tolis_01 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Εχχχχχμ, απλά μερικοί δίσκοι ήταν λογικά προγραμματισμένοι να δουλεύουν σε xp. Κι εμένα ένας wd my book που είχα, στα xp έσβηνε κιόλας, σε vista/7 όχι. Αλλά αφού σου κάνει unmount το filesystem του, κλείστο το κουμπάκι, δεν δαγκώνει
tritonas00 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ή πεταξε τον απτο παραθυρο!Ετσι θα κλεισει σιγουρα!:-D
i love rock Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 1.όταν λέει ότι τον θέτει εκτός λειτουργίας σημαίνει ότι τον κλείνει παρκάροντάς τον . 2.Υπάρχουν και δίσκοι που δεν έχουν κουμπάκι.Οι περισσότεροι Portable (passport) 3.Εφόσον δεν παρκάρει τον δίσκο συνεχίζει και είναι σε λειτουργία . Το ποιος φταίει για αυτό δεν ξέρω αλλά είναι bug πως να το κάνουμε
tritonas00 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Και παλι σε λεω οτι δεν χρειαζεται να κλεισει μια συσκευη για να γινει unmount το file system της!Ποτε δεν χρειαζοταν!! Οσον αφορα παντως για τους passport εχεις δικιο.
i love rock Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 και οι περισσότεροι seagate το κάνουν αυτό .Γενικά όσοι δεν έχουν κουμπί on/off .Αυτοί που έχουν κανένα πρόβλημα .
tolis_01 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δεν νομίζω ότι είναι bug των windows, απλά λογικά το firmware των δίσκων συνεργάζεται μόνο με xp. Για αυτούς που δεν έχουν κουμπάκι, μάλλον αναγκαστικά τον βγάζεις από την usb.
i love rock Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 καλά οι εταιρίες δεν μπορούν να βγάλουν ένα firmware update και στα vista το ίδιο γινόταν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 win 7 συναγωνίζονται το mac os Δεν θα το έλεγα ....Ακόμα κάνουμε defrag κατά τα άλλα συναγωνίζονται .....Δηλαδή σε ποιό σημείο για να καταλάβω . τουλάχιστον υποστηρίζουν Trim για τους SSD στους οποίους δεν χρειάζεται defrag
i love rock Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 σε κάτι άλλο που μπορούν να τους συναγωνιστούν ;;;;αν και έχουμε ξεφύγει από το topic.
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Ατελειωτη μπουρδολογια σε αυτο το topic... Eπισης ξεχασες το οτι με πειρατικα windows ΔΕΝ μπορεις να κανεις αναφορα σφαλματος.Το γιατι δεν το ξερω αλλα δεν μπορει,αφου το ειπε καποιος,αληθεια θα ειναι. Επισης οι μπλε οθονες μειωθηκαν επειδη βελτιωθηκαν τα windows.Αναθεμα και αν ξερουμε τι ειναι οι μπλε οθονες και απο που προερχονται,αλλα δεν μπορει,παλι αληθεια θα ναι:lol: Αχ,με βαζεις και απανταω και δεν θα μου βγει σε καλο
Luffy-san Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Προς gio - tritonas Απο εδω και περα μη το λετε linux ή GNU/linux.Πειτε το GNU.Αγνοειστε τον kernel.... αααααααααα.... παμε- forza richard !!!!!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Προς gio - tritonas Απο εδω και περα μη το λετε linux ή GNU/linux.Πειτε το GNU.Αγνοειστε τον kernel.... αααααααααα.... παμε- forza richard !!!!!!!! Περα απτην πλακα δεν ειναι δικαιο να το λες μονο gnu,οπως δεν ειναι δικαιο να το λες μονο linux..Απο τη σιγμη που ενα σημαντικοτατο κομματι οπως ο kernel προερχεται απο αλλο δημιουργο,ο οποιος του εχει δωσει την δικη του ονομασια και θελει να εχει την δικη του ονομασια,its only fair να του αποδωσεις τα ευσημα για την προσφορα του.
runner1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Ποια έκδοση έχεις "σπασμένη"; Με ποιόν τρόπο είναι "σπασμένη"; Γιατί και ένας φίλος είχε κατεβάσει έκδοση "Large Volume Licenced" η οποία πάντα μπορούσε να κάνει ενεργοποίηση μέσω ιντερνετ. Έχουμε όμως και τις DSP εκδόσεις όπου δεν μπορεί να γίνει ταυτόχρονη ενεργοποίηση σε 2 pc (θεωρητικά). Αυτές για να τρέξουν ανεμπόδιστα πρέπει να πειραχτεί κάπως ώστε να περνάει το wga. Ποιός θα το πειράξει και πώς; Για τα xp υπήρχαν "σπαστήρια" τα οποία τα περισσότερα antivirus τα έβλεπαν ως ιούς. False alarm? Πιθανώς αλλά μπορείς να είσαι σίγουρος; Προφανώς είναι τεράστια η μαγκιά να τρέχεις πειρατικό λογισμικό (ευτελούς πραγματικής αξίας) τόσα χρόνια απροβλημάτιστα, ε; Κοίτα να δεις....βγαίνει ο καθένας και μου το παίζει ηθικός!!!Κάτσε να έρθω σπίτι σου να δω τι έχεις γνήσιο και τι όχι!Όλοι πίσω από το pc βγάζετε τις "ηθικές αξίες"! Εγώ φιλαράκι έχω μέσα στα χρόνια αλλάξει pc ή έχω κάνει αναβαθμίσεις κ.α.!ΚΑΘΕ φορά ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΟΥΝ να κάνω καινούρια ενεργοποίηση και το βασικότερο....έπρεπε αν στην οικογένεια είχαμε 3 pc να αγοράσω 1 άδεια για το καθένα!Αν έκανα μια αναβάθμιση έπρεπε ΠΑΛΙ να παίξω με καινούρια serials κ.α.!Ε όχι.....τα νεύρα μου τα θέλω ανέπαφα!Επίσης Η ΙΔΙΑ η Microsoft προώθησε την πειρατεία για να καταφέρει να εξαπλωθεί ΣΕ ΚΑΘΕ υπολογιστή και να παίζει μόνη της!Και για να ξέρεις.....όλες οι εταιρείες λογισμικού ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ στους ΕΤΑΙΡΙΚΟΥΣ πελάτες για κέρδος....ενημερωτικά! Ακόμα ΕΓΩ δεν μπορώ να δίνω κάθε τόσ 100€ όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται!Τα τελευταία 4 χρονια που δουλεύω εντατικά τα δίνω πιο εύκολα αλλά τότε πχ όταν ήμουν φοιτητής έπρεπε να δώσω μόνο για win και office 400€ για άδειες!ΔΕΝ μου περισσεύουν!Αν παίρνεις ΕΣΥ 1000€-1500€ τον μήνα ΚΑΘΑΡΑ και είσαι και μόνιμος.....ευχαριστώ πολύ!Όταν δίνω λεφτά για να αγοράσω κάτι τα δίνω γιατί τα αξίζει!Μπορεί πχ να κατεβάσω ένα παιχνίδι και αν δω ότι όντως αξίζει πηγαίνω και το παίρνω αυθεντικό γιατί η δουλειά των παιδιών αξίζει! Για τα XP που έχω....τα αντέγραψα από αυθεντικό δισκάκι ΔΙΚΟ μου το οποίο δεν το έβρισκα και χρησιμοποίησα το backup που είχα φτιάξει!Αλλά αναγκαστικά χρησιμοποίησα σπαστήρι για να το κάνω να δουλέψει γιατί δεν έβρισκα τα serials! Και επειδή ακούω διάφορα.....αν θέλει κάποιος να μπει στον υπολογιστή σου δεν σώνεσαι με κανένα update!Σιγά μην ασχοληθεί όμως ο κάθε "hacker" με σένα!
i love rock Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Κοίτα να δεις....βγαίνει ο καθένας και μου το παίζει ηθικός!!!Κάτσε να έρθω σπίτι σου να δω τι έχεις γνήσιο και τι όχι!Όλοι πίσω από το pc βγάζετε τις "ηθικές αξίες"! Εγώ φιλαράκι έχω μέσα στα χρόνια αλλάξει pc ή έχω κάνει αναβαθμίσεις κ.α.!ΚΑΘΕ φορά ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΟΥΝ να κάνω καινούρια ενεργοποίηση και το βασικότερο....έπρεπε αν στην οικογένεια είχαμε 3 pc να αγοράσω 1 άδεια για το καθένα!Αν έκανα μια αναβάθμιση έπρεπε ΠΑΛΙ να παίξω με καινούρια serials κ.α.!Ε όχι.....τα νεύρα μου τα θέλω ανέπαφα!Επίσης Η ΙΔΙΑ η Microsoft προώθησε την πειρατεία για να καταφέρει να εξαπλωθεί ΣΕ ΚΑΘΕ υπολογιστή και να παίζει μόνη της!Και για να ξέρεις.....όλες οι εταιρείες λογισμικού ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ στους ΕΤΑΙΡΙΚΟΥΣ πελάτες για κέρδος....ενημερωτικά! Ακόμα ΕΓΩ δεν μπορώ να δίνω κάθε τόσ 100€ όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται!Τα τελευταία 4 χρονια που δουλεύω εντατικά τα δίνω πιο εύκολα αλλά τότε πχ όταν ήμουν φοιτητής έπρεπε να δώσω μόνο για win και office 400€ για άδειες!ΔΕΝ μου περισσεύουν!Αν παίρνεις ΕΣΥ 1000€-1500€ τον μήνα ΚΑΘΑΡΑ και είσαι και μόνιμος.....ευχαριστώ πολύ!Όταν δίνω λεφτά για να αγοράσω κάτι τα δίνω γιατί τα αξίζει!Μπορεί πχ να κατεβάσω ένα παιχνίδι και αν δω ότι όντως αξίζει πηγαίνω και το παίρνω αυθεντικό γιατί η δουλειά των παιδιών αξίζει! Για τα XP που έχω....τα αντέγραψα από αυθεντικό δισκάκι ΔΙΚΟ μου το οποίο δεν το έβρισκα και χρησιμοποίησα το backup που είχα φτιάξει!Αλλά αναγκαστικά χρησιμοποίησα σπαστήρι για να το κάνω να δουλέψει γιατί δεν έβρισκα τα serials! Και επειδή ακούω διάφορα.....αν θέλει κάποιος να μπει στον υπολογιστή σου δεν σώνεσαι με κανένα update!Σιγά μην ασχοληθεί όμως ο κάθε "hacker" με σένα! 100% απόλυτο δίκιο
cnagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Περα απτην πλακα δεν ειναι δικαιο να το λες μονο gnu,οπως δεν ειναι δικαιο να το λες μονο linux..Απο τη σιγμη που ενα σημαντικοτατο κομματι οπως ο kernel προερχεται απο αλλο δημιουργο,ο οποιος του εχει δωσει την δικη του ονομασια και θελει να εχει την δικη του ονομασια,its only fair να του αποδωσεις τα ευσημα για την προσφορα του. 1) Α μπα? Τί λέτε? Ε όχι κύριε δεν μπορείτε μετά από λίγες ώρες να ανακαλείτε όλα αυτά που είπατε στην αρχή. Τα οποία βέβαια στην πορεία διανθίστηκαν με κάμποση ειρωνία. Αν εσείς όλοι δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε ότι από αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε το linux τότε πρόβλημά σας. Ξεκίνησε σαν linux σκέτο και κατέληξε GNU/linux. Τέλος πάντων. Είναι μάταιο να συνεχίσω την κουβέντα. Προφανώς είστε φωτεινοί παντογνώστες, δίκαιοι κριτές των πάντων. 2) Σπασμένη έκδοση των windows XP μέσω τρίτου προγράμματος (αυτά ντε, τα πως τα λένε, α ναι cracks? Συγγνώμη που άργησα να το θυμηθώ δεν είμαι τόσο έξυπνος όσο εσείς) έτρεχε χειρότερα (τουτέστιν έτρωγε κολλήματα, δεν έκανε σωστή διαχείρηση συσκευών) από ό,τι έπρεπε. Ακολουθεί αγορά των XP και κανονική ενεργοποίηση και όλα μέλι-γάλα. Θέλετε με πιστεύετε θέλετε μην με πιστεύετε αλλά μου έχει τύχει. Βέβαια όπως προείπα είστε φωτεινοί παντογνώστες οπότε η γνώμη μου περισσεύει. 3) Αποστολή αναφοράς σφάλματος: τολμάτε να την κάνετε; Άντε να σας δω. Εδώ ούτε updates δεν κάνετε. 4) "Σιγά μην ασχοληθεί ο hacker με εσένα". Με εμένα προφανώς όχι αλλά έχουμε γεμίσει botnet με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό. Εϊναι μάλλον επειδή μας έρχονται μολυσμένα μαιλ και όχι επειδή όλα τα antivirus χτυπάνε για trojan. Αν πάλι όπως προείπα έχετε τέτοια κόπια που δεν χρειάζεται crack για να τρέξει τότε δεν σας αφορά το όποιο πρόβλημα. 5) Όσο για τις "ηθικολογίες" όποιος θέλει όποτε θέλει μπορεί να έρθει να με ελέγξει. Δίνω ονοματεπώνυμο και διεύθυνση εάν θέλετε. Για την ιστορία πάντως και εγώ ήμουν χαζοχαρούμενος που μπορούσα να τρέχω "πειρατικά" στο παρελθόν. Στην πορεία όμως άλλαξα. Σας ενοχλεί αυτό; Πρόβλημά σας. 6ον και τελευταίο Όπως προείπα λοιπόν είστε φωτεινοί παντογνώστες οπότε προφανώς η θέση μου στο παρόν περισσεύει. Σας αδειάζω την γωνιά λοιπόν να συνεχίσετε αμέριμνοι τις διαδρομές στην παντογνωσία σας.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.