Προς το περιεχόμενο

Toshiba Qosmio X500 11X

siklas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρε φίλε μου 3200ευρώ το πήρα και δίνω δώρο και την κάμερα με ενσωματομενο μικροφονο και 2μπ. Και κινητό δώρο επίσεις. Πόσο να το δώσω δηλαδή? Είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ! :) Θέλω να πάρω IMAC :(

lol και 1.000.000 να το ειχες παρει δεν εχει καμια συμασια..στην τεχνολογια τα προιντα χανουνν πολυ γρηγορα την αξια τους αφου βγαινουν συνεχως καλυτερα και σε καλυτερες τιμες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρε φίλε μου 3200ευρώ το πήρα και δίνω δώρο και την κάμερα με ενσωματομενο μικροφονο και 2μπ. Και κινητό δώρο επίσεις. Πόσο να το δώσω δηλαδή? Είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ! :) Θέλω να πάρω IMAC :(

Πως κατάφερες και το πηρες 3200ευρω?

Το μαξιμουμ ήταν 2200ευρω και μάλιστα θεωρητουν κατά πολύ υπερκοστολογιμενο.

1500ευρο έπρεπε να πολητουν καινούριο,όπως όλα τα gaming laptops της κατηγορίας του.

Στα 700ευρω και πολύ σου λέω!

Δεν εχει σημασια ποσο το πηρες.

Σημασια εχει το οτι πλεον θεωρειται παλιο.

Με 1000ευρω κοιτα τι παιρνεις:

http://www.mgmanager.gr/asus_k5vmyz07v_i7610qm8gb1tb184gt60m_1gbbluray_wrw7hp_2y/el/pid/7225/

Οποτε σκεψου ποσο πρεπει να το κατεβασεις για να το δωσεις..

η gt630 ειναι καλη καρτα γραφικων?γτ ολα τελεια σε αυτο το λαπτοπ.

το λαπτοπ αυτο αυτη την στιγμη μεχρι κανα 700αρι να το δωσεις αμα εχει ακομα εγγυηση και ειναι σαν καινουργιο.... ισως να λεω και πολλα....

Ίσως το κρατήσω τότε γιατί είναι τουμπανο με 10 απλικατιονσ ανοιχτα και ολους τους μπροουσερς και δεν κολλάει με τίποτα. ΚΑι εχει και φουλ χαι ντεφιλινιτιον οθοναρα και καρτα γραφικον τουμπανο επισεις.

Πάντως ανταλαγή με i-mac και να δώσω και μερικά ευρώ για τη διαφορά ενδιαφέρομαι. Είμαι και άσχετος από αυτά έτσι? Μην νομίζεται οτί το κατέχω το άθλημα :rolleyes:

• Moderators

Ίσως το κρατήσω τότε γιατί είναι τουμπανο με 10 απλικατιονσ ανοιχτα και ολους τους μπροουσερς και δεν κολλάει με τίποτα. ΚΑι εχει και φουλ χαι ντεφιλινιτιον οθοναρα και καρτα γραφικον τουμπανο επισεις.

Πάντως ανταλαγή με i-mac και να δώσω και μερικά ευρώ για τη διαφορά ενδιαφέρομαι. Είμαι και άσχετος από αυτά έτσι? Μην νομίζεται οτί το κατέχω το άθλημα :rolleyes:

Βαλτο στις αγγελιες και καλη τυχηwink.gif

Βαλτο στις αγγελιες και καλη τυχηwink.gif

Το βαλα ήδη! Ευχαριστώ! Ε δεν καίγομαι κίολας! Κάνω τη δουλεία μου μια χαρά. Απλά θέλω να αλαξοπιστίσω και να γίνω apple-ακιας....! Αν δεν κάτσει θα παραμείνω microsoftakias και δεν τρέχει και τίποτα.

Το βαλα ήδη! Ευχαριστώ! Ε δεν καίγομαι κίολας! Κάνω τη δουλεία μου μια χαρά. Απλά θέλω να αλαξοπιστίσω και να γίνω apple-ακιας....! Αν δεν κάτσει θα παραμείνω microsoftakias και δεν τρέχει και τίποτα.

Η συμβουλη μου ειναι να το κρατησεις για desktop replacement & media-center και αν εχεις καμια 3dtv(για 3d ταινιουλες και παιχνιδια,μεσο του 3dtv play της nvidia)!

Και να κτυπησεις ενα mac air στα 1200(πανω,κατω),για να το χρησημοποιησεις για super-portable μηχανημα,που θα σου προσφερει ολη την mac εμπειρια που ζητας! B)

• 12 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/5/2012 στις 2:01 ΜΜ, Kwstakis18 είπε

TOSHIBARA ΔΥΝΑΜΗΗ ! 

Στις 28/5/2012 στις 2:06 ΜΜ, Kwstakis18 είπε

Το Χ500 αδερφέ τα σπάει πολύ δυνατός ήχως το λάπτοπ έρχετε με ηχειά απο την harman/kardon, το είχα και εγώ πολύ δυνατό μηχάνημα το αγόρασα απο το eΒαy έπαιξα παιχνίδια άνοιγα πολλά tabs δεν μάσαγε με τίποτα, σκύλαρος, το αγώρασα τον Νοέμβριο του 2023, ναι ξέρω γιατί να πάρω ένα λάπτοπ παλιό εν έτη 2023, γιατη τα νέα λάπτοπ είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΆΣΙΝΟ ΚΆΔΟ μην σου πώ για την χωματερή, χίλιες φορές το κόκκινο θύριο της Toshiba παρά τα νέα σκατολάπτοπ, το ήθελε ο ξαδερφός μου το Χ500 και δυστυχώς το αποχωρήστηκα, είχε ένα σάπιο ΗP Pavilion DV6000 για τα σκουπίδια, η εμπειρία μου με το εκάστοτε λάπτοπ καθώς είμαι Toshibοφιλος και τρελος φαν της TOSHIBA στα λάπτοπ που έκανε, είναι εξερετική, γιατί η TOSHIBA οταν έκανε λάπτοπ δεν κορόιδευε σαν τα Αμερικανάκια Hali Plaka &  SkaDell, αλλά η TOSHIBARA έκανε λαπτοπάρες, έτσι αφου αποχωρηστηκα το λάπτοπ, τον Μάρτιο τώρα προσφατα πείρα το Toshiba Qosmio G50, άλλο ένα στολίδι της TOSHIBA, άψογο μηχάνημα του έβαλα Windows 10 Pro SSD στα 120GB 4GB Ram και φυσάει το λάπτοπ μάγκες, επήσεις απο τα χέρια μου πέρασε και το Χ300 και το Toshiba Satellite P300 A300,A200, Toshiba Satellite C850,  L675, L750 άψογα μηχανήματα 

Επεξ/σία από paulJ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
On 15/08/2024 at 21:30, paulJ said:

TOSHIBARA ΔΥΝΑΜΗΗ ! 

Το Χ500 αδερφέ τα σπάει πολύ δυνατός ήχως το λάπτοπ έρχετε με ηχειά απο την harman/kardon, το είχα και εγώ πολύ δυνατό μηχάνημα το αγόρασα απο το eΒαy έπαιξα παιχνίδια άνοιγα πολλά tabs δεν μάσαγε με τίποτα, σκύλαρος, το αγώρασα τον Νοέμβριο του 2023, ναι ξέρω γιατί να πάρω ένα λάπτοπ παλιό εν έτη 2023, γιατη τα νέα λάπτοπ είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΆΣΙΝΟ ΚΆΔΟ μην σου πώ για την χωματερή, χίλιες φορές το κόκκινο θύριο της Toshiba παρά τα νέα σκατολάπτοπ, το ήθελε ο ξαδερφός μου το Χ500 και δυστυχώς το αποχωρήστηκα, είχε ένα σάπιο ΗP Pavilion DV6000 για τα σκουπίδια, η εμπειρία μου με το εκάστοτε λάπτοπ καθώς είμαι Toshibοφιλος και τρελος φαν της TOSHIBA στα λάπτοπ που έκανε, είναι εξερετική, γιατί η TOSHIBA οταν έκανε λάπτοπ δεν κορόιδευε σαν τα Αμερικανάκια Hali Plaka &  SkaDell, αλλά η TOSHIBARA έκανε λαπτοπάρες, έτσι αφου αποχωρηστηκα το λάπτοπ, τον Μάρτιο τώρα προσφατα πείρα το Toshiba Qosmio G50, άλλο ένα στολίδι της TOSHIBA, άψογο μηχάνημα του έβαλα Windows 10 Pro SSD στα 120GB 4GB Ram και φυσάει το λάπτοπ μάγκες, επήσεις απο τα χέρια μου πέρασε και το Χ300 και το Toshiba Satellite P300 A300,A200, Toshiba Satellite C850,  L675, L750 άψογα μηχανήματα 

Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά αν δεις το προφιλ του χρήστη έχει να μπει από τότε που έκανε το thread, 12 χρόνια πριν, το 2012! Δεν νομίζω να δει καν την απάντηση σου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...