπασμενα να μην το βαλει.Τα υπολοιπα updates μπαινουν αφοβα σε σπασμενα και μη:P

Δημοσ.
Και επειδή πρώτα δημιουργήθηκε το GNU σημαίνει ότι δεν υπήρχε το linux χωριστά στην αρχή; Δεν είπα ότι το linux προηγήθηκε αλλά δεν είπα επίσης ότι ξεκίνησε ως GNU project. Εκτός αν το λέει κάπου στο ιστορικό αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι.

Δηλαδή αν σήμερα γράψεις ένα δωρεάν λειτουργικό το θεωρείς σωστό να έρθω εγώ αύριο και να πω: Α ξέρεις επειδή δική μου ήταν η ιδέα του ελεύθερου λειτουργικού από εδώ και πέρα θα λέμε το λειτουργικό σου ασοδυο?

Τωρα με κανεις να πιστευω οτι καλα σου τη λενε οι απο πανω :-(

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία πια. Ήδη έχω κάνει αίτηση διαγραφής. Η ειρωνία εδώ μέσα περισσεύει ούτως ή άλλως...

Δημοσ.

Αν ηταν μελος θα προσπαθουσε να μας πεισει οτι τα λεφτα δεν κανουν καλο στους ανθρωπους και οτι δεν κανουμε καλα που εχουμε μονο ενα λογαριασμο,επειδη μπορει να γραφει αλλος μεσα απο αυτον για εμας :lol::lol::lol::lol:

• Moderators
Δημοσ.

φανταζεστε να ηταν ο Stallman μελος του forum??:P:p:lol::lol::lol:

Μονιμο Server Ιnternal Error..και θα απορρουσαμε απο που προηλθε:lol:

---------- Προσθήκη στις 16:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:18 ----------

Δεν έχει σημασία πια. Ήδη έχω κάνει αίτηση διαγραφής. Η ειρωνία εδώ μέσα περισσεύει ούτως ή άλλως...

Μη,μη φυγεις.

Δημοσ.

μα ρε cnagr κουβεντα κανουμε.....

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν έχει σημασία πια. Ήδη έχω κάνει αίτηση διαγραφής.

δεν παίζει κάτι τέτοιο, απλά σταματάς να μπαίνεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...