Moderators stormrain Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Αρα λοιπον το οτι εγω κανω εγκατασταση με την πρωτη επιλογη που ειπες αλλα παρ'αυτα το κινητο σέρνεται,πάει να πει οτι η ρομ ειναι μάπα; Πολυ πιθανο να βασιζεται σε πολλα φρου φρου, εφεδακια κλπ. Οποτε ψαξε να βρεις καποια αλλη που να ειναι πιο ελαφρια. Εδω δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι οι ΡΟΜ παιζουν αναλογα τα γουστα του developer, αλλοι γουσταρουν ταχυτητα, αλλοι μοστρα, αλλοι σταθεροτητα. Και τα τρια παντως δεν γινεται να τα εχεις μαζι με βαση τα οσα εχω διαπιστωσει. Αρα πρεπει να βρεις καποια που να κολλαει σε αυτα που θελεις εσυ και αυτο σημαινει δοκιμες και πειραματισμους Το κακο ειναι πως με τον καιρο αν την ψαχνεις πολυ την φαση ειτε γινεσαι Flash Junkie, ειτε καταληγεις στην μαμισια που συνηθως ειναι η πιο σταθερη. Δεν ξερω αν ο Energy φτιαχνει Ρομ και για το χ1, αν ναι δοκιμασε την, εγω αυτην βαζω συνηθως, αλλα δεν θα ελεγα πως ειναι και σφαιρα. Παντως ειναι σταθερη
ksaplostra Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 βρηκα μια Shady313-23569R1-GRE που ειναι ελληνικη,απ'οσο ειδα ειναι μονο 76μεγκα(η αλλη 190) οποτε πιστεύω θα ειναι γρηγορη και σταθερη(την πρότειναν κάμποσοι) ---------- Προσθήκη στις 02:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:32 ---------- Πεταει!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.