ksaplostra Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Η ερώτηση ειναι copy paste απο εδώ: http://www.xperia-unoff.com/xperia-unoff-xperileo-manila-2-5-leo-2-02-sense-windows-7-edition/ I downloaded and installed expirileo2 to my phone and everything went fine,i noticed the phone acting slowly so i turned it off and then on,now it doesnt boot…it gets stuck at the screen showing the SE logo.. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δεν ξερω απο την συγκεκριμενη συσκευη, υποθετω ομως πως δεν θα ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα απο τα htc. Τι προτεινω: Προσπαθησε να μπεις στην οθονη του bootloader (στα htc γινεται με επανεκινηση και πατημενο το κουμπι που χαμηλωνει τον ηχο, βρες πως γινεται στην δικη σου) και επανεγκαταστησε την επισημη ΡΟΜ. Ελπιζω να εχεις κρατησει backup γιατι αν λειτουργησει θα χαθουν ολα τα δεδομενα.
ksaplostra Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δεν ξερω απο την συγκεκριμενη συσκευη, υποθετω ομως πως δεν θα ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα απο τα htc. Τι προτεινω: Προσπαθησε να μπεις στην οθονη του bootloader (στα htc γινεται με επανεκινηση και πατημενο το κουμπι που χαμηλωνει τον ηχο, βρες πως γινεται στην δικη σου) και επανεγκαταστησε την επισημη ΡΟΜ. Ελπιζω να εχεις κρατησει backup γιατι αν λειτουργησει θα χαθουν ολα τα δεδομενα. δεν με νοιαζουν τα δεδομένα,μπηκα στην οθονη που μου ειπες,απο'κει και περα πως προχωράω; ---------- Προσθήκη στις 23:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:20 ---------- του εβαλα το καλώδιο και περνάει αρχεία,τι περνάει δε ξέρω,προσχωμεεεεν
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Wait, τι αρχεια περναει? Υποτιθεται πως οταν το συνδεσεις θα πρεπει να ανοιξεις το αρχειο της ΡΟΜ (συνηθως με καταληξη exe) και απο εκει θα σου βγαλει μια μπαρα προοδου. Εκτος αν στο συγκεκριμενο γινεται αυτοματα. Βεβαια το οτι κατι κανει ειναι καλο γιατι υπεθεσα πως ειχε brickαρει. Ποσταρε update.
ksaplostra Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Wait, τι αρχεια περναει? Υποτιθεται πως οταν το συνδεσεις θα πρεπει να ανοιξεις το αρχειο της ΡΟΜ (συνηθως με καταληξη exe) και απο εκει θα σου βγαλει μια μπαρα προοδου. Εκτος αν στο συγκεκριμενο γινεται αυτοματα. Βεβαια το οτι κατι κανει ειναι καλο γιατι υπεθεσα πως ειχε brickαρει. Ποσταρε update. Το λοιπον περασε μια εκδοση που ειχα βαλει στην SD,φυσικά αυτη κανει 5 χρονια να κανει load οποτε περιμένω με το εικονοστάσι αγκαλια να δουλέψει. αν δουλέψει σου χρωστάω μπουκάλι!
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Το λοιπον περασε μια εκδοση που ειχα βαλει στην SD,φυσικά αυτη κανει 5 χρονια να κανει load οποτε περιμένω με το εικονοστάσι αγκαλια να δουλέψει.αν δουλέψει σου χρωστάω μπουκάλι! Xμμμ για να δουλευει το εργαλειο με τον bootloader λογικα θα πανε καλα, αυτο ειναι παντα καλο σημαδι. Αναμενω εξελιξη. Την ειχα πατησει και εγω με το ΤΡ2 παραλιγο να το μπρικαρω στην πρωτη αλλαγη ΡΟΜ με μια μη συμβατη (νουμπας τοτε) και ειχα παθει ντελιριο.
ksaplostra Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Το λοιπόν φιλε,εκανε εγκατάσταση!,οποτε θα το ξαναφορμαρω μια αλλη ελαφριά ρομ που βρήκα!! Να είσαι καλα!!!!! υπαρχει κανα εργαλειο να διααγραψω εντελως ολα τα δεδομεναπου μπορει να αφησει μια παλια ρομ πισω της;
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Ωραιος!! Παλι καλα που στα νεα τηλεφωνα εχει απομονωθει ο bootloader και μας γλιτωνει απο πολλα... Λοιπον αυτο που πρεπει να κανεις για να διαγραφεις τα σκουπιδια ειναι να περνας πρωτα την επισημη, μετα την μαγειρεμενη και μετα να κανεις hard reset. Για τα htc κυκλοφορει στους xda ενα προγραμμα που λεγεται Task29 το οποιο το περνας πριν την μαγειρεμενη ΡΟΜ και δεν θελει κατι παραπανω. Στην ουσια καθαριζει την συσκευη εντελως, την αφηνει χωρις λειτουργικο, οποτε φλασαρεις μετα ο,τι θελεις χωρις προβλημα. Ψαξε αν υπαρχει εκδοση και για την συσκευη σου (μην διανοηθεις να δοκιμασεις να βαλεις αλλη εκδοση αν δεν ειναι ξεκαθαρο πως λειτουργει γιατι δεν ξερω τι αποτελεσμα θα εχει).
ksaplostra Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Ωραιος!! Παλι καλα που στα νεα τηλεφωνα εχει απομονωθει ο bootloader και μας γλιτωνει απο πολλα...Λοιπον αυτο που πρεπει να κανεις για να διαγραφεις τα σκουπιδια ειναι να περνας πρωτα την επισημη, μετα την μαγειρεμενη και μετα να κανεις hard reset. Για τα htc κυκλοφορει στους xda ενα προγραμμα που λεγεται Task29 το οποιο το περνας πριν την μαγειρεμενη ΡΟΜ και δεν θελει κατι παραπανω. Στην ουσια καθαριζει την συσκευη εντελως, την αφηνει χωρις λειτουργικο, οποτε φλασαρεις μετα ο,τι θελεις χωρις προβλημα. Ψαξε αν υπαρχει εκδοση και για την συσκευη σου (μην διανοηθεις να δοκιμασεις να βαλεις αλλη εκδοση αν δεν ειναι ξεκαθαρο πως λειτουργει γιατι δεν ξερω τι αποτελεσμα θα εχει). Ρε φιλε το εχω το τασκ29 αλλα οι οδηγίες ειναι λιγο οτι ναναι και δεν καταλαβα χριστό,που το περνάς; Εχει 200 αρχειακια... ---------- Προσθήκη στις 00:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:29 ---------- οχι τιποτε αλλο αλλα αυτη η ρομ ειναι πολυ γουστοζικη ρε γαμωτο και ολοι λενε τα καλυτερα,μονο σ'εμενα γαμιεται ο διας...
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Ρε φιλε το εχω το τασκ29 αλλα οι οδηγίες ειναι λιγο οτι ναναι και δεν καταλαβα χριστό,που το περνάς; Εχει 200 αρχειακια... ---------- Προσθήκη στις 00:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:29 ---------- οχι τιποτε αλλο αλλα αυτη η ρομ ειναι πολυ γουστοζικη ρε γαμωτο και ολοι λενε τα καλυτερα,μονο σ'εμενα γαμιεται ο διας... Χμμμ κυκλοφορουν δυο εκδοσεις, και στις δυο πρεπει να εχεις το τηλεφωνο σου συνδεδεμενο σε activesyc (τουλαχιστον εγω ετσι το κανω, μεσω pc). Η μια ειναι ενα exe το οποιο τρεχεις. Η αλλη ειναι με καμποσα αρχεια μεσα, εσυ πρεπει να τρεξεις το ROMUpdateUtility.exe που λογικα πρεπει να βρισκεται μεσα. ΜΗΝ το κανεις στα τυφλα ομως γιατι ειναι κανονικο wipe out της συσκευης και αν κατι παει στραβα δυσκολα σωζεται...
ksaplostra Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Χμμμ κυκλοφορουν δυο εκδοσεις, και στις δυο πρεπει να εχεις το τηλεφωνο σου συνδεδεμενο σε activesyc (τουλαχιστον εγω ετσι το κανω, μεσω pc). Η μια ειναι ενα exe το οποιο τρεχεις. Η αλλη ειναι με καμποσα αρχεια μεσα, εσυ πρεπει να τρεξεις το ROMUpdateUtility.exe που λογικα πρεπει να βρισκεται μεσα. ΜΗΝ το κανεις στα τυφλα ομως γιατι ειναι κανονικο wipe out της συσκευης και αν κατι παει στραβα δυσκολα σωζεται... Ρομ απντειτ το εκανα,ετσι ελεγε αυτος που εφτιαξε τη ρομ για πιο σιγουρα... εχω επισης και το χαρντ εσ πι ελ,με αυτο εκανα την πρωτη εγκατασταση και ηταν σουπερ ντουπερ.
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Ρομ απντειτ το εκανα,ετσι ελεγε αυτος που εφτιαξε τη ρομ για πιο σιγουρα...εχω επισης και το χαρντ εσ πι ελ,με αυτο εκανα την πρωτη εγκατασταση και ηταν σουπερ ντουπερ. To hard spl ειναι για να ξεκλειδωσεις την συσκευη σου και να παιρνει πειραγμενες ΡΟΜ. Αφου το εκανες πεταξε το αρχειο δεν σου χρησιμευει πουθενα πια. Το Τασκ29 ειναι ανεξαρτητο της ΡΟΜ, το κανεις πριν βαλεις οποιαδηποτε. Βασικα μην το ζοριζεις με το Τασκ29 αν δεν ξερεις ακριβως τι κανει και γιατι, απλα βαζε την επισημη πριν βαλεις καποια μαγειρεμενη, χαρντ ρεσετ και θα εισαι οκ. Πιο χρονοβορο απο το Τασκ29, αλλα λιγοτερο επιφοβο κατα την γνωμη μου.
ksaplostra Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 δηλαδη,τρεχω τασκ29 και σβηνει τα παντα,μετα κανω εγκατασταση τη μαμισια με τη μεθοδο του Ες Ντι,χαρντ ρισετ και μετα εγκατασταση τη μαγειρεμένη παλι με τη μεθοδο Ες Ντι; ---------- Προσθήκη στις 01:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:07 ---------- δειξε υπομονή γιατι προχθές ξεκίνησα με το αθλημα
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 δηλαδη,τρεχω τασκ29 και σβηνει τα παντα,μετα κανω εγκατασταση τη μαμισια με τη μεθοδο του Ες Ντι,χαρντ ρισετ και μετα εγκατασταση τη μαγειρεμένη παλι με τη μεθοδο Ες Ντι; ---------- Προσθήκη στις 01:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:07 ---------- δειξε υπομονή γιατι προχθές ξεκίνησα με το αθλημα No worries καθε αρχη και δυσκολη Λοιπον εχουμε επιλογη 1: α. Τρεχεις το Task29 (και σβηνει τα παντα) β. Καπακι βαζεις οποιαδηποτε ΡΟΜ θελεις να περασεις με SD (ή usb το ιδιο κανει). γ. Απολαμβανεις Επιλογη 2: α. Βαζεις την Μαμισια. β. Βαζεις την πειραγμενη με SD (ή usb, ο,τι σε βολευει) γ. Κανεις ενα Hard Reset (καποιοι λενε 2 hard reset, προσωπικα το θεωρω βλακεια). δ. Απολαμβανεις.
ksaplostra Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Αρα λοιπον το οτι εγω κανω εγκατασταση με την πρωτη επιλογη που ειπες αλλα παρ'αυτα το κινητο σέρνεται,πάει να πει οτι η ρομ ειναι μάπα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.